Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Hírek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Hírek   Szomb. Jan. 13, 2018 12:20 pm

Megnyitottunk!
Enigma-disease
A több hónapos munkálatok után az oldal végre teljes egészében készen áll a játékosok fogadására, s hivatalosan is megnyitja kapuit. Tárt karokkal várunk minden lelkes újoncot, aki úgy dönt, egy karakter igénylésével felfedezi poszt-apokaliptikus világunk rejtelmeit! Csatlakozz bármely csoporthoz, állj bármelyik oldalra, egy dolog bizonyos: itt unatkozni soha nem fogsz!
Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani azoknak, akik segítségünkre voltak valamilyen formában az oldal létrejöttében, nélkülük nem lehetnénk itt! Ha pedig bárkinek bármilyen kérdése akad, ne féljen feltenni azt nekünk, s ha valami hibát láttok valahol, mindenképp szóljatok, hogy minél előbb tudjuk azt korrigálni.

A staff nevében
Caroline
     

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Pént. Márc. 16, 2018 3:26 pm

Registration check
Enigma-disease
A szabályzatban feltüntetett, vastagon szedett, regisztrációs előírás értelmében (Regisztrációtól számított 168 órán belül, azaz egy héten belül, ha nem készíted el karakteredet, a regisztrációd törlésre kerül.) ezennel megtartjuk közösségünkben az első takarítást. Mivel nyitás közeli állapotban sok elhagyatott regisztrációval találkozhatunk, így automatikus néhány napos (3) haladékot adunk a maradási szándék jelzésére, azon Userek részére, kiknek regisztrációja lejárt, vagy ahhoz közeli állapotban van. A regisztrációval kapcsolatos hetes törlésekre a továbbiakban nem fogunk check-t tartani. Ezen alkalom a kivételek egyike. Így a következő alkalommal a hetes regisztrációk azonnali törlésre fognak kerülni, ahogy átlépik a hetedik napjukat.

A szóban forgó felhasználók a következőek:
Daniel Adams - Reg.: 03.09.  
Trystan Thorne - Reg.: 03.09. > Késleltetés 03.25.-ig.
Evangeline Vance - Reg.: 03.09.
Alexandra Richardson - Reg.: 03.10.
Barnabas Jones - Reg.: 03.10.
Miriam Gössoner - Reg.: 03.11.
Augustin Navarro - Reg.: 03.11.
Toni Spillerin - Reg.: 03.12.

Tudatában vagyunk annak, hogy a veszélyeztetett felhasználók, akik korábban felsorolásra kerültek, néhányuk rendelkezik még elfogadatlan, kezdetleges előtörténettel. Ezeket a felhasználókat megkérünk arra, hogy regisztrációjuk lejártáig igyekezzenek befejezni munkájukat.

Maradási szándékodat e hónap 19. napjáig PM-ben jelezd a Consulatus felé.

A staff nevében
Victor
     

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Kedd Márc. 20, 2018 3:12 pm

Registration check
Enigma-disease
A szabályzatban feltüntetett, vastagon szedett, regisztrációs előírás értelmében (Regisztrációtól számított 168 órán belül, azaz egy héten belül, ha nem készíted el karakteredet, a regisztrációd törlésre kerül.), a korábban kiemelt felhasználók fiókjai közül a következők kerültek törlésre:

Daniel Adams - Reg.: 03.09.  
Evangeline Vance - Reg.: 03.09.
Alexandra Richardson - Reg.: 03.10.
Barnabas Jones - Reg.: 03.10.
Miriam Gössoner - Reg.: 03.11.
Augustin Navarro - Reg.: 03.11.
Toni Spillerin - Reg.: 03.12.

Türelmi időt igénybevett:
Trystan Thorne

Kérésre történt törlés:
Emmie Morris


A staff nevében
Victor
     

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Szer. Ápr. 04, 2018 11:20 am

Íme Atlantisz
Enigma-disease
Atlantisz. Mind hallhattunk már az elsüllyed világ legendájáról. Azonban a mi Atlantiszunk kicsit más. Kristályváros alatt, alagutak, elhagyatott metróállomások, vízelvezetők között, találjuk meg a sötét fém ajtót. Kopogásunk mélyen visszhangzik az alagútban, miközben a monoton zúgást, mit a pislákoló lámpa hallat, víz csepegés törögeti meg. Jelszót várnak tőled, s ha helyesen felelsz, megismerheted Atlantiszt, a Nameless testvériség otthonát. Túlélők, Kristályváros civiljei, tolvajok és kincsvadászok... Menekültek. A titkos testvériség szívesen lát minden személyt, aki nem tud megfelelni Kristályváros nívójának.

Nos, egy tagunk kérdésének hatására ihlet szaladt át a csapaton. A Kincsvadászatot nem terveztük ily módon kidolgozni, azonban miután Kaitlyn Ayers, alias Ellie  K-F-ben témába hozta a dolgot.... Egyenes út volt egy újabb töltelékig történetünkhöz. Így létrehoztunk egy titkos szervezetet, egy új otthont, egy új tábort, s egyben egy új lehetőséget is, ezzel is izgalmasabbá téve játékunkat. S amennyiben további kérdések merülnének fel, privát, vagy K-F-ben feltehetitek kérdéseiteket.
http://enigma-disease.hungarianforum.com/t6-a-latkep#9

E V E N T
Továbbá mint ahogy észrevehettétek, Chat alatt, az Event feliratra kattintva elolvashatják aktuális programunkat. S mielőtt megijednétek, ti döntitek el mikor száltok be, mikor ki. Nincs jelentkezés, csak egy ötlet, mely 2 hónapon át áll fenn. Amennyiben elhúzás szükséges, az eventet meghosszabbítjuk.
http://enigma-disease.hungarianforum.com/t601-event-es-kalandtar

A staff nevében
Victor
     

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

Búcsú csók!
Enigma-disease
Alig nyitottunk, és hamar utolért a kaszás minket is. Bár erről nem ti tehettek. Kizárólag az admin társulat hibáztatható. Az elképzelés, miszerint játssz és foglalkozz a magánéleteddel is... Nos ez nem fért össze. Azóta változott a dolog, ám már túl késő ahhoz, hogy az oldalért kapkodjunk. Szép emlékeket temetünk el Enigma kapuival, azonban helyette egy újat nyitunk. Az újrakezdés lehetőségét adjuk meg magunknak és nektek is. Velünk.

A zárásról ejtenék néhány szót. Bár fájdalmas pillanatok ezek, főleg azoknak, akik most érkeztek, vagy sok szép emléket gyűjtöttek össze. Ahogy mi is, adminok. Így persze nem zárjuk le végleg. Látogatói kiskaput engedélyezünk a már regisztrált játékosok részére. Így visszaolvashatjátok régi játékaitokat, karaktereitek ET-jét, és sok más egyebet. Újonnan regisztrált, friss tagjainknak pedig nem tudunk ajánlani mást, mint hamarosan nyitó oldalunkat.

Köszönjük szépen a figyelmet, és a velünk töltött néhány hónapot. Reméljük viszontlátunk titeket SkyPalace-n.

A staff nevében
Victor és Max
     

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Hírek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Lépteid apró nyomai :: Hírfolyam-
^
ˇ