Egy történet
ami reád vár
Események horizontja
ahol a nap kél és nyugszik
Kristályváros: A kancellár elleni merénylô után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy két lábon járó, szőrős lény mászik elô a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.

Wyndham Tulsa: Az idegenek megérkezése gyökerestül megváltoztatta a Tulsaiak békés életét. Az új lakóterületek építése továbbra is folyik, mint ahogy a kiképzések is, ám továbbra is vannak, akik nem bíznak bennük. Winona Johnson is azon igyekezik, hogy kiderítse Nicholasék valódi szándékait.

Abee: Robb egyre gyakrabban hagyja el Abee falait, s viszi magával legbizalmasabb embereit. Senki nem tudja, hogy hova mennek, s mit csinálnak, ám olybá tűnik, hogy valami fontosat találtak. Enyhe feszültség uralkodik, mindenki érzi, hogy hamarosan valami történni fog. Mindeközben a legújabb rabjukat próbálják szóra bírni, ám a férfit még mindig nem tudták megtörni.

Atlantisz: Több kisebb összecsapásra is sor került már a Nameless Brotherhood és Tartarosz gyermekei között. Mindenki egyre inkább érzi egy nagyobb csata eljövetelét, amely el fogja dönteni, hogy az eddigi Semleges körzet melyik testvériség kezére jut, s ezáltal az Atlantiszi főhatalom is.

Aureus: A bázis körüli nyugalmat egy idegen érkezése zavarta meg, akit rögtön elfogtak, ám nem került azonnali kivégzésre. Garrick a férfi kivallatását rendelte el, aminek feladata Nayara hárult. Mindenkinek rossz előérzete támadt, s attól tartanak, ennyi év után végül valaki felfedezte a bázist. Az utóbbi hetekben ugyanis túl sokan ólálkodtak Aureus környékén.
Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kincset érô
világunk mosolyai
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Hétf. Márc. 16, 2020 2:53 pm-kor volt itt.

Legenda születik ott
ahol vérrel festették meg a poklot.

Hiányzásnapló
Hírek Emptyírta: Victor O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 5:23 pm

Jayden Amyen Wick
Hírek Emptyírta: Jayden Wick
Pént. Márc. 27, 2020 5:18 pm

Avatar nyilvántartás
Hírek Emptyírta: Jonah Russell
Pént. Márc. 27, 2020 12:28 pm

Jonah Russell
Hírek Emptyírta: Caroline O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 10:21 am

Demetria & Wyatt - Underground
Hírek Emptyírta: Demetria Dalton
Pént. Márc. 27, 2020 12:27 am

Készen az új világra
Hírek Emptyírta: Jonah Russell
Csüt. Márc. 26, 2020 9:26 pm

Frances Joyce Anderson
Hírek Emptyírta: Caroline O'Connor
Csüt. Márc. 26, 2020 4:25 pm

Hell or Heaven
Hírek Emptyírta: Vendég
Csüt. Márc. 26, 2020 9:18 am

Siilhouette in the Darkness
Hírek Emptyírta: Consulatus
Kedd Márc. 24, 2020 9:18 pm


Share
 

 Hírek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Hírek EmptyHétf. Márc. 16, 2020 1:52 am

Frissítési jegyzék
Enigma-disease
Új Design, új faj és új történetszálak. Márciusi frissítésünkkel megannyi változáson megy keresztül az oldal. Vegyük is számba mi újdonsággal szolgálhatunk.

Nagyobb frissítéseink
Megérkezett új fő történetszálunk kisebb csepedező alkotóelemei, mint a Rider faj és a Nightmare testvériség, az az a Dark Brotherhood. Magukkal hozták helyszíneiket, Aureust és Chapel of Darknesst.
Régebben elkezdett kisebb szálunk, ezúttal Atlantisz is bevezetésre került, így megnyílt a földalatti világ a játékosok számára. Magával hozott két testvériséget, mint választható csoportot: Nameless testvériség és a Tartarosz gyermekei.
Ahogy új fajok, úgy újabb Canonok is fellelhetők Adoptációs nyilvántartásunkba, melyekre szabadon lecsaphattok. Új Canonok az alábbi Csoportokban fellelhetőek: Testvériségi, Rider, Túlélő
Új mini szállal gazdagítottuk oldalunk tárházát, melyben résztvehettek egy túlélő csapat mindennapjaiban. A Horda csapata 10 lelket számol, melyből jelenleg 7 canon karakter. Ezeket a canonokat a túlélő, félvér és a rider csoportban találjátok meg.
Létrehoztunk egy új fajt, s egyben rangot is, mely az Elfajzott elnevezést kapta. Az elfajzottak szót egy elég tág információ halmaz összefoglalójaként használjuk, hiszen minden Elfajzott más és más. Az elfajzottak kizárólag Canonok lehetnek. Csoportbeli beosztásuk a domináns csoport szerint tüntetjük fel. Pl: Ember és Rider Elfajzott gyermeket a Riderekhez csoportosítjuk.

Kissebb frissítéseink
Látképünkbe ezentúl fellelhető egy egyszerű térkép, mely jelöli főbb helyszíneink elhelyezkedését.
Átalakított Bestiáriumunk megannyi mutánst mutat be, s azoknak általános fejlettségi szintjét. Megismerheted benne az adott besorolások (A-tól D-ig felsorolt fajok) Regeneráció szintjét, Nehézségi fokát, Mérgezési szintjét, illetve KRC érzékenységét.
Újonnan érkezett tagjaink számára kidolgoztunk egy Útikalauzt, mely segítségükre lehet az oldalon való eligazodásban, illetve a számukra megfelelő alapszál kiválasztásában.
Új videónkkal atraktívabb betekintést nyerhetsz a téged váró izgalmakba, továbbá megismerheted játékunk hangulatát és irányzatát.
Új történetszálaink kidolgozásával az Idővonal is frissítésre került ennek megfelelően.

A Staff nevében;
Victor

Admin

Consulatus
Hírek Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Hírek Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Hírek Giphy
Reagok száma :
1619

Hírek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Hírek EmptyPént. Feb. 14, 2020 1:38 pm

Búcsúzás
Enigma-disease
Kedveseim!
Sajnos rossz hírrel jövök, búcsúzom most tőletek.
Az élet sajnos úgy hozta hogy az egyetemen töltött utolsó félévem annyira tömve van hogy munka mellett az oldal igazgatása és a játék már nem fér bele az életembe.
Mind borzasztóan fogtok hiányozni és remélhetőleg egy nap majd még visszatérek hozzátok, addig pedig jó játékot kívánok nektek, sok kalandot és megannyi szépet.
Imádtalak titeket, imádtam itt lenni, imádtam az oldalt.
Csókolok, ölelek mindenkit, és remélem hamarosan viszontlátjuk egymást!

A staffból búcsúzik
Max
     Call my name


Heart! What is it I hear? I'm moving towards the fear And it wants to feel you. Heart! What is it I feel? I'm moving past the real And it wants to hear you


Guardian

Maximilian O'Connor
Hírek Tumblr_inline_o937ehUhVl1sc1u2x_250
Múltam darabkái :
Itt rám lelsz :
Kristályváros
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
Hírek Tumblr_inline_o937dwSavD1sc1u2x_250

Reagok száma :
30

Hírek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Hírek EmptyKedd Dec. 17, 2019 7:27 pm

Újranyitás!
Enigma-Disease
Kedves új és régi tagok! Üdvözlünk titeket az Enigma megújult világában!

Másfél év után oldalunk újra kinyitja kapuit, rengeteg újítással és egy új staff taggal kibővülve, ezúton is köszönjük Razielnek hogy csatlakozott hozzánk!  Hírek 1936936019

Az újdonságaink közé tartozik:


✥Az új kaland-topik, ahol Guardian párosaitokat rövid, pörgős játékokra tudjátok vinni, jutalmak fejében
✥A mesélő szerepe, akit bármikor kérhettek a játékaitokba!
✥Az oldalsó eseményes rublika, ahol megosztjuk veletek világunk történéseit így azt könynedén beilleszthetitek a játékaitokba!
✥A leírások frissülése, köztük az Akadémia megjelenése!
✥Az aktivitási rendszer ellenőrzése, az úgynevezett Karantén amivel mindőtöket még több játékra szeretnénk buzdítani
✥Illetve rengeteg új canon karakter, akinek a bőrébe bújhattok!

Köszöntünk titeket az újranyitáson, csodálatos játékot kívánunk nektek!


A Staff nevében:
Cora, Vic, Max és Raziel

     

Admin

Consulatus
Hírek Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Hírek Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Hírek Giphy
Reagok száma :
1619

Hírek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Hírek EmptyCsüt. Május 17, 2018 6:25 pm

Búcsú csók!
Enigma-disease
Alig nyitottunk, és hamar utolért a kaszás minket is. Bár erről nem ti tehettek. Kizárólag az admin társulat hibáztatható. Az elképzelés, miszerint játssz és foglalkozz a magánéleteddel is... Nos ez nem fért össze. Azóta változott a dolog, ám már túl késő ahhoz, hogy az oldalért kapkodjunk. Szép emlékeket temetünk el Enigma kapuival, azonban helyette egy újat nyitunk. Az újrakezdés lehetőségét adjuk meg magunknak és nektek is. Velünk.

A zárásról ejtenék néhány szót. Bár fájdalmas pillanatok ezek, főleg azoknak, akik most érkeztek, vagy sok szép emléket gyűjtöttek össze. Ahogy mi is, adminok. Így persze nem zárjuk le végleg. Látogatói kiskaput engedélyezünk a már regisztrált játékosok részére. Így visszaolvashatjátok régi játékaitokat, karaktereitek ET-jét, és sok más egyebet. Újonnan regisztrált, friss tagjainknak pedig nem tudunk ajánlani mást, mint hamarosan nyitó oldalunkat.

Köszönjük szépen a figyelmet, és a velünk töltött néhány hónapot. Reméljük viszontlátunk titeket SkyPalace-n.

A staff nevében
Victor és Max
     

Admin

Consulatus
Hírek Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Hírek Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Hírek Giphy
Reagok száma :
1619

Hírek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Hírek EmptySzer. Ápr. 04, 2018 11:20 am

Íme Atlantisz
Enigma-disease
Atlantisz. Mind hallhattunk már az elsüllyed világ legendájáról. Azonban a mi Atlantiszunk kicsit más. Kristályváros alatt, alagutak, elhagyatott metróállomások, vízelvezetők között, találjuk meg a sötét fém ajtót. Kopogásunk mélyen visszhangzik az alagútban, miközben a monoton zúgást, mit a pislákoló lámpa hallat, víz csepegés törögeti meg. Jelszót várnak tőled, s ha helyesen felelsz, megismerheted Atlantiszt, a Nameless testvériség otthonát. Túlélők, Kristályváros civiljei, tolvajok és kincsvadászok... Menekültek. A titkos testvériség szívesen lát minden személyt, aki nem tud megfelelni Kristályváros nívójának.

Nos, egy tagunk kérdésének hatására ihlet szaladt át a csapaton. A Kincsvadászatot nem terveztük ily módon kidolgozni, azonban miután Kaitlyn Ayers, alias Ellie Hírek 1936936019  K-F-ben témába hozta a dolgot.... Egyenes út volt egy újabb töltelékig történetünkhöz. Így létrehoztunk egy titkos szervezetet, egy új otthont, egy új tábort, s egyben egy új lehetőséget is, ezzel is izgalmasabbá téve játékunkat. S amennyiben további kérdések merülnének fel, privát, vagy K-F-ben feltehetitek kérdéseiteket.
http://enigma-disease.hungarianforum.com/t6-a-latkep#9

E V E N T
Továbbá mint ahogy észrevehettétek, Chat alatt, az Event feliratra kattintva elolvashatják aktuális programunkat. S mielőtt megijednétek, ti döntitek el mikor száltok be, mikor ki. Nincs jelentkezés, csak egy ötlet, mely 2 hónapon át áll fenn. Amennyiben elhúzás szükséges, az eventet meghosszabbítjuk.
http://enigma-disease.hungarianforum.com/t601-event-es-kalandtar

A staff nevében
Victor
     

Admin

Consulatus
Hírek Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Hírek Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Hírek Giphy
Reagok száma :
1619

Hírek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Hírek EmptyKedd Márc. 20, 2018 3:12 pm

Registration check
Enigma-disease
A szabályzatban feltüntetett, vastagon szedett, regisztrációs előírás értelmében (Regisztrációtól számított 168 órán belül, azaz egy héten belül, ha nem készíted el karakteredet, a regisztrációd törlésre kerül.), a korábban kiemelt felhasználók fiókjai közül a következők kerültek törlésre:

Daniel Adams - Reg.: 03.09.  
Evangeline Vance - Reg.: 03.09.
Alexandra Richardson - Reg.: 03.10.
Barnabas Jones - Reg.: 03.10.
Miriam Gössoner - Reg.: 03.11.
Augustin Navarro - Reg.: 03.11.
Toni Spillerin - Reg.: 03.12.

Türelmi időt igénybevett:
Trystan Thorne

Kérésre történt törlés:
Emmie Morris


A staff nevében
Victor
     

Admin

Consulatus
Hírek Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Hírek Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Hírek Giphy
Reagok száma :
1619

Hírek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Hírek EmptyPént. Márc. 16, 2018 3:26 pm

Registration check
Enigma-disease
A szabályzatban feltüntetett, vastagon szedett, regisztrációs előírás értelmében (Regisztrációtól számított 168 órán belül, azaz egy héten belül, ha nem készíted el karakteredet, a regisztrációd törlésre kerül.) ezennel megtartjuk közösségünkben az első takarítást. Mivel nyitás közeli állapotban sok elhagyatott regisztrációval találkozhatunk, így automatikus néhány napos (3) haladékot adunk a maradási szándék jelzésére, azon Userek részére, kiknek regisztrációja lejárt, vagy ahhoz közeli állapotban van. A regisztrációval kapcsolatos hetes törlésekre a továbbiakban nem fogunk check-t tartani. Ezen alkalom a kivételek egyike. Így a következő alkalommal a hetes regisztrációk azonnali törlésre fognak kerülni, ahogy átlépik a hetedik napjukat.

A szóban forgó felhasználók a következőek:
Daniel Adams - Reg.: 03.09.  
Trystan Thorne - Reg.: 03.09. > Késleltetés 03.25.-ig.
Evangeline Vance - Reg.: 03.09.
Alexandra Richardson - Reg.: 03.10.
Barnabas Jones - Reg.: 03.10.
Miriam Gössoner - Reg.: 03.11.
Augustin Navarro - Reg.: 03.11.
Toni Spillerin - Reg.: 03.12.

Tudatában vagyunk annak, hogy a veszélyeztetett felhasználók, akik korábban felsorolásra kerültek, néhányuk rendelkezik még elfogadatlan, kezdetleges előtörténettel. Ezeket a felhasználókat megkérünk arra, hogy regisztrációjuk lejártáig igyekezzenek befejezni munkájukat.

Maradási szándékodat e hónap 19. napjáig PM-ben jelezd a Consulatus felé.

A staff nevében
Victor
     

Admin

Consulatus
Hírek Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Hírek Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Hírek Giphy
Reagok száma :
1619

Hírek Empty
TémanyitásTárgy: Hírek   Hírek EmptySzomb. Jan. 13, 2018 12:20 pm

Megnyitottunk!
Enigma-disease
A több hónapos munkálatok után az oldal végre teljes egészében készen áll a játékosok fogadására, s hivatalosan is megnyitja kapuit. Tárt karokkal várunk minden lelkes újoncot, aki úgy dönt, egy karakter igénylésével felfedezi poszt-apokaliptikus világunk rejtelmeit! Csatlakozz bármely csoporthoz, állj bármelyik oldalra, egy dolog bizonyos: itt unatkozni soha nem fogsz!
Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani azoknak, akik segítségünkre voltak valamilyen formában az oldal létrejöttében, nélkülük nem lehetnénk itt! Ha pedig bárkinek bármilyen kérdése akad, ne féljen feltenni azt nekünk, s ha valami hibát láttok valahol, mindenképp szóljatok, hogy minél előbb tudjuk azt korrigálni.

A staff nevében
Caroline
     

Admin

Consulatus
Hírek Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Hírek Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Hírek Giphy
Reagok száma :
1619

Hírek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Hírek Empty

Ajánlott tartalomHírek Empty
 

Hírek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Lépteid apró nyomai :: Hírfolyam-
^
ˇ