Egy történet
ami reád vár
Események horizontja
ahol a nap kél és nyugszik
Kristályváros: A kancellár elleni merénylô után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy két lábon járó, szőrős lény mászik elô a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.

Wyndham Tulsa: Az idegenek megérkezése gyökerestül megváltoztatta a Tulsaiak békés életét. Az új lakóterületek építése továbbra is folyik, mint ahogy a kiképzések is, ám továbbra is vannak, akik nem bíznak bennük. Winona Johnson is azon igyekezik, hogy kiderítse Nicholasék valódi szándékait.

Abee: Robb egyre gyakrabban hagyja el Abee falait, s viszi magával legbizalmasabb embereit. Senki nem tudja, hogy hova mennek, s mit csinálnak, ám olybá tűnik, hogy valami fontosat találtak. Enyhe feszültség uralkodik, mindenki érzi, hogy hamarosan valami történni fog. Mindeközben a legújabb rabjukat próbálják szóra bírni, ám a férfit még mindig nem tudták megtörni.

Atlantisz: Több kisebb összecsapásra is sor került már a Nameless Brotherhood és Tartarosz gyermekei között. Mindenki egyre inkább érzi egy nagyobb csata eljövetelét, amely el fogja dönteni, hogy az eddigi Semleges körzet melyik testvériség kezére jut, s ezáltal az Atlantiszi főhatalom is.

Aureus: A bázis körüli nyugalmat egy idegen érkezése zavarta meg, akit rögtön elfogtak, ám nem került azonnali kivégzésre. Garrick a férfi kivallatását rendelte el, aminek feladata Nayara hárult. Mindenkinek rossz előérzete támadt, s attól tartanak, ennyi év után végül valaki felfedezte a bázist. Az utóbbi hetekben ugyanis túl sokan ólálkodtak Aureus környékén.
Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kincset érô
világunk mosolyai
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Hétf. Márc. 16, 2020 2:53 pm-kor volt itt.

Legenda születik ott
ahol vérrel festették meg a poklot.

Jackson Rousseau
Igénylôlap minta Emptyírta: Jackson Rousseau
Yesterday at 11:46 am

Társalgó
Igénylôlap minta Emptyírta: Ashley O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 6:20 pm

Játszótér
Igénylôlap minta Emptyírta: Caroline O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 4:28 pm

Backstage
Igénylôlap minta Emptyírta: Christian Reed
Hétf. Ápr. 06, 2020 1:26 pm

The last day together ℘ Caia & Raziel
Igénylôlap minta Emptyírta: Caia Rockwell
Vas. Ápr. 05, 2020 12:11 am

Figyelmeztetések, törlések
Igénylôlap minta Emptyírta: Consulatus
Pént. Ápr. 03, 2020 4:54 pm

Hiányzásnapló
Igénylôlap minta Emptyírta: Victor O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 5:23 pm

Jayden Amyen Wick
Igénylôlap minta Emptyírta: Jayden Wick
Pént. Márc. 27, 2020 5:18 pm

Jonah Russell
Igénylôlap minta Emptyírta: Caroline O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 10:21 am


Share
 

 Igénylôlap minta

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Igénylôlap minta   Igénylôlap minta EmptyPént. Jan. 05, 2018 6:33 pm

Karaktered neve
Ide jön valami szép kis idézet
Play by
Csoport
Rang
Becenév
Becenév ide
Születési hely, idô
infó ide
Lakhely
Abee, Kristályváros stb
Beállítottság
Hetero, bi stb
Családi állapot
Egyedülálló, házas stb
Foglalkozás
civil esetében kitöltendő
Család
Ide jön a leírás bővebben a családodról, családi hátteredről - élnek-e még, van-e testvéred, milyen kapcsolatod volt velük. Lehet felsorolásszerű, hogy kivel milyen a kapcsolatod, ez rajtad áll. Nem kell feltétlenül kisregényt írni, de ne is csak két szó legyen.

Tulajdonságok
Erősségek:Miben vagy jó, mihez értesz, lehet ez harcra specializálódva (pl pusztakezes harc, kardforgatás), de lehet egyéb is, pl jól énekelsz.

Gyengeségek:Ide pedig az erősségek ellentettje jön.

Elsődleges fegyvered: ha harcolsz, mivel elsősorban?
The world of the Enigma disease
Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen,ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő!
Our story was written by bloodKód:
<center><div class="ethatter"><table><tbody><tr><td><table class="et_felsosor"><div class="etkarakternev">Karaktered neve</div><div class="etidezet">Ide jön valami szép kis idézet</div><div class="etkiemeltsor"><div class="etkiemelt">Play by</div><div class="etkiemelt">Csoport</div><div class="etkiemelt">Rang</div></div></td></tr><tr><td><div class="etkep_doboz"><img class="etkep" src="https://i.imgur.com/A9u0lAN.png"></div></td><td><div class="etinfodoboz"><div class="etinfocim">Becenév</div><div class="etinfok">Becenév ide</div><div class="etinfocim">Születési hely, idô</div><div class="etinfok">infó ide</div><div class="etinfocim">Lakhely</div><div class="etinfok">Abee, Kristályváros stb</div><div class="etinfocim">Beállítottság</div><div class="etinfok">Hetero, bi stb</div><div class="etinfocim">Családi állapot</div><div class="etinfok">Egyedülálló, házas stb</div><div class="etinfocim">Foglalkozás</div><div class="etinfok">civil esetében kitöltendő</div></div></td></tr></tbody></table><div class="etkisdoboz"><div class="etkiscim">Család</div><div class="etkisinfo"><img class="etgif2" src="https://66.media.tumblr.com/440419df27ac4da52e5c08254efc3e1d/tumblr_nvc2z1b3Uh1unm7w1o3_250.gif">Ide jön a leírás bővebben a családodról, családi hátteredről - élnek-e még, van-e testvéred, milyen kapcsolatod volt velük. Lehet felsorolásszerű, hogy kivel milyen a kapcsolatod, ez rajtad áll. Nem kell feltétlenül kisregényt írni, de ne is csak két szó legyen.

</div><div class="etkiscim">Tulajdonságok</div><div class="etkisinfo"><img class="etgif3" src="https://66.media.tumblr.com/6e57993b7bb8f51223c25e575cf3343c/tumblr_nrhyzsa6WD1rl6zbso4_r1_250.gif">[i]Erősségek:[/i]Miben vagy jó, mihez értesz, lehet ez harcra specializálódva (pl pusztakezes harc, kardforgatás), de lehet egyéb is, pl jól énekelsz.

[i]Gyengeségek:[/i]Ide pedig az erősségek ellentettje jön.

[i]Elsődleges fegyvered:[/i] ha harcolsz, mivel elsősorban?</div></div><div class="etleirasdoboz"><div class="etkiscim">The world of the <span class="etbetu">Enigma disease</span></div><div class="etleiras"><img class="et_gif" src="https://66.media.tumblr.com/632d451f69ce1aa1d1bc7fe600230441/tumblr_nbwx9tzUkJ1s25bcfo6_250.gif">Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen,ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő!</div><div class="etnev">Our story was written by <span class="etbetu">blood</span></div></div></td></tr></tbody></table></div></center>

Admin

Consulatus
Igénylôlap minta Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Igénylôlap minta Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Igénylôlap minta Giphy
Reagok száma :
1619

Igénylôlap minta Empty
 

Igénylôlap minta

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: Egy új élet-
^
ˇ