Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Christopher Mendosa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Christopher Mendosa   Szer. Márc. 21, 2018 8:27 am

Christopher - Chris - Mendosa
Szabad/Foglalt
Play by
Wilmer Valderrama
Csoport
Katona
Rang
Guardian
Lakhely
Kristályváros
Életkor
25-35
Szerepkör
Megfigyelő, munkatárs, barát(?)
Kapcsolatok
Akihez csak szeretne
Foglalkozás
Miként is írhatnálak le? Ez az egyik legnehezebb dolog, hisz egyszerre jutnak eszembe pozitív és negatív tulajdonságaid, teljes összevisszaságban, de hát... Ez vagy te.
Kezdetnek is, származásodat nem tudod - de talán nem is akarod - meghazudtolni. Egy igazi latínó pöcs macsó vagy. Ezt ki kellett, hogy mondjam, sajnálom. Szebben meg sem lehet ezt fogalmazni. Ez benne van a véredbe, ez maga a karizmád, mellyel egész vagy. Minden szembe jövő nőnek teszed a szépet, próbálsz imponálni, hogy sikerrel? Akármikor kérdezem, csak sejtelmes mosolyod rá a válasz. Számtalanszor átrágtuk már magunk ezen, amikor egyszer-egyszer felöntöttél a garatra. Igen, te, én erre képtelen vagyok.
Ja, igen, rólam két dolgot kell tudnod: probléma evő vagyok és képtelen vagyok berúgni. Túl gyors az anyagcserém ehhez ugyanis, magam sem tudom, hogy miért van, de ennek csak örülni tudok.
De ami téged illet... Igazából amennyi időt együtt töltünk, annyira tudunk egymásról keveset. Úgy értem, még csak azt sem tudom, hogy merre laksz! Igaz, munkán kívül ritkán érintkezünk, csak amikor egy nehéz akció miatt muszáj vagy kiengedni a gőzt. Viszont a munkában!
Igazi álompárost alkotunk. Működik közöttünk az összhang, már egy pillantásodból tudom, hogy mire készülsz és így van ez fordítva is. Mit ne mondjak ez igazán hasznos tud lenni egy bevetés közbe, ahol időt spórolunk a beszéddel. Természetesen egy kapcsolat sem zökkenőmentes, ahogy a miénk sem. Van, hogy az idegeidre megyek, van hogy te az enyémre. Olykor még az is előfordul, hogy lekiabálom a fejedet - ez mondjuk tényleg ritkaság. A türelem mintapéldája is lehetnék... Így belegondolva, ami azt illeti, igen jó kapcsolat van közöttünk. De tényleg!
Te vagy az egyetlen, kivel hosszabb távon is tartom a kapcsolatot. Persze vannak ismerőseim, mikor összefutok pár emberrel, nem zárkózom el előlük, mégis... Te vagy az egyetlen barátszerűm.
S nem véletlenül mondom ezt. Bármennyire is jól érezzük magunkat egymás társaságába - hisz te is jókedvű vagy, optimista, veszed a poénokat, szereted a főztöm és még a kajám sem eszed meg... mindig... néha túl forró fejű - akkor is ezt az egészet beárnyékolja, hogy... te megfigyelsz engem. Ez a munkád. Vigyáznod kell, nem rám, hanem arra, hogy nehogy bármikor, bárkinek árthassak. Tudom, hogyha véglegesen megőrjítene félvérem, akkor te lennél az első, ki végezne velem. S ezzel nincs is gond. Ez a dolgot. De mint mondtam, ez oly árnyékot vet ránk, mellyel nem tudtunk még megküzdeni.


//"Röviden" ennyi lenne. A Pb-hez nem ragaszkodom, csak gondoltam, ha már van ezernyi oly gifjük, amiket fel tudnánk használni akciók során, akkor why not. De egyébként nyitott vagyok bármire, bárkire. A nevet sem feltétlenül kell megtartanod - bár ha a pb-t hozod, akkor valami kis latinó nevet szeretnék :3
Igazából nem is nagyon határoznék meg ennél többet rólad, sőt, még ettől is eltérhetsz. Nem kérem, hogy én legyek az egyetlen személy az életedbe, lehet akár családod, háremed, bármit, mit szeretnél, egyet kérek tőled:
Ha jössz, ne tűnj el egy pillanat alatt, szó nélkül. Összetörnéd vele szívemet.
Gyere, várlak, mert amúgy tényleg sok lehetőség rejlik a világba *-*
Each generation should be made to bear the burden of its own wars, instead of carrying them on, at the expense of other generations

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Christopher Mendosa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: Adoptáció :: Adoptálható karakterek-
^
ˇ