Egy történet
ami reád vár
Események horizontja
ahol a nap kél és nyugszik
Kristályváros: A kancellár elleni merénylô után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy két lábon járó, szőrős lény mászik elô a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.

Wyndham Tulsa: Az idegenek megérkezése gyökerestül megváltoztatta a Tulsaiak békés életét. Az új lakóterületek építése továbbra is folyik, mint ahogy a kiképzések is, ám továbbra is vannak, akik nem bíznak bennük. Winona Johnson is azon igyekezik, hogy kiderítse Nicholasék valódi szándékait.

Abee: Robb egyre gyakrabban hagyja el Abee falait, s viszi magával legbizalmasabb embereit. Senki nem tudja, hogy hova mennek, s mit csinálnak, ám olybá tűnik, hogy valami fontosat találtak. Enyhe feszültség uralkodik, mindenki érzi, hogy hamarosan valami történni fog. Mindeközben a legújabb rabjukat próbálják szóra bírni, ám a férfit még mindig nem tudták megtörni.

Atlantisz: Több kisebb összecsapásra is sor került már a Nameless Brotherhood és Tartarosz gyermekei között. Mindenki egyre inkább érzi egy nagyobb csata eljövetelét, amely el fogja dönteni, hogy az eddigi Semleges körzet melyik testvériség kezére jut, s ezáltal az Atlantiszi főhatalom is.

Aureus: A bázis körüli nyugalmat egy idegen érkezése zavarta meg, akit rögtön elfogtak, ám nem került azonnali kivégzésre. Garrick a férfi kivallatását rendelte el, aminek feladata Nayara hárult. Mindenkinek rossz előérzete támadt, s attól tartanak, ennyi év után végül valaki felfedezte a bázist. Az utóbbi hetekben ugyanis túl sokan ólálkodtak Aureus környékén.
Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kincset érô
világunk mosolyai
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Hétf. Márc. 16, 2020 2:53 pm-kor volt itt.

Legenda születik ott
ahol vérrel festették meg a poklot.

Jackson Rousseau
Idôvonal Emptyírta: Jackson Rousseau
Yesterday at 11:46 am

Társalgó
Idôvonal Emptyírta: Ashley O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 6:20 pm

Játszótér
Idôvonal Emptyírta: Caroline O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 4:28 pm

Backstage
Idôvonal Emptyírta: Christian Reed
Hétf. Ápr. 06, 2020 1:26 pm

The last day together ℘ Caia & Raziel
Idôvonal Emptyírta: Caia Rockwell
Vas. Ápr. 05, 2020 12:11 am

Figyelmeztetések, törlések
Idôvonal Emptyírta: Consulatus
Pént. Ápr. 03, 2020 4:54 pm

Hiányzásnapló
Idôvonal Emptyírta: Victor O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 5:23 pm

Jayden Amyen Wick
Idôvonal Emptyírta: Jayden Wick
Pént. Márc. 27, 2020 5:18 pm

Jonah Russell
Idôvonal Emptyírta: Caroline O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 10:21 am


Share
 

 Idôvonal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Idôvonal   Idôvonal EmptyPént. Jan. 26, 2018 4:55 pm

Out of time
Enigma-disease
Azon eshetőségekre, mikor a történet ideje zavaros, amikor nem lehet eldönteni, hogy mikor mi történt... Nos erre az esetre lett létrehozva az "Idővonal" nevezetű topic, ahol is lehetőség nyílik arra, hogy mindent rendbe tegyél egy csapásra.


Idôvonal

2007, Amerikai Egyesült Államok, Jenks, Oklahoma
Roberth Vinham kísérletei megfertőzik, majd gyógykezelései által megállítja a kór terjedését a szervezetében. Így ő válik a legelső félvérré.

2010, Amerikai Egyesült Államok, Liberty, Oklahoma.
Roberth Vinham újabb szintre emeli kísérleteit és Liberty-ben, egy lezárt kutatóállomáson létrehozza az első mutánsokat.  Ugyanekkor jutott a vízhálózatba Roberth Vinham vírusa, mely magzatokat fertőzve hozta létre az első félvéreket.

2012, Amerikai Egyesült Államok, Nowata, Oklahoma.
Az elhagyatott békés városkában félvér gyermekek születnek. A lakosok riadtak, de hallgatnak.

2014, Amerikai Egyesült Államok, Nevada, Area 51 Aurum, Aranyváros
Tobias Posey a felhők felé emeli az Aurum névre keresztelt Aranyvárost a Rousseau, Natigenera, Dahlren és a Jenknis család segítségével. Így létrejön a 300 fős lebegő város királysága. A világ mit sem tud a felhők feletti utópiáról.

2014, Amerikai Egyesült Államok, Nowata, Oklahoma.
A Nowatai eset előhangjától számítva 2 év telhetett el, mikor is az eset elérte következő lépcsőfokát, amit mutánsok megjelenése segített elő. Ezért természetesen a gyermekeket okolták, így a város komoly, s szervezett gyűjtésbe kezdett. Anyák kezéből rángatják ki gyermekeiket.

2015, Amerikai Egyesült Államok, Fort Smith, Oklahoma. Abee
Roberth Vinham elfoglalja a jelenlegi Abee területét a mutánsok elől. Ezen a területen toboroz félvéreket és kezd bele a Titánok gyártásába.

 2016, Amerikai Egyesült Államok Aurum, Aranyváros
Aurum genetikai mérnökei  hatalmas áttörtést érnek el az emberi fejlődésben. Génterápiát alkalmazva recesszív mutáns génekkel létrehozzák az első Ridert. Az első Rider kivételével a tudósok kizárólag hibás Ridereket képesek alkotni. A kisérletet felfüggesztik.

 2018, Amerikai Egyesült Államok, Siloam Springs, Oklahoma. Aureus bázis
Beazonosíthatatlan lény hálózza be Siloam Springs csatornáit, melyet
Barnacle névre keresztelnek. A gyökereket, bár leválasztották a városról, a lény szívét képtelenek elpusztítani. Igyekeznek kordában tartani, így egy hatalmas földalatti létesítményt hoznak létre, mely katonai létesítményként is funkcionál. Aureus Siloam Spring szívében helyezkedik el, ám a teljes várost ellenőrzésük alatt tartják.

 2018, Amerikai Egyesült Államok Aurum, Aranyváros
Aurum ismét képes Rider gyártásra. A hiányzó alkotót a Barnacleben vélik felfedezni. Újabb 5 Rider jön létre.

2019, Amerikai Egyesült Államok, Broken Arrow, Oklahoma. Kristályváros
Felépül a múlt városa, a Kristályváros névre hallgató, egyetlen biztonságos otthon.

2022, Amerikai Egyesült Államok, Nowata, Oklahoma.
Évekkel a Nowatai gyűjtögetést követően, kezdetét vette a lázadás, melyet a fiatal Olivia Balert vezetett. Azonban a lázadás nem zárult sikerrel. A Kristályvárosi túlélők, ha kellett erőszakkal, de a félvérek elhurcolásába kezdtek. Ez az akció azonban a vörös szeműek érdekét szolgálta.

2022, Amerikai Egyesült Államok, Warner, Oklahoma. Wyndham Tulsa
Létrejön egy újabb, nagyobb túlélőtábor, Nathan Cotter keze által. A Wyndham Tulsa nevet kapja. Lakosait Tulsainak nevezik magukat.

2029, Amerikai Egyesült Államok, Warner, Oklahoma. Wyndham Tulsa
Wells Creek lázadást indít a félvérek ellen, a Tulsaiak közösségében. A lázadás eredményesen zárul, így azt követően csatlakoznak Roberth Vinham banditáihoz.

 2035, Amerikai Egyesült Államok, Oklahoma napjainkban.
A történelem még a jelen szálai között bújik meg.  Kristályváros nyugalmas éveket él meg, miközben Windham Tulsa küzd az életbenmaradásért. Abee mindeközben valami hatalmas dobásra készül. Kit talál el?

 2035, Amerikai Egyesült Államok, Warner, Oklahoma napjainkban. Wyndham Tulsa
Titokzatos személyek jelennek meg a hanyatló túlélőcsoportban. Az akciót Godless programnak nevezik. Nicholas Ward-ot teszik meg három hónap alatt Tulsa vezetőjének. A Godless program sikeresen integrálódik, végrehajtás folyamatban. Tulsa rohamos fejlődésnek indul.

     

Admin

Consulatus
Idôvonal Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Idôvonal Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Idôvonal Giphy
Reagok száma :
1619

Idôvonal Empty
 

Idôvonal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Lépteid apró nyomai :: Tudásunk könyvtára-
^
ˇ