Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Az új társam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Az új társam   Csüt. Márc. 15, 2018 1:23 pm

Karakter neve
Szabad/Foglalt
Play by
Charlie Hunnam?
Csoport
katona
Rang
guardian
Lakhely
Kristályváros
Életkor
30 környéke
Szerepkör
az új társam
Kapcsolatok
Sienna Murdock (prefektus társ), Seth Wilson (felettes) + rajtam kívül tulajdonképpen bármelyik katonát és/vagy silah-t ismerheti
Foglalkozás
-
Gyűlölsz minket. Teljes szívedből megveted az összes félvért, de te nem félelemből, és nem is azért, mert mások vagyunk. Azt még te magad is belátod, hogy a különleges képességeinket nagyon is jó ötlet kihasználni a kinti világ szörnyszülöttei elleni küzdelemben; mondjuk az már hidegen hagy, élünk-e vagy halunk közben, de jelentősen jobban esik az utóbbi. Nem, te a vírus miatt gyűlölsz bennünket, egészen pontosan azért, mert a mi szervezetünk valami csoda folytán képes együttélni vele anélkül, hogy elpusztítana minket.
Az édesanyád és a húgod már nem voltak ilyen szerencsések. Az anyád megfertőződött, rátok támadt, neked pedig a húgod és a saját védelmed érdekében a tulajdon kezeiddel kellett végezned vele – talán senki nem vitatkozna, ha azt mondanánk, a személyiséged itt kezdett el igazán valami sötét irányba torzulni. Nem sokkal ezután, az apátok révén jutottatok be Kristályváros óvó falai mögé, de akkor már csak hárman voltatok. Apád mindig is egy tenyérbemászó alak volt, játszi könnyedséggel tornázta fel magát azon a bizonyos képzeletbeli ranglétrán, elsősorban remek üzleti érzékének köszönhetően. Jól tudott játszani az emberekkel és a pénzzel is, talán nem meglepő, hogy hamarosan az ő kezében összpontosult a fegyvergyártás hatalma: mondhatni ő rendelkezik a kulcsfontosságú KRC fegyverek felett.
Soha nem az a típus voltál, aki mások hátán mászik felfelé, ezért is álltál katonának és küzdöttél meg mindenért te magad, de aztán a húgod beleszeretett egy silah-ba, megszökött vele, néhány héttel később pedig már csak a holttestének darabjai jöttek vissza, és a te világod végleg a feje tetejére állt. Gyűlöleted tovább mélyült, és bár pontosan emiatt soha még csak meg sem fordult a fejedben, hogy guardianná válj, azon a ponton minden megváltozott. Jelentkeztél, korábbi eredményeidnek és tapasztalatodnak hála be is kerültél, ráadásul még alkalmasnak is bizonyultál. Ironikus, nem? Az anyádat és a húgodat is elvette tőled a vírus, te viszont egész jól elboldogultál vele.
A sors kezét láttad Seth Wilson kinevezésében. Az újdonsült katonai consul, akinek a tulajdon húga is félvér, ráadásul egykori társa – én – olyan büszkén felszegett állal jár-kel, hogy minden egyes alkalommal kedved lenni letörölni azt az elégedett arckifejezését. Nos, igen, soha nem más hátán kapaszkodtál fel, de ezen a ponton nem voltál rest kihasználni az apád befolyását. Te akartad átvenni Seth helyét, hogy a társamként olyan helyre furakodhass be, ahol a bosszú igazán édes, a félvéreknek okozott bosszúság és fájdalom pedig jelentős lehet.
Mi a célod? Nyilvánvalóan pokollá akarod tenni az életem, de vajon milyen messzire mennél el a bosszú nevében? Milyen mélyen gyökerezik a gyűlöleted? Talán még a lázadáshoz is közöd van, esetleg az apáddal együtt mocskoltátok be a kezeteket?

// Nos, ennyi lenne, amit mindenképpen szerettem volna leírni. A fő szálhoz ragaszkodnék, de a történet minden egyéb pontja szabadon, ízlés szerint alakítható, fűszerezhető. A nevet teljes mértékben a megalkotóra bízom, a PB pedig csak egy ötlet, leginkább a nyerssége fogott meg, de egyébként nem szentírás. Azt leszögezném, hogy nem egy ellenségeskedésből romantikába forduló szálat szeretnék, sőt, a végletekig ragaszkodom a karakter dühéhez és gyűlöletéhez. Egy izgalmas ellenszálat terveztem ide, aminek a mélységét és milyenségét a megalkotó döntheti el, de az biztos, hogy sokak életét megkeserítheti majd. Azt sem zárom ki, hogy esetleg a kancellár lánya ellen elkövetett merénylet szálaihoz is köze legyen, de nem is ragaszkodom hozzá. A lényeg, hogy gyere minél hamarabb, aztán borítsd fel végleg a rendet és az egyensúlyt!
Beauty is power;
a smile is its sword.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Az új társam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: Adoptáció :: Adoptálható karakterek-
^
ˇ