Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
WORLD OF THE
ENIGMA-DISEASE
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Horizon
The Event Wall
Esemény tájékoztató
Kristályváros: A kancellár elleni merénylő után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy gyíkszerű lény mászik elő a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.

Last activities
in the world
Terasz asztalok
Quinn Belcher Emptyírta: Sienna Murdock
Today at 5:06 pm

Lori Mitchell
Quinn Belcher Emptyírta: Lori Mitchell
Today at 11:09 am

New Home
Quinn Belcher Emptyírta: Christian Reed
Today at 9:58 am

Játszótér
Quinn Belcher Emptyírta: Caroline O'Connor
Yesterday at 11:45 pm

1. Kóterem
Quinn Belcher Emptyírta: William J. Holland
Yesterday at 4:57 pm

Vic & Max - Underground
Quinn Belcher Emptyírta: Maximilian O'Connor
Yesterday at 2:43 pm

Queen's Veil szökôkút
Quinn Belcher Emptyírta: Maximilian O'Connor
Yesterday at 12:10 pm

Konyha és ebédlô
Quinn Belcher Emptyírta: Maximilian O'Connor
Szomb. Jan. 18, 2020 4:03 pm

Larice - Beginnings
Quinn Belcher Emptyírta: Alice Rowena
Pént. Jan. 17, 2020 4:57 pm


Share
 

 Quinn Belcher

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Quinn Belcher   Quinn Belcher EmptyKedd Márc. 13, 2018 2:33 pm

Quinn Robin Belcher
i'm not searching my other half because i'm not half
Taylor Marie Hill
civil
civil
Becenév
Quinn
Születési hely, idô
2013. február 1., New York
Lakhely
Kristályváros
Beállítottság
bi
Családi állapot
Egyedülálló
Foglalkozás
egyetemista
Család
Hatalmas családból származom. Rengeteg testvérem van, ám sajnálatos módon a szüleim megfertőződtek a vírusban és hosszú évekkel ezelőtt meghaltak. Apám húga nevelt fel minket és mi most mindannyian vele együtt élünk a Kristályvárosban.
A nénikénk eléggé szabad szellemű nő, sosem tudja mikor kell befogni és hála neki nem éppen a hagyományos módon lettünk felnevelve. Azt tettünk mindig is, amit csak szerettünk volna. Mikor idősebbek lettünk is bátran eljárhattunk otthonról kedvünk szerint. A nénikénk nagyon fiatalos és állandóan pasizik, de állítása szerint függetlennek lenni jobb, így nem akar megállapodni. Ez nagyban formálta az én személyiségemet is.
Van egy húgom és egy öcsém, akik még eléggé fiatalok. Mindössze egy év különbség van köztük és talán ez az, ami annyira összehozta őket. Nem csak itthon, de még az iskolában is folyamatosan együtt lógnak. Néha irigylem is őket ezért.
Rajtuk kívül még van két nővérem, akik ikertestvérek. Régebben mindig eljátszották az ikertrükköket, de mára már kinőttek ebből. Különbőzőek nagyon egymástól és más nézeteket vallanak, aminek köszönhetően sokszor hangosan vitáznak ezzel felverve az egész házat, de ettől függetlenül nem tudnának egymás nélkül élni.

Tulajdonságok
Erősségek: Én a testi dolgokat nem feltétlenül tartom erősségnek, de azért nem mondom azt, hogy nem jön jól, ha valaki puszta kézzel ki tudja ütni a másikat. Ez a régi bunyós filmekre emlékeztet engem, de azért én sem panaszkodhatok. Tíz évig jártam karatézni és fekete övet is sikerült szereznem, ám mikor megkaparintottam azt abbahagytam ezt a sportot. Alapjáratban erős, független nőnek vallom magam, aki nem fél megmondani az igazát. Nem hagyom, hogy eltiporjanak, hogy a nőket kevesebbe nézzék a férfiaknál és azt sem szeretem, ha egy embert párkapcsolatba kényszerítenek. Kiállok mindenért és nem egyszer szólaltam már fel a magam igazáért. Talán ezért is van az, hogy sokszor kézzel mutogatnak rám az utcán, ha meglátnak. Büszkévé és erőssé tesz, hogy nem hagyom magam eltiporni.

Gyengeségek: Minden embernek vannak titkai, ahogyan nekem is. Egészen kiskoro óta asztmás vagyok és emlékszem, ahogy bizonygatták anno anyáméknak a dokik, hogy majd kinövöm ezt, de sosem következett be. Ennek a szörnyű betegségnek köszönhetően elég hamar kifulladok és még futni sem bírok rendesen, mert olyankor majd kiköpöm a tüdőm. Sokszor erőtlennek és gyengének tartom magam az asztmám miatt.
Ha pedig a személyiségemről van szó csak mutatom az erős és határozott nőt, akinek egyetlen érdeme a függetlenség. Ez egyáltalán nem fedi le a valóságot. Sokszor megingok és olyankor elgondolkoztat, hogy valóban ilyen vagyok-e és jó úton járok-e.

Elsődleges fegyvered: Nem harcolok, de ha sor kerülne rá a végtagjaimat használnám.
The world of the Enigma diesease
Nézem, ahogy a nénikém kecses léptekkel szeli át a köztünk lévő távolságot. Míg én a kanapén fekszek egy elnyűtt, régi melegítőben, s elég férfias pózba vágtam magam pár perccel ezelőtt addig neki az élénk vörösen izzó magassarkúja hatalmas zajt csap a parkettán. Fenekét hívogatóan kinyomva ül le mellém és néz a szemeimbe. Csak most figyelem a piros ajkait és az arannyal kihúzott szemeit. Igazán kicsípte magát, ez még tőle is sok.
- Ma este randim van, de gondolom ezt már sejtetted – kezd bele, s rögtön le is int, mire elnevetem magam. Tipikus, semmit sem változott az évek alatt és az sem lep meg, hogy az utolsó pillanatban közli ezt velem. – Vigyázz kérlek Jude-ra és Leah-ra, nehogy valami hülyeséget csináljanak. A nővéreid leléptek valahová, későn jönnek – közli velem, mire rögtön felháborodást tettetek.
- Honnan tudod, hogy nekem nincs programom? Talán nekem is randim lesz vagy egy buliba megyek a barátaimmal – vágok vissza holott egyik sem igaz. Nem igazán randizom senkivel, pedig megtehetném. Rengeteg kérőm akadna, akiknek minden vágyuk, hogy egy tartalmas éjszakát töltsenek velem, de én sorra visszautasítom mindet. Bulikba viszont igenis szoktam járni, ugyan nem a leggyakrabban, de néha megesik és olyankor jobban szétcsapom magam a kelleténél.  Ilyenkor mindig a nénikém vagy valamelyik nővérem dug az ágyba. A kisebbek észre sem veszik, hogy mi történt.
- Azt erősen kétlem – közli velem mosolyogva és megsimítja a hajam, mire bevágom a durcás fejet. Ismer engem, tudja, hogy nem mondok igazat.
- Na jó igazad van, de egyébként Jude és Leah elég nagyok már ahhoz, hogy ne kelljen rájuk vigyázni – mondom könnyedén és valóban így gondolom. Engem ennyi idősen már simán elengedett bulikba a nénikénk és nem értem, hogy őket miért félti annyira, hiszen nekem és a nővéreimnek mindent megengedett és meg is enged a mai napig. Biztos csak valami újabb hóbort, fogadok az egyik divatmagazinból szedte, majd elmúlik.
- Nem elég nagyok, ne kezdjük megint ezt a vitát – válaszol rögtön, majd feláll mellőlem a kanapéról és megigazítja magán a ruhát. – Jól leszek így? – kérdi aggodalmasan. Ő a legfügetlenebb, legerősebb nő, akit ismerek. Miért parázik most erre rá?
- Tökéletesen nézel ki, mint mindig – a hangom őszinte, s egy mosoly is felkúszik az arcomra.
- Rendben, angyalom, majd jövök. Még elköszönök a tesóidtól is – nyom egy puszit a homlokomra és nem túl biztos léptekkel hagyja el az apró nappalit, ahol egy régi filmet nézek vagyis néznék, ha nem szakított volna félbe.
Our story was written by blood

Civil
Quinn Belcher
Quinn Belcher Original
Múltam darabkái :
Kapcsolatban :
❀ what's that? ❀
Play by :
❀ taylor marie hill ❀
Quinn Belcher Original
Reagok száma :
6

Quinn Belcher Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Quinn Belcher   Quinn Belcher EmptyKedd Márc. 13, 2018 4:12 pm

Welcome to the world of the
Enigma-disease
Gratulálunk, elfogadva!
A világ a feje tetejére áll, te pedig elmondhatod magadról, hogy a családod nagy része életben maradt. Ezt a luxust kevesen élvezhetik, ahogy sok irigyed is lehet. Bár senki se sajnálja tőled a boldogságot, mégis gyakran elhangzik egy sóhajt, majd a szavak: " Belcher szerencsés". Azonban nem volt hátrány megtanulni karatézni. Ahogy az se, hogy megszerezd a fekete övet. Hiszen ki tudja mi vár ránk még. A KRC egyre csak fogy és a mutánsok egyre csak többen lesznek. Túl akarjuk élni, de más is leselkedik ránk a mutánsokon kívül... Ajánlatos feleleveníteni azokat a karate mozdulatokat és megtanulni lőni.  Quinn Belcher 736035788

Az ET- szuper lett. Mindent leírtál amire szükség lehetett. Egyedül egy kérdés vetült fel bennem. Hogy jutottatok Kristályvárosba. Hogyan élhettétek túl ennyien a családodból. Persze ez csak részletkérdés, így nem akadályoz abban sem, hogy tovább lépve vigyázz a testvéreidre, míg a nénikéd velem randizik.  Quinn Belcher 2561321044

Így nincs más hátra, mint megtenni a kellő foglalásokat, s kiélni a játszótér által nyújtott összes lehetőséget. Kellemes szórakozást és mind reméljük, hogy jól fogod érezni magad köztünk.  Quinn Belcher 237156938

Avatar nyilvántartásLeader nyilvántartásRangfoglalóPrefektus nyilvántartás
The secrets we're keeping could be used

To light the dark

Silah
Victor O'Connor
Quinn Belcher Tumblr_inline_p3zzqe7G6V1u3u0uv_250
Múltam darabkái :
I’m out of my headQuinn Belcher Tumblr_p7bm3celhg1rk63wco3_540
Of my heart and my mind
Itt rám lelsz :
Kristályváros
Play by :
Chris Wood
Keresem :
Quinn Belcher Giphy
Quinn Belcher Giphy
Reagok száma :
10

Quinn Belcher Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Quinn Belcher

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: A felkelô nap :: Civilek-
^
ˇ