Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
WORLD OF THE
ENIGMA-DISEASE
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Horizon
The Event Wall
Esemény tájékoztató
Kristályváros: A kancellár elleni merénylő után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy gyíkszerű lény mászik elő a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world

Seek the light
Find a way
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Adelice C. O'Connor

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.

Last activities
in the world
Terasz asztalok
Juliette Argent Emptyírta: Sienna Murdock
Today at 5:06 pm

Lori Mitchell
Juliette Argent Emptyírta: Lori Mitchell
Today at 11:09 am

New Home
Juliette Argent Emptyírta: Christian Reed
Today at 9:58 am

Játszótér
Juliette Argent Emptyírta: Caroline O'Connor
Yesterday at 11:45 pm

1. Kóterem
Juliette Argent Emptyírta: William J. Holland
Yesterday at 4:57 pm

Vic & Max - Underground
Juliette Argent Emptyírta: Maximilian O'Connor
Yesterday at 2:43 pm

Queen's Veil szökôkút
Juliette Argent Emptyírta: Maximilian O'Connor
Yesterday at 12:10 pm

Konyha és ebédlô
Juliette Argent Emptyírta: Maximilian O'Connor
Szomb. Jan. 18, 2020 4:03 pm

Larice - Beginnings
Juliette Argent Emptyírta: Alice Rowena
Pént. Jan. 17, 2020 4:57 pm


Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare
 

 Juliette Argent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Juliette Argent   Juliette Argent EmptySzer. Márc. 28, 2018 1:04 pm

Juliette Argent
Most smiles are started by another smile.
Annasophia Robb
Civil
Civil
Becenév
Julie, Jules
Születési hely, idô
Ontario, 2014. június 6.
Lakhely
Kristályváros
Beállítottság
Hetero
Családi állapot
Bonyolult
Foglalkozás
Pincérnő
Család
Mint a legtöbb kislány, én is álmodoztam nagy családról és esküvőről. Hogy majd mindenki sír és habos babos ruhában vonul végig egy templomon. Hogy utána lesz egy szép pár gyerkőcöm és boldogan élek míg meg nem halok a jóképű hercegem oldalán...
Szép álmok...
Abban az évben születtem mikor a vírus felütötte a fejét a világban. Nekem sosem jutott ki ezekből az álmokból csak a nővérem és az anyukám meséltek ezekről. Kristályváros menedéket nyújtott, boldogok voltunk négyen. Arielle a nővérem, anyu és apu...
Mikor a kishúgom Charlie megszületett, ennek mind végeszakadt. A kislány vörös szemekkel nézett a nagyvilágba mi pedig elveszítettük az édesanyánkat. Én sosem haragudtam emiatt Charlottera... Ahogy Arielle sem...
Apa viszont nagyon. Mi vigyáztunk a húgunkra mindig is. Ari felelsőnek érezte magát értünk, így ő vette át anyu szerepét.
Azóta is jól megvagyunk hárman. A három nagylány... Apa pedig... nem tudom mi van vele. Már nem él velünk. Az ital elvette az eszét. Sokszor bántotta a kishúgunkat anyu halála miatt. Ő az oka amiért én nem iszom, hiába dolgozok egy bárban.
A szép, saját család képe szertefoszlott már de nem is számít. Hiszen a testvéreim itt vannak nekem. És ők ketten az életem értelmei.

Tulajdonságok
Erősségek:Talán... a jókedvem. Minden helyzetben képes vagyok megtalálni a jót és a szépet. Szeretem boldoggá tenni azokat, akik a legközelebb állnak hozzám. Emellett kitartó vagyok és jól végzem a munkám. Hiába a fáradtság, vagy a szomorúság... Jól palástolom ezeket az érzelmeket. Én így vigyázok a nővéremre.

Gyengeségek:Nem vagyok túl erős fizikailag, sőt, betegségek elég gyakran döntenek le a lábamról. Sokszor neveznek naivnak vagy hiszékenynek is mert még bízom... dolgokban amik úgysem történhetnek meg. Mert bízom valakiben...
Tudom hogy butaság... De nehéz elengedni.

Elsődleges fegyvered: Én harcolni? Jó vicc... Még egy pókot is sajnálok lecsapni... És valljuk be... Ez nem a legnagyobb előny a mai világban...
The world of the Enigma disease
- Igen ettem rendesen, nem kell aggódnod - bólogattam fel alá ugráló tincsekkel a nővéremnek. Még mindig aggódott. Annyi év után is, hogy egyszer majd úgy megyek el tizenpár órába dolgozni hogy előtte nem ettem egy falatot sem. Ennyire nem vagyok butus, drága Ari.
Igaz, mióta anyu meghalt ő vigyázott rám, mégis én voltam az aki sokszor egy szendvicset csempészett a táskájába indulás eőtt hogy azért egyen valamit nap közben a doktornő.
Istenem... olyan büszke voltam rá azért hogy már majdnem orvos volt. Én okos nagy nővérem... A példaképen.
Az anyukám mióta anyu nincsen, ahogy Charlienak is.
Apánk már.... nincsen. Nem is lesz soha többé. Számunkra már nem egy apa. Mióta bántotta Charliet... Olyan dühös leszek egyetlen gondolatára is.
Fél lábon ugrálva próbáltam belebújni a cipőmbe és a kabátomba egyszerre, tudtam hoyg Sebastian nem szereti ha elkések és még át kellett rohannom a fél városon.
- Nem kell megvárnod ébren Arielle, tudod hogy szombat van, sokáig bent leszek... Lehet én zárok majd - mondtam meg-megakadva ahogy próbáltam belebújtatni a sarkam az edzőcipőbe. Csak ebben tudok rendesen dolgozni, különben szétmenne a lábam az egész estés rohangálásba. Nem tudom mások hogy bírják magassarkúban... Oh elkalandoztam.
Végre sikerült belebújnom a cipőbe és hirtelen mozdulattal egyenesedtem ki, széles mosolyt vetve a nővéremre.
- Benézel ma este? Sed is fellép! - kérdeztem boldog mosollyal. Tudtam hogy szereti a hangját. Ahogy én is szerettem mikor énekelt. Akkor valahogy könnyebb volt dolgozni, mintha a lábaim máris nem lennének annyira nehezek.
Búcsúzóul még nyomtam egy puszit Charlie buksijára aki nagy mosollyal nézett fel rám, megölelgettem Ariellet és már ki is fordultam az ajtón.
A város ilyenkor már nagyon zajos. Mindenki megy haza a munkából, az iskolából. A fiatalok most indulnak találkozni a barátaikkal. Most jön el az a szaka a napnak mikor én és a többi éjszakai ember aktívvá válik.
A Bittersweet körülbelül fél óra sétára van a lakásunktól. Ez néha többnek tűnik főleg egy tizanhatórás, teltházas műszak után. Olyankor fel kell hívnom Ariellet hogy kicsit később érek haza. Csak hogy ne aggódjon.
A kocsma vagy ahogy a főnököm szereti hívni... Pub elég népszerű hely. Mindig nagy bent a nyüzsgés de Seb ezt szereti. Ég a keze alatt a munka, sokszor egymaga áll tulajként a pultban. Sorban nyűgözi le a lányokat és néhány fiút is.
Biztos vagyok benne hogy neki van a legjobb élete egész Kristályvárosban.
Azonnal átvettem az egyenruhám, fehér ing és kötény és belevetettem magam a füstös, alkoholszagú tömegbe. Már fel sem tűnt hogy órák óta rohangálok az asztalok között.
Mikor Sed megérkezett csak egy távolról odaküldött mosollyal és egy intéssel tudom üdvözölni mert épp egy asztalt szedtem le és csak miután a mosogatóhoz egyensúlyoztam a megpakolt tálcával tudok odamenni hozzá hogy egy puszi kíséretében üdvözöljem.
Sed jó barátom mióta csak itt dolgozik. Aranyos srác, figyelmes páratlan humorral. Már az első pillanatban tudtam hogy mi nagyon jóban leszünk, arról nem is beszélve hogy odavagyok az énekhangjáért.
Tate, a legjobb barátja aki szinte mindig itt van ha Sed is fellép, mosolyogva intett nekem. Egy pillanat múlva már ki is kértem Sebtől a szokásos italaikat.
Éppen elfordultam tőlük hogy visszamenjek dolgozni mikor a szívem nehezet dobbanva lökött vissza a helyemre.
Az ajtón egy túlságosan, fájdalmasan is ismerős arc lépett be.
Victor O'Connor...
Magas, jóképű... szép mosollyal és olyan karizmával amivel még soha életemben nem találkoztam. És én már idejét sem tudom mióta vagyok teljesen belezúgva.
És most... egy szép szőke lány oldalán lépett be a bárba. Az arcán nagy mosoly... és bár már volt dolgunk egymással... felém sem nézett. Egy voltam a sok közül akiket megkapott. Egy strigula és semmi több.
A pultnak ütközött a hátam ahogy visszaléptem és nehéz sóhaj hagyta el a tüdőm ahogy szomorú szemekkel figyeltem a besétáló, mindenkinek köszönő férfit. Láttam a kezét a lány derekán. Láttam ahogy rápillant.
- Még csak nem is olyan szép... - sóhajtottam inkább magamnak mint bárki másnak körülöttem. Nem tudtam levenni róla a szemem hosszú percekig pedig majd belehasadt a szívem a látványba.
- Még dolgozol cicuskám... nem azért fizetlek hogy állj és csorgasd a nyálad - szólalt meg hirtelen egy hang a fülem mellett. Sebastian hessegetett vissza dolgozni én pedig mit tehettem volna. Odamentem... hogy a szokásos mosolyommal felvegyem a rendelésükat.
Our story was written by blood
Vendég

Vendég
avatar

Juliette Argent Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Juliette Argent   Juliette Argent EmptyKedd Ápr. 03, 2018 7:13 pm

Welcome to the world of the
Enigma-disease
Gratulálunk, elfogadva!
Oké, figyuka cuki szőke hölgy... Az alkalom amikor beléptem  a Bitter ajtaján egy csinibabával az oldalamon... Az egy tévedés volt. Mármint nem klónoztak, mielőtt még megfordult volna a fejedben. Csak túl sokat ittam. Esküszöm, ha láttam volna az arcát... Ha nem láttam volna belőle hármat... Biztos sarkon fordultam volna és a mosdó kis ablakán menekültem volna, amíg a lábaim bírja. De komolyan. Tudod mi szívbaj volt felkelni mellette? Maxnek kétszer sírtam el magamat. De ez maradjon a mi titkunk... És amúgy megmaradtál. Ha azt hinnéd, hogy nem emlékszem egyáltalán rád. Egészen kedveltelek. A fülig érő mosolyodat, és mögötte a colgate reklámba illő szabályos fogsorodat. Komolyan csipáztalak. Csak azt hittem, hogy ez mindkettőnknek egy éjszakás kaland. Jó rendben. Rossz kifogás. Sosem figyelek oda eléggé, ha más elvonja a figyelmemet... És bocs, de a lábad között valami érdekesebbet találtam, mint ahogy azt mondod, hogy: szeretlek.  Juliette Argent 1409637691

Amúgy az ET-re térve. Szuperül átadtad a lényeget. Üdv nálunk szöszke. Jössz egy gyöm...?! Ezt már nem éri megjátszani, igaz?  Juliette Argent 1535876637  De nem is húzom tovább az idődet. Kellemes játékot a kötelező körök megtétele után.  Juliette Argent 1936936019  Talán ismét összefuthatnánk... Te és az a gyönyörű szőke... - Max tasli megérkezett, egyenesen a tarkóra. Én pedig telibe fejelem a billentyűzetet - Adshsjdfds ds

Avatar nyilvántartásLeader nyilvántartásRangfoglalóPrefektus nyilvántartás
The secrets we're keeping could be used

To light the dark

Silah
Victor O'Connor
Juliette Argent Tumblr_inline_p3zzqe7G6V1u3u0uv_250
Múltam darabkái :
I’m out of my headJuliette Argent Tumblr_p7bm3celhg1rk63wco3_540
Of my heart and my mind
Itt rám lelsz :
Kristályváros
Play by :
Chris Wood
Keresem :
Juliette Argent Giphy
Juliette Argent Giphy
Reagok száma :
10

Juliette Argent Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Juliette Argent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Archivált előtörténetek-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ