Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
WORLD OF THE
ENIGMA-DISEASE
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Horizon
The Event Wall
Esemény tájékoztató
Kristályváros: A kancellár elleni merénylő után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy gyíkszerű lény mászik elő a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world

Seek the light
Find a way
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Jackson Murray, Maximilian O'Connor

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.

Last activities
in the world
Terasz asztalok
Celeste Belcher Emptyírta: Sienna Murdock
Today at 5:06 pm

Lori Mitchell
Celeste Belcher Emptyírta: Lori Mitchell
Today at 11:09 am

New Home
Celeste Belcher Emptyírta: Christian Reed
Today at 9:58 am

Játszótér
Celeste Belcher Emptyírta: Caroline O'Connor
Yesterday at 11:45 pm

1. Kóterem
Celeste Belcher Emptyírta: William J. Holland
Yesterday at 4:57 pm

Vic & Max - Underground
Celeste Belcher Emptyírta: Maximilian O'Connor
Yesterday at 2:43 pm

Queen's Veil szökôkút
Celeste Belcher Emptyírta: Maximilian O'Connor
Yesterday at 12:10 pm

Konyha és ebédlô
Celeste Belcher Emptyírta: Maximilian O'Connor
Szomb. Jan. 18, 2020 4:03 pm

Larice - Beginnings
Celeste Belcher Emptyírta: Alice Rowena
Pént. Jan. 17, 2020 4:57 pm


Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare
 

 Celeste Belcher

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Celeste Belcher   Celeste Belcher EmptySzer. Márc. 14, 2018 2:10 pm

Celeste Belcher
always ride out the storms, so fight, never give up, never give in
Odette Annable
civil
civil
Becenév
CeCe/CL
Születési hely, idô
2001. szeptember 11., New York
Lakhely
Kristályváros
Beállítottság
bi
Családi állapot
Egyedülálló
Foglalkozás
gépészmérnök
Család

Hatalmas családom van (szakadt a nyakamba). Öt gyerek apja, anyja, nagynénje, de leginkább nővére vagyok egyszerre. Ezek után még bárki csodálkozik, hogy nem vágyom sajátokra? A bátyám és sógornőm meghaltak a vírusban, így az egész vándorcirkusznak én vagyok az idomára. A nyakamon élnek Kristályvárosban, de a világ minden kristályáért sem adnám oda egyiküket sem.
9/11 napján születtem new yorki viszonylatban alig egy köpésre a tornyoktól. Huszonkét évre rá napra pontosan a bátyám és a sógornőm meghaltak egy brutális vírusban és egyszerre lettem apa és anya egy öt gyerekes családban. Mivel a sorsom szorosan összefonódik világméretű katasztrófákkal és fogalmam nincs, hogy mennyi időm van hátra, míg telibe trafál a következő, így nem szabhatja meg senki és semmi, hogy mit érezzek, gondoljak, mondjak vagy tegyek. A gyerekeket is ebben a szellemben neveltem. A túlélésért folytatott harc nem kell, hogy börtön is legyen. Bár nem győzöm hangsúlyozni, hogy azért a védekezés sem árt…

Négy „lányom” és egy „fiam” van, bár inkább vagyok a testvérük, mint bármi más. Lelkileg sosem álltam készen az anyaságra. Mégsem oszthatom meg velük minden gondolatom, mert a sötétebbekhez még túl fiatalok. Minden erőmmel azon vagyok, hogy ez a mostani világ, pont annyi örömmel szolgáljon számukra, mint az a régi szolgált nekem. Embert próbáló feladat, de legalább célt ad ennek az egésznek.
És hogy velem mi van? Nem akarok megállapodni egyetlen pasi mellett sem, mert nem viselném el, ha egy újabb szerettemet kellene elveszítenem. Együtt járok velük, amíg szórakoztatnak, amíg nincs semmi komoly kötődés, de aztán beindul az önvédelmi reflex. Talán egyedül Chloera nem hatott ez a hajlamom, benne látom leginkább a bátyámat…
Tulajdonságok
Erősségek: Mivel nem sok bonyolultabb szerkezetű eszköz maradt meg a vírus előttről, egyáltalán nem nagyzolás azt mondanom, hogy szinte bármit megjavítok. Akadnak, akik az emberi lélekhez vagy a betegségekhez értenek annyira, hogy ránézésre megmondják, mi a baj, én a mechanikus eszközökkel vagyok így. Nem zavar, ha talpig maszatos és olajos leszek, ha könyékig kell a fáradt olajban, kenőzsírban és rozsdában kotorásznom, amíg a procedúra végén felcsendül a motor egyenletesen zakatoló lüktetése. A mutánsok lehetnek erősebbek, gyorsabbak, ellenállóbak nálunk, de szeretem azt hinni, hogy a technika és technológia megmaradt a mi birtokunkban és ez a végén hozzájárul a fajfennmaradáshoz. Más nők csak szüljenek szépen, ahogy nekik tetszik, de a hozzám hasonlóak miatt van éjszaka világítás a lakásukban, működőképes gyártósor a fegyvergyárban, tömegközlekedés – már ami még létezik – és fal a város körül. Én ezzel szolgálom a várost és az emberiséget és legalább annyi tiszteletet és megbecsülést el is várok érte, mintha személyesen hordtam volna ki a „gyerekeim”. Azonban tudom azt is, hogy a csavarkulcs csontot tör, a kalapács pedig koponyát lékel, és nem rettenek vissza, hogyha kell, használjam is, bárkivel szemben, aki engem vagy a srácokat fenyegeti. Ezt hívják úgy, hogy túlélési ösztön (nem vallanám be magamnak sem, de azért van itt némi anyai is). Ha nem vagyok elérhető, akkor szeretem Quinnre hagyni a „boltot”. Ő az egyetlen a kölykök közül, aki le tudna teríteni egy mutánst. Bár nem vagyok a témában elfogulatlan, őt úgy-ahogy a saját képemre formáltam akaratlanul. Vagy ennyire erős benne a Belcher vér..? Azt az asztmát meg majd csak kinövi…
Gyengeségek: Néhanapján feltör belőlem valami sötét, már-már szuicid hajlam, hogy fenébe az egész gürcöléssel, legyen végre vége. Szerintem a gyerekek miatt soha nem néztem szembe a gyásszal, amit a bátyám elvesztése miatt érzek, ez belülről rág évek óta, mint valami féreg, míg végül felemészt teljesen. Ez elől a gyász elől menekülhetek a bulikba és ivászatokba és mániákusan kerülök bármilyen tartósabb párkapcsolatot. Összesen öt ember van, akihez képes vagyok még kötődni és lassan ők is kirepülnek a „szülői” fészekből. Clairerel szeretek együtt lógni, bár vén szottyadtnak tűnök mellette. Rossz hatással vagyok rá ez kétségtelen. Pont olyan partyarc lett belőle, mint amilyen én vagyok. Huszadik születésnapjára egy csomag illegális fogamzásgátlót kapott tőlem, mert bár a pontos történtekre nem teljesen emlékszem, de tuti be lehettem állva. Most mondják meg, nagynéni az ilyen?
Nő vagyok egy férfiak dominálta világban. Független, erős, kitartó és a végletekig makacs. A bennem szunnyadó sötét űrt megpróbálom a csillogó felszínnel kitakarni és a gyerekek életét élni a sajátom helyett. Amíg nekik jó soruk van, addig nem vallottam totális kudarcot.
Elsődleges fegyvered: Szerszámkészlet csavarhúzótól kalapácsig. Ha fémből van és hegyes, akkor jó lesz.
The world of the Enigma diesease
- Már egy órája bűvöljük ezt a rohadékot. Biztos kap elég szuflát? – Legszívesebben elsírnám magam. Az ékszíjat harmadjára ellenőrzöm, a motorikus részeket eddig már kétszer szettem szét és szortíroztam utolsó csavaralátétig és egyenként megnéztem az összes rohadt alkatrészt. Az üzemanyag tartályt is ellenőriztem. Nem ereszt, a csövön elvileg megfelelő mennyiségben áramlik. Akkor csakis az lehet a gond, hogy ennek a bioizének amit normális üzemanyag helyett utaltak ki, nincs elég teljesítmény leadása. Néha azon tűnődöm, hogy egy eltüzelt íróasztal több energiát adna, mint ez a vacak. Ezt most éppen répából állították elő a vegyészeink? Ők vidáman kísérletezgetnek, mi meg beleszakadunk, mire lelket verünk vele a gépeinkbe.
- Tegyünk bele egy kis nitrót. Ha felrobban, letagadjuk, de már a fülem kettéáll tőle.
Két óra szenvedés után fültől bokáig olajosan és gépzsírosan kacagva csimpaszkodom bele a technikusom nyakába. Istennőnek érzem magam. Én vagyok Héphaisztosz csaj megfelelője. Sőt, jobb is vagyok nála, mert répával működik a lángszekerem. Legszívesebben felállnék a motorháztetőre és ógörögül szavalnék a saját dicsőségemről, de hulla fáradt vagyok és görögül se tudok. Így maradt az, hogy lerántom magammal a földre nagy vihogva és nekiállok levetkőztetni.
- Most mi van? Ennél koszosabbak már úgyse leszünk…

- Hahó skacok! Van még sör a frigóban? – Esem haza nagy sokára félig leszakadt overállban. A bevásárlást én szoktam intézni, mert fejből tudom, hogy melyik kölyök mit szeret inni. Bár azt a vitaminos multilöttyöt Chloen kívül egyikünk sem tudná meginni. Mintha szándékosan a fejébe vette volna, hogy tartósítja magát.
- Ma hányan leszünk itthon vacsorára? Nem akartok csajos estét tartani régi filmekkel? Addig Judeot bérbe adjuk mosogatni. – Gonoszkodom egy kicsit. Tudják jól, hogy még a közelébe se jártam ennek a gondolatnak soha. Nálam amúgy ez azt jelenti, hogy előző este szétcsaptam magam és ma lusta vagyok munka után felkelni a fotelből.
- Quinn mikor hívod már át a vőlegényed? – Na jó, ideje befejeznem a vérük szívását, a végén mind elmennek buliba én meg szenvedhetek egyedül. Aztán kisülne a szemem, ha a többiek szeme láttára elzavarna valamelyikük aludni. Korán van még és az a technikus srác tudott valamit…
- Leah kincsem, nem szeretnél segíteni? Ma kivételesen nem konzerv lesz a kaja. – Azt meg már nem is kell hozzátennem, hogy a valódi állatból készült valódi húst jobban tudja elkészíteni nálam. Legfiatalabb lányként valahogy úgy viselkedik, mintha ő lenne a többiek valódi anyja.
Our story was written by blood
Vendég

Vendég
avatar

Celeste Belcher Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Celeste Belcher   Celeste Belcher EmptySzer. Márc. 14, 2018 4:09 pm

Welcome to the world of the
Enigma-disease
Gratulálunk, elfogadva!
Azt hiszem ez volt az eddigi első előtörténet amin jóízűen felnevettem olvasás közben. Nálunk nem túl gyakori a nevetés, de a te írásod még ezt is előhozta.
Örülök hogy a kis család tovább bővült méghozzá ilyen bájos taggal mint te.
Legidősebb testvérként én is tudom hogy milyen a kisebbekre vigyázni, nevelgetni őket, életben tartani őket a hülyeségeik ellenére. Egyedül ezért van még életben Victor is.
Jó látni hogy a miénken kívül megjelenik majd még egy ilyen összetartó család a gangon. Tarthatunk majd össznépi családi monopolyzást meg minden.
Remélem egyszer majd a játéktéren is lesz alkalmunk találkozni, akár egy hirtelenjében jött ógörög szavalás keretein belül, akár egy vacsora közben amit szívesen elhappolok legkedvencebb öcsém elől. Celeste Belcher 2063629553
Akárhogy is, köszöntelek a játéktéren!


Avatar nyilvántartásLeader nyilvántartásRangfoglalóPrefektus nyilvántartásCall my name


Heart! What is it I hear? I'm moving towards the fear And it wants to feel you. Heart! What is it I feel? I'm moving past the real And it wants to hear you


Guardian
Maximilian O'Connor
Celeste Belcher Tumblr_inline_o937ehUhVl1sc1u2x_250
Múltam darabkái :
Itt rám lelsz :
Kristályváros
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
Celeste Belcher Tumblr_inline_o937dwSavD1sc1u2x_250

Reagok száma :
26

Celeste Belcher Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 

Celeste Belcher

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Archivált előtörténetek-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ