Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 My brother and my sister

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: My brother and my sister   Pént. Márc. 23, 2018 11:38 pm

Leighton Lockhart
Szabad/foglalt
Play by
Luke Mitchell vagy Matthew Daddario (légyszi, valamelyikük )
Csoport
Lázadó
Rang
Bandita
Lakhely
Abee
Életkor
28 év
Szerepkör
A bátyám vagy, s megrögzötten keresed apánk gyilkosát (nem tudva, hogy én vagyok az)
Kapcsolatok
Tulajdonképpen bárkivel lehet kapcsolatod Abee-ban. Én várlak, az biztos, valamint Altair is valószínűleg örülne neked. Na és persze a testvérünk, amennyiben ő érkezik meg előbb.
Foglalkozás
Bandia vagy, kérlek...
A családunk felbomlott. A szüleink sosem értettek egyet semmiben, s mikor úgy adódott, hogy végleg szakítanak egymással, úgy engem magával vitt. Te a testvéremmel, Liliannel maradtál, valamint az anyánkkal. Viszont... szeretted apánkat. Bármennyire is húzott szét a család, a szereteted iránta nem változott. Mindig felnéztél rá, valamilyen oknál fogva. Ő kevésbé értékelt téged, viszont ez nem tántorított el attól, hogy megpróbálj megfelelni neki. De ez a múlt. S megtudtad, hogy halott. Tudni akarod, hogy ki ölte meg, hiszen semmi információt nem találsz erről. De nyomozol. Annyira belefásultál már ebbe a "munkába", hogy szinte beleőrülsz. Feljegyzések, nyomok, információk... mindegy, hogy mi az, csak megtudd az igazat. És talán egyszer eljutsz hozzám, az én nevemig. Fogalmam sincs, mihez fogsz vele kezdeni, de valószínűleg gyűlölni fogsz. Talán még az életemre is rátörsz majd, nem igaz?
Jelenleg amúgy a lázadók csoportját erősíted. Nem tudom, voltaképpen miért ezt az utat, avagy ezt a csapatot választottad, de ez már a te döntésed. Egy biztos, hogy nem egy oldalon állunk, s minden okod meglesz rá, hogy utálj engem.
A testvéreddel, Larissával már egyáltalán nem törődsz. Sőt, 2 éve nem tudsz róla semmit. Magára hagytad, hogy a nyomozást tudd folytatni. Próbált megkeresni, de hiába. Talán szép lassan már le is mond rólad, bátyám. Pedig a testvéri kötelék olyan, amit ápolni kéne, bár... pont én beszélek, aki még régebb óta van távol tőletek? Mindenesetre, róla jelenleg semmit nem tudni, csak azt, hogy Tulsában van, egymaga. De itt Te vagy a lényeg, my brother...

// Nem szeretnék sokmindent megszabni. Kapcsolata lehet a karakternek még Altairral, akit szintén én mozgatok, s velük, kettejükkel bármi lehet a játéktéren, hiszen egy városhoz, egy csapathoz kötöttek (Abee, lázadók   ). Kis aprócska megjegyzés, hogy a karakter szexuális irányultsága lehetne bi, ugyanis akkor Altairral még több szál kidolgozható lenne. Bár ez csak egy ötlet, hogy Altair történetszála is tovább legyen bonyolítva vele.  
Nos, akkor ennyi, nem is írnék többet. A karaktert nagyon várom, s remélem, mihamarabb gazdára talál! Ha megérkeztél, írj egy pm-et és egyeztessünk, ötleteljünk, ki mit gondol a játéktéren!   //


Larissa Lockhart
Szabad/Foglalt
Play by
Lily Collins
Csoport
Túlélő
Rang
Tulsai
Lakhely
Tulsa
Életkor
26 év
Szerepkör
A nővérem vagy, aki elszakadt a családunk megmaradt részétől
Kapcsolatok
Én mindenképp. Valamint a testvérünk, ha ő előbb érkezik meg. (És egyéb tulsai lakosok, amint lesznek!)
Foglalkozás
Szabadon választott
A családunk felbomlott. A szüleink sosem értettek egyet semmiben, s mikor úgy adódott, hogy végleg szakítanak egymással, úgy engem magával vitt. Te a testvérünkkel, Lionellel maradtál, valamint az anyánkkal. Átlagosnak mondható életet éltél, de amikor megtudtad, hogy apánkat megölték, te magad is kiborultál. Habár te sosem szeretted őt annyira, mint Lionel. Láttad a sötétebb oldalát, azt, amit végül én magam is megláttam. Ám ennek vége, hiszen már nem él. A család tovább bomlazodott végül, hiszen apánk halála után 1 évvel a bátyám egyszerűen lelépett tőled és anyánktól, ezáltal magatokra hagyva titeket. Hiába próbálod azóta elérni Lionelt, nem tudod. Talán már lemondtál arról is, hogy életben van. Talán nem. De fogalmad sincs, mit kellene tenned.
A lényeg, hogy Tulsában rekedtél, s próbálsz túlélni. Hiszen túlélő vagy, nővérem. Ha kell, egyedül is képes vagy talpraállni. De egyelőre ott van anyánk melletted, s ha teheted, próbálj kitartani mellette, amíg csak lehet.

// Egyelőre hozzá nincs túl sok megkötés, mondhatni semmi, azon túl, hogy a lakhelye Tulsa. Egyetlen egy érintkezési pontunk lehet, ha én magam Tulsába megyek valami okból kifolyólag. S ekkor talán újra egyesülhet a mi kis csonka családunk. Tudom, hogy Tulsában még szinte egyetlen karakter sincs, de valamikor el kell kezdeni megölteni azt a városkát is, nem igaz? Szóval várlak, kedves nővérem, s ha ideértél, dobj meg egy pm-mel, hogy ötletelhessünk a továbbiakról!   //
Megbékéltem a tudattal, hogy sose változok meg. És ez rendben van, vigaszt találtam a fájdalomban. Nem bánom a sötétséget, könnyű megszoknia a szemnek.
Praying to you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

My brother and my sister

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: Adoptáció :: Adoptálható karakterek-
^
ˇ