Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Consul park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Consul park   Hétf. Ápr. 02, 2018 3:16 pm


Mary & Cody
But eyes are blind. You have to look with the heart
Vegyes érzelmekkel indultam útnak, mert nyomoztam Mary után, ő tényleg ő készítette a Guardian elixirt, ő miatta jöttek hozzám azok a Guardianok, akik semmibe sem vettek. Miattuk éltem meg a poklok poklát is a kiképzéseim után, ő a felelős ezért! Ideges voltam, egész nap arra vártam, hogy Tate este elaludjon, már megtapasztaltam, milyen hangja van annak, ha alszik, mennyire nyugszik le a légzése, és próbálgattam is a határait. Tudtam, hogy mely szint az, amikor nem fog felkelni. Így bátran vágtam neki a titkos találkámnak, a Park, bent a C körzetben. Nem volt nálam fegyver, nem volt rá szükségem, és egyébként is csak Maryvel találkozom, hamarabb érkeztem, mint a megadott időpont, végig jártam a parkot, hosszú szövetkabát volt rajtam, fekete v kivágású pólóval, és sötétkékes, már-már fekete nadrággal, valamint bakancs volt rajtam.
Mégis valahogy meztelennek éreztem magam, legalább az ostorom jó lett volna magammal hozni. Mi van ha mégis készült harcosokkal ellenem? ha… nem bízik bennem.  Igaz, hogy lazított a béklyóimon, de… Mary… Egy részem vágyott arra, hogy megint úgy bújjunk össze esténként, amikor ő a hajamat simogatta, a másik részem pedig tarott attól, hogy mit jelent ez a vágy, és ott volt a haragom, amit alig sikerült lenyugtatnom. Mert, nagyon felidegesített. Ellenszert keres! Guardianokat csinál! Miért!?!  Sötét volt már teljesen a városban és a mesterséges fények se értek el mindenhova a parkban sem. Aztán megéreztem az illatát, itt volt! Árulkodó jeleket kerestem, más illatokat rajta, de nem volt más, nagyon reméltem, nem viselném ha más férfi érintené! De miért?! Hiszen semmi közünk egymáshoz, évekig nem keresett! Csak… ott volt a távolban! Megdörzsöltem az arcomat és követtem őt, az árnyékok között, majd amikor olyan helyre ért, egyből elkaptam és behúztam a sokkal sötétebb árnyékosabb helyre és egy fának szegeztem. Mindkét kezét felhúztam egy tenyerembe a feje fölé , a másik kezemmel a száját tapasztottam be. A nyakába hajoltam és szimatolni kezdtem, meg is nyaltam a szabadon maradt felületet és hozzá törleszkedtem, mint egy macska, azt hiszem. Elengedtem a karját és átöleltem, a kezeim a derekára siklottak és percekig így álltam, az illata! Ez ő! Tényleg ő! Annyi éven keresztül azt hittem, hogy megcsal a szimatom, amikor ott a vizsgáló központban megéreztem az illatát, de nem! A fejem a vállára hajtom, és csak állok vele a karjaimban, annyi mindent akarok mondani, de nem bírok. Képtelen vagyok rá. Nincsenek itt a megszokott fények, falak és eszközök a közelemben, és ez fura. Jó érzés, neki sincs orvos szaga.
- Mary? – lehelem halkan a fülébe és érzem, hogy a szívem a torkomban dobog, ez sokkal másabb mint az első találkozásunk. Nem vagyok lekötve. Nem vagyok leszedálva.  A derekánál fogva könnyedén emelem fel magam fölé, így előrehullik a haja és az arcomat csiklandozza. Felbámulok rá, a szemeim kékek, mellette ha jóléreztem magam, mindig kékben úszott a pillantásom.
Olyanban mint a legkékebb , legtisztább tenger kékje.  A tekintetem végigskilott az arcán, az orrán, az ajkain, és lassú mosolyra húzódott az enyém is. Baj, ha annyira akarom őt, hogy megjelöljem, hogy mindenki tudja, hogy ő az enyém! Hogy senki sem bánthatja? Mert annak velem gyűlik meg a baja.
Annyi mindent akartam a fejéhez vágni, de képtelen vagyok még rá. Csomó mindent szeretnék kérdezni tőle, de nem akarnak a számra tolulni a szavak. Butaságok, semmiségek, mint a szeretsz még? Van valakid? Mi vagyok én neked? De egyiket sem vagyok képtelen kimondani, csak visszaeresztem őt a földre és újra ölelem, magamhoz szorítom a testét, és az emlékekből kiszakadva érzem meg, hogy bizony ő már nem az a kisleány akit egykor ennyire ragaszkodón öleltem, mint most, mert domborodik, hozzám igazodik, de domborodik ott ahol kell, és… kedvemre valók ezek a formák, az érintése a ruhán keresztül is felforrósít. Így lassan lépek hátra és szimatolom tovább az arcát és a nyakát. Újra a kezembe fogom az apró kezét és a tenyerét az acomra fektetem, behunyom a szemem és csak állok, miközben hallgatom a szívdobogását, a légzését, újra megnyalom a csuklója belső felét, és kedvesen mosolygok le rá.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Consul park   Hétf. Jan. 22, 2018 4:39 am


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Consul park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Central Park (Manhattan)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Látóhatár :: Kristályváros :: C - Központi körzet-
^
ˇ