Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Elhagyatott táborok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott táborok   Szer. Márc. 14, 2018 7:57 pmKrys & Ray
Az együttműködés és az összedolgozás fontos. Mondá a katonaság feje. Többnyire a legkevésbé sem értek egyet vele, de valahogy ezúttal kénytelen vagyok bólintani, hiszen igaza van. Ha nincs összeműködés guardian és silah között, akkor elvesztünk. Hiszen az egyik guardian programnak ez az alapja, hogy katona és félvér összedolgozva veszi fel a harcot mutánsokkal, megtisztítva a világot. Aki úgy érzi nem képes dolgozni eggyel a félvérek közül, annak jobb nem is állnia guardiannak, már csak a procedúra miatt sem. Hiszen a vírussal az illető is találkozik közvetett úton, ez elkerülhetetlen,. Hiszen így mérik fel ki alkalmas és ki nem arra, hogy guardinná váljon.
Mikor véget ér a megbeszélés távozhatunk, de engem és Rayt mégis marasztal, annak érdekében, hogy felmérésre küldjön kettőnket. Meg kell hagyni, kissé tartok afelől átmegyünk-e a felmérésükön, ugyanis az egész életemet arra építettem, hogy a silaht akivel összekerültem, ismerem. Pedig nagyon sok mindent nem tudok róla, hiszen nem beszélünk sokat és ha mégis, akkor is munkaügyben. Valahogy sosem jött el a megfelelő pillanat, hogy egymásnak beszéljünk az életünkről, így talán az összhang sincsen meg úgy. Mégis valahol bízok Rayben, hogy megmutatjuk a fejeseknek, hogy semmi ok aggodalomra, képesek vagyunk összedolgozni, még ha a párosításunk nem is megszokott.
Kilépünk végül a teremből, majd körbevesz minket négy őr, akik Kristályváros kapujáig kísérnek bennünket. Meg kell hagyni a főnök, tud időzíteni időjárást illetően. Bódító meleg van, egy teve is kiszáradna ebben a nagy melegben. Talán nem, de azért hasonlatnak nem volt utolsó. Az időjárás valóban nem kedvez nekünk, már csak abból a szempontból sem, hogy félő nem lesz célpont amin majd kibontakozhatunk. Ahogy mi, úgy a mutánsok sem hiszem, hogy nagyon kedvelnék a meleget. Ilyen időben az állatok is menedéket és árnyékot keresnek. Már azon élőlények, akiket még nem fertőzött meg a vírus. Végig tehát a szemembe tűz a nap, így inkább lehajtom fejemet és Rayna-ra koncentrálok. - Ugye tudod mi a dolgunk? Első számú, hogy együtt küzdjünk. - Nincs önkényeskedés, ami részben számomra is nehéz lesz, hiszen a kiképzés során nem kaptunk társat, csakis ellenfelet. Nem vagyok ebből kifolyólag hozzászokva, hogy úgy működjek, akár ha csak egy fél lennék, a társam pedig a másik felem. Így alkotunk egy egészt. Számomra ez teljesen új, habár én választottam ezt az életet. Végül kinyílik a hatalmas kapu és az őrök hátrálnak. Én magam nem húzom az időt és kockáztatok, megindulok és pillanatokon belül át is lépem azt a határt, amelyet civil nem lép át amennyiben jót szeretne magának. A kapu vastag és megtalálható ugyanaz az anyag ami a falakban, illetve ami némely töltényben is leledzik. Tisztában vagyok a szigorú szabályokkal és éppen ezért nem is táraztam be a kapott töltényeket, hanem zsebre vágtam mindet a nyugtatólövedékkel együtt. Körülnézek, hiszen ezidáig csupán kétszer jártam kint, amikor érkeztünk a családommal és amikor kiképeztek a pozíciómra. Talán valamivel többet tekeregnék idekint ha nem választom a guardian életet, de annyiban nagyobb veszélynek is lennék kitéve. Úgy gondolom, így jobban jártam. Több szempontból is, mikor elindultam ezen a pályán elhatároztam valamit. Az ugyan átalakult időről időre, de emiatt érzem kötelességemnek, hogy figyeljek Rayna-ra és ne engedjem meg neki azt amit egykor elkövetett. Amennyiben visszaesik én leszek az első aki nyugtatólövedéket lő bele, rosszabb esetben pedig végez is vele. Bár ez utóbbi remélem sosem következik be, hiszen nem vagyok benne biztos, képes volnék meghúzni a ravaszt és megölni olyasvalakit, aki az életem részesévé vált és családomként tekintek rá. Felsóhajtok, majd hátratekintek Raynara és várom, hogy kövessen. - Jössz? - Kérdezek végül rá és biccentek irányába.
Az egész élet egy harc...

576 ◆ nem a leghosszabb, de szívből jött zenecredit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Elhagyatott táborok   Kedd Jan. 23, 2018 8:20 pm


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Elhagyatott táborok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Látóhatár :: Természet-
^
ˇ