Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 3. Falon túli Körzet - Klaúztömb

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: 3. Falon túli Körzet - Klaúztömb   Vas. Márc. 18, 2018 7:08 pm
Mr. Creek & Mr. Dacre
Elfelejtődött bennem milyen jót is tesz a magaslati levegő. Tiszta és megnyugtató érzését váltja ki az emberből, ki az imént vérbeli veszélyzónába került. A körítő idióta rágalmazása szintúgy nyomatékosítja a vázoltakat. Innen látszik, hogy kissé szívemhez nőtt a félnótás nagyszája. Annak ellenére, hogy jelenpillanatban jobb csaléteknek bizonyul mint hűséges alattvalónak. Kitudja mióta nem varrhatta másra keresetlen szavait, amiért egy idegennel kezd el leállni pofázni. Akit mindössze 10 perc távlatában birkózik megismerni. Ha bérelik, a lepazarlóbb kikutatnia a múltam összes mocskos részleteit. Mégis lennie kell egy fennkölt célnak, amiért képes volt saját magát belerángatni élőjutalomfalatnak ebbe a szituációba. Lehet nem volt túl egyértelmű, hogy nem az e havi farsangi parádéra készülök. Vagy csak túl fanatizálták volna a pletykaságokat mit a táboron belül terjesztenek rólam? Ezen fatális mellébeszéléseknek én ugyan nem voltam még személyesen fültanúja, de azt tudom három alapvető ismérvemet tananyagként verik az újoncokba. Forrófejű, antiszociális és pszichopata. Az utóbbi kissé túlzás, de az ölési élvezetet valamennyire fedi. Pontosan ezért nem értem én igazán ezt az örültet, aki képes még a nincstelen helyzetében számon kérni a nem létező lelkiismeretem.
Nekem nincsenek társaim! Ezért éltem túl mégmindig ezt a fertő cécót! – felelem, bár gondolom nem ezt a kijelentést várta tőlem hatalmas megbotránkozásában. Noha ez az igazság. Sosem fogadtam magam mellé szolgát, koloncot, de még a vírus kitörésének zsenge éveiben is hátrahagytam az öregebbeket és a gyengébbeket. Bizonyára abszolút botrányosnak hangzik, de csakis miattuk álldogálhatok most ezen a romtetőn. Jó hát, én sem képzeltem rögtön erről a baromról, hogy megfelel a további túlélésem eszközének. Főleg, hogy gyakorlatilag alig pár perce szemezek a krapekkel. Továbbá túlélési ingerre jóval túl üt az elesett kategóriától. Igen, lehet valahol én magam is hiszem hogy nem áldozza fel magát, ráadásul biztos nem értem. Ilyen a gyakorlat. Engem azzá tett, hogy bármilyen kényelmetlen helyzetből kényelmest teremtsek. Persze csak magamnak. Míg a másik félnek...nos több erőlétébe fáj, hogy előteremtse magának ezt a luxus körülményt. Igazán szúrhatná az oldalamat a bűntudat is. Gonoszul hangzik ha én nem érzek ezért kárpótlást? Némely névtelen barátom szerint hivatásommal én magam is átestem egy komplett mutáción, ami illik a hitvány szörnyeteg megnevezésére. Győzd meg a hülyéket hogy tévednek. Esélytelen! És igen, sorsunk összefonódása alatt mégmindig ezt a tényt igazolom. De nem vagyok szörny. Nem. Nem vagyok, egy parányi százalékban sem.
Túlmerengő képzelgéseimet hamar elvesztett cimborám drága hátsó védje szakítja meg, gördülékeny tölteteivel a levegőben. "Igen! Azaz!! Talán nem hallották meg ötven négyzetméteres körzetben azok is, akik eddig elvoltak a maguk kis szerencsétlenségükben!" Kiköpött balszerencse gyártók, hol kiegészítve egymás ostobaságát hol pedig beelőzve a másikat. A hülyeség közös fán terem, tehát ha jól hiszem ők édestestvérek. Ám a most született családfa kiderítése volt a legkevesebb, amire fókuszálhattam. Alattam elég nyilvánvalóan hallatszott és látszódott, hogy a mutánsok szerették volna meghívhatni magukat meghitt társaságunkba. Benne vagyok! Hadd legyen a perzselő vendégszeretetünkben részük!
Ha nem akarsz BBQ lenni, fogd a bratyód és hagyjátok el a csürhét! – jelzem számára, mikor a rejtett kis mellényem mélyéről előkerül a drága apuci szemefénye. Egy C4-es szépség egy kis KRC beütéssel. A gyújtó közismert helyen a zsebemből rántom elő, a kanócot immáron tüzes formába öltöztetve. Ugyan az örömködésemet lefakasztja, ahogy az alattam levő lassú felfogásúra tekintek. – ... Jah igen, a gyengébbek kedvéért... most ha lehet!