Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Emily szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Emily szobája   Hétf. Márc. 19, 2018 12:14 amWhere's the person that i know?
To: Emily Gardner


Az óra kereken éjfélt ütött, ahogy felkeltem az ágyból. A körülöttem lévő csend szinte zavaró volt, sőt már-már gyötrő, miként feloltottam az ágyam mellett lévő kislámpát. Egy éjjeli szekrénynek nevezhető akármin állt, mellette megannyi más dologgal. Egy váza, néhány növénnyel, egy fotókeret, amelyen belül egy lángoló épület képe állt, és egy toll, ami alatt egy jegyzetfüzet helyezkedett el. Tekintettem megakadt az ütött-kopott borítóján, amelynek már csak haloványan látszott az egykori színe, s voltaképpen a barnát képviselte, míg maga a szélei sértetlenek voltak. Ujjaimmal könnyedén érintettem, ezáltal a kezem ügyébe véve, ahogy a toll társaságában elfeküdtem vele az ágyon. Megtámaszkodtam az alkarjaimon, miközben böngészni kezdtem a sorokat. Itt-ott a tinta némileg megfakult, de mégsem annyira, miszerint ne legyen kiolvasható. Egy ideig még lapozgattam unalmam hevébe zártan, amikor is egyszer csak meguntam. Kinyitottam egy teljesen üres oldalon, és megragadtam az íróeszközt, majd a következőt véstem a laptetejére:
„Logikai érvek, miszerint hogyan is készítsünk ki egy Guardian-t..”
Miközben a betűket véstem a papírra, egész végig Emily Gardner-re gondoltam. Sosem volt nehéz az őrületbe kergetnem a hozzám közel lévőket, de ő egészen más esetnek tűnik, ami csak fokozza az adrenalinszintemet, sőt mi több; kihívásra késztet, amely igazán ritka értékű szó. S igazából ehhez mérten kezdek el gondolkozni, ugyanis egy adott kereten belül mozoghatok, mivel jócskán megkötötték a kezem a múltkori tettem után: az őrületbe kergetni a doktor úrt... Hú, de kis szemtelen vagyok! Mindenesetre, ez nem az én problémám, hiszen nekem ezzel a kis nőcskével kell foglalkozni, miszerint minél előbb, de az elmegyógyintézetbe kergessem. Mondtam már, hogy élvezni fogom? Ha nem, akkor most mondom!
„Első pont: gyújtsuk fel a házat, miközben alszik..”
Nem is olyan rossz ötlet, ami azt illeti, sőt kifejezetten tetszik.
„Második pont: rendezzünk grill estet a ruháiból..”
Vajon mennyire díjazná? Hmm.. nem hiszem, hogy rajongana azért, miszerint egy ruhát sem tud magára ölteni.. Bár a látvány egészen helytálló volna annak, akit érdekel.
„Harmadik pont: tartsunk egy szertartást, amelynek a keretei között telefirkáljuk az arcát mindenféle jelképpel..
Negyedik pont: szürcsöljünk valamilyen italt a füle mellett egész nap..
Ötödik pont: be ne álljon a szánk, avagy..
Hatodik pont: amit mond, azt ne vegyük figyelembe, azaz; az egyik fülünkön be, a másikon meg ki.."

Egy pillanatra elemeltem a tollat a lapról, ahogy gondolkodó fejet vágtam. Mégis mi kerülhetne még fel a listára? Oh, igen, apropó...
„Hatodik pont: szórjuk tele az ágyát poloskákkal..
Hetedik pont: lopjuk el a fegyvereit, és ássuk el a kertben, majd rajzoljunk egy kincses térképet, hogy meglelhesse..
Nyolcadik pont: csempéssz a táskájába egy alsónadrágot, majd vond felelősségre, hogy mik voltak azok a hangok a falon túl..
Kilencedik pont: készíts neki egy reggeli kávét, hashajtóval avagy altatóval keverve.."

Bár kérdéses, hogy elfogadna-e tőlem - pont tőlem - egy kávét. Nem hiszem, de mindenesetre elfér itt, a többi pont között.
„Tizedik pont: tegyél a hajszárítóba lisztet, vagy..
Tizenegyedik pont: a gyakran használatos tárgyait rögzítsd pillanatragasztóval.."

Jót mulatva írogattam még néhány vázlatszerű ötletet, majd olyan hajnali három óra magasságában bezártam a füzetet. Ott hagytam a cuccaimat az ágyon, és elindultam a konyhába. Öntöttem magamnak egy pohár vizet, de koránt sem ittam meg, hanem inkább elindultam vele Emily szobájába. Nagyon halkan nyitottam ki az ajtót, miként belépve az ágy mellé mentem. Nesztelenül, szinte hangot sem adva ki, a látásomnak köszönhetően pedig, amúgy is minden tiszta volt: tökéletesen kirajzolódott a terep. Leraktam az éjjeli szekrényre az italt, hoztam magamnak egy széket, és lazán leültem rá. Meggyújtottam egy szál cigarettát, és kényelmesen hátradőlve figyeltem egy ideig a lányt, miközben szívtam magamba a káros nikotint, aztán hirtelen felindulásból, megemelt hanggal szólaltam fel:
- Ég a ház! - Szinte visszhangzott tőlem az egész szoba, és amint ő felült, nos nyakon is öntöttem a vízzel. - Jó reggelt, angyalom.. - Vigyorogtam rá bájosan pimaszul, ahogy jóízűen szívtam a cigarettám, s akármit is csinált, nos a legkevesebb volt: az egyik fülemen be, a másikon meg ki.


words: 615 ❖ Look What You Made Me Do
note: hello kreditPeople miss a great deal by being sensible.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Emily szobája   Vas. Márc. 18, 2018 12:36 pm


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Emily szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Vöröske és szöszi szobája - Iz és Bree

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Látóhatár :: Kristályváros :: A3 - Félvérkörzet :: Gardner - Cross ház-
^
ˇ