Egy történet
ami reád vár
Események horizontja
ahol a nap kél és nyugszik
Kristályváros: A kancellár elleni merénylô után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy két lábon járó, szőrős lény mászik elô a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.

Wyndham Tulsa: Az idegenek megérkezése gyökerestül megváltoztatta a Tulsaiak békés életét. Az új lakóterületek építése továbbra is folyik, mint ahogy a kiképzések is, ám továbbra is vannak, akik nem bíznak bennük. Winona Johnson is azon igyekezik, hogy kiderítse Nicholasék valódi szándékait.

Abee: Robb egyre gyakrabban hagyja el Abee falait, s viszi magával legbizalmasabb embereit. Senki nem tudja, hogy hova mennek, s mit csinálnak, ám olybá tűnik, hogy valami fontosat találtak. Enyhe feszültség uralkodik, mindenki érzi, hogy hamarosan valami történni fog. Mindeközben a legújabb rabjukat próbálják szóra bírni, ám a férfit még mindig nem tudták megtörni.

Atlantisz: Több kisebb összecsapásra is sor került már a Nameless Brotherhood és Tartarosz gyermekei között. Mindenki egyre inkább érzi egy nagyobb csata eljövetelét, amely el fogja dönteni, hogy az eddigi Semleges körzet melyik testvériség kezére jut, s ezáltal az Atlantiszi főhatalom is.

Aureus: A bázis körüli nyugalmat egy idegen érkezése zavarta meg, akit rögtön elfogtak, ám nem került azonnali kivégzésre. Garrick a férfi kivallatását rendelte el, aminek feladata Nayara hárult. Mindenkinek rossz előérzete támadt, s attól tartanak, ennyi év után végül valaki felfedezte a bázist. Az utóbbi hetekben ugyanis túl sokan ólálkodtak Aureus környékén.
Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kincset érô
világunk mosolyai
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Hétf. Márc. 16, 2020 2:53 pm-kor volt itt.

Legenda születik ott
ahol vérrel festették meg a poklot.

Jackson Rousseau
Adoptációs igénylôlap Emptyírta: Jackson Rousseau
Yesterday at 11:46 am

Társalgó
Adoptációs igénylôlap Emptyírta: Ashley O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 6:20 pm

Játszótér
Adoptációs igénylôlap Emptyírta: Caroline O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 4:28 pm

Backstage
Adoptációs igénylôlap Emptyírta: Christian Reed
Hétf. Ápr. 06, 2020 1:26 pm

The last day together ℘ Caia & Raziel
Adoptációs igénylôlap Emptyírta: Caia Rockwell
Vas. Ápr. 05, 2020 12:11 am

Figyelmeztetések, törlések
Adoptációs igénylôlap Emptyírta: Consulatus
Pént. Ápr. 03, 2020 4:54 pm

Hiányzásnapló
Adoptációs igénylôlap Emptyírta: Victor O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 5:23 pm

Jayden Amyen Wick
Adoptációs igénylôlap Emptyírta: Jayden Wick
Pént. Márc. 27, 2020 5:18 pm

Jonah Russell
Adoptációs igénylôlap Emptyírta: Caroline O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 10:21 am


Share
 

 Adoptációs igénylôlap

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Adoptációs igénylôlap   Adoptációs igénylôlap EmptyPént. Jan. 05, 2018 3:59 pm

Karaktered neve
Szabad/Foglalt
Play by
Ide jön a pb neve
Csoport
Civil, katona stb.
Rang
Túlélő, guardian stb.
Lakhely
Abee, Kristályváros stb
Életkor
ide jön, hogy nagyjából hány éves
Szerepkör
milyen szerepkörben fog mozogni, család, ellenség, barát, szerető stb.
Kapcsolatok
Kikhez kapcsolódik még a karakter?
Foglalkozás
Csak civilek esetén kitöltendő
Iide jön a leírás a keresettedről. A kettőtök kapcsolatáról, hogyan találkoztatok, a karakter szerepéről az életedben, illetve jöhet minden, amit meg szeretnél szabni vele kapcsolatosan.


Kód:
<center><table class="leirashatter"><tbody><tr><td><div class="karakternev">Karaktered neve</div><div class="karakternev_also"><span class="male">Szabad</span>/<span class="foglalva">Foglalt</span></div><table class="karakter_felsosor"><tr><td><div class="karakterinfodoboz"><div class="karakterinfocim">Play by</div><div class="karakterinfok">Ide jön a pb neve</div><div class="karakterinfocim">Csoport</div><div class="karakterinfok">Civil, katona stb.</div><div class="karakterinfocim">Rang</div><div class="karakterinfok">Túlélő, guardian stb.</div><div class="karakterinfocim">Lakhely</div><div class="karakterinfok">Abee, Kristályváros stb</div><div class="karakterinfocim">Életkor</div><div class="karakterinfok">ide jön, hogy nagyjából hány éves</div><div class="karakterinfocim">Szerepkör</div><div class="karakterinfok">milyen szerepkörben fog mozogni, család, ellenség, barát, szerető stb.</div><div class="karakterinfocim">Kapcsolatok</div><div class="karakterinfok">Kikhez kapcsolódik még a karakter?</div><div class="karakterinfocim">Foglalkozás</div><div class="karakterinfok">Csak civilek esetén kitöltendő</div></div></td><td><div class="karakterkep_doboz"><img class="karakterkep" src="https://i.imgur.com/A9u0lAN.png"></div></td></tr></tbody></table><div class="karakterleiras"><span class="elsobetu">I</span>ide jön a leírás a keresettedről. A kettőtök kapcsolatáról, hogyan találkoztatok, a karakter szerepéről az életedben, illetve jöhet minden, amit meg szeretnél szabni vele kapcsolatosan.</div></td></tr></tbody></table></center>

Admin

Consulatus
Adoptációs igénylôlap Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Adoptációs igénylôlap Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Adoptációs igénylôlap Giphy
Reagok száma :
1619

Adoptációs igénylôlap Empty
 

Adoptációs igénylôlap

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: Adoptáció-
^
ˇ