Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Craig, the secret and the judas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Craig, the secret and the judas   Kedd Márc. 20, 2018 11:54 pm

Craig _____
Szabad/Foglalt
Play by
Jai Courtney (LÉGYSZI )
Csoport
lázadó
Rang
bandita
Lakhely
Abee
Életkor
28-30?
Szerepkör
my secret, kiképző és vezető, kettős ügynök
Kapcsolatok
tulajdonképpen az összes jelenlévő lázadóval és titánnal kapcsolatban állhat
Foglalkozás
kiképző és katonai vezető
A mentorom voltál. Önszántadból kezdtél el segíteni, miután szemtanúja voltál, hogy csúnyán elbaltáztam az első közelharci tesztemet. Hogy miért akartál segíteni, azt nem tudom, de talán nem is fontos. Kiképzőként egyébként sem kellett a szomszédba menned néhány leckéért... Mondjuk a néhány leckén erősen túltettünk azzal, hogy minden nap hajnalban és késő este is gyakoroltunk, amikor még, vagy már mindenki aludt. Neked köszönhetően fejlődtek fel a harci képességeim, és bár te ember vagy, arra is te tanítottál meg, hogy hogyan egyensúlyozzak a vírus által irányított énem és a józan ész mezsgyéjén. (Elég testvéremet képezted már ki ahhoz, hogy kívülállóként is kiismerd ennek minden csínját-bínját.) A sok gyakorlás után szinte tökéletesen összecsiszolódtunk, kiegészítettük egymást és olyan együttműködő párost alakítottunk, hogy azt még az apám is látta, éppen ezért a legtöbb bevetésen egyszerre vehettünk részt. Ebben persze még nem volt semmi rossz, hiszen továbbra is mentoromként tekintettem rád, még ha időközben kölcsönösen a bizalmunkba is avattuk a másikat és jó barátokká lettünk.
Nem tudom, mikor változtunk meg. Fejlesztettél, kikupáltál, szinte láttál felnőni, és ebben sokáig nem is volt semmi mögöttes tartalom. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy már férfiként állsz előttem, és én többé nem tudok pusztán a tanítómként nézni rád. A mellkasomba képzelt jég olvadni kezdett, vonzódtam hozzád, érzések fogalmazódtak meg bennem, amik elől szerettem volna elmenekülni, de te mindig ott voltál a közelemben. Talán te is ugyanakkor ébredtél rá a vonzalmadra, amikor én, talán előbb, talán később... Mindketten remekül palástoltuk azonban a bennünk dúló érzelmi háborút, egészen addig, míg egy közös felderítés alkalmával meg nem sérültem. És bár a sérülésemnek nyoma sem maradt, azt, ami később ott, az általunk felállított kis menedékben történt, semmi nem törölheti ki.
Senki előtt nem vállaltuk fel, hogy viszonyunk van, legalábbis nyilvánosan biztosan nem. Mindketten tartunk apám reakciójától, talán jogosan is, de hát ez egyébként is csak egy viszony, nem? Puszta testi vágyak csillapítása. Nos, valamikor egészen biztosan csak erről szólt ez az egész...
A legijesztőbb mégsem ez a része a történetnek. Sokkal inkább az, hogy mégis milyen kapcsolatok kötnek téged Kristályvároshoz? Információkat adsz át, de miért? Kémkedsz? Kinek? Eleve ezért csatlakoztál apámhoz egy évtizeddel ezelőtt, vagy időközben történt valami, ami rávett az árulásra? Meddig leszel képes titkolni még előlem is az igazságot?
Vagy talán én is csak egy eszköz vagyok az okosan felépített kis gépezetedben?

A megszabottakon kívül minden egyéb részletet a megalkotóra bíznék. Egyedül az itt ismertetett főbb szálakhoz ragaszkodnék, a hátterét, a korábbi életét, valami a titkos életének indokait mind-mind a fantáziára bízom. PB tekintetében nagyon örülnék a nevezett úriembernek, de ha a plot tetszik, és csak ez lenne az akadály, ám legyen, alkudozzunk. A lényeg, hogy gyere minél gyorsabban, mert nagyon várlak, és sok-sok izgalmas játékot tudok ígérni!   A kettős szerepben ráadásul megannyi kapcsolati szálat kialakíthatsz itt is, ott is, szóval egészen biztosan nem fogsz unatkozni, ha megérkezel.
A végére egy kis kedvcsináló.We stopped looking for monsters under our bed when we realized that they were inside us.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Craig, the secret and the judas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: Adoptáció :: Adoptálható karakterek-
^
ˇ