Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
WORLD OF THE
ENIGMA-DISEASE
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Horizon
The Event Wall
Esemény tájékoztató
Kristályváros: A kancellár elleni merénylő után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy gyíkszerű lény mászik elő a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.

Last activities
in the world
Terasz asztalok
Ramona Hellfire Emptyírta: Sienna Murdock
Today at 5:06 pm

Lori Mitchell
Ramona Hellfire Emptyírta: Lori Mitchell
Today at 11:09 am

New Home
Ramona Hellfire Emptyírta: Christian Reed
Today at 9:58 am

Játszótér
Ramona Hellfire Emptyírta: Caroline O'Connor
Yesterday at 11:45 pm

1. Kóterem
Ramona Hellfire Emptyírta: William J. Holland
Yesterday at 4:57 pm

Vic & Max - Underground
Ramona Hellfire Emptyírta: Maximilian O'Connor
Yesterday at 2:43 pm

Queen's Veil szökôkút
Ramona Hellfire Emptyírta: Maximilian O'Connor
Yesterday at 12:10 pm

Konyha és ebédlô
Ramona Hellfire Emptyírta: Maximilian O'Connor
Szomb. Jan. 18, 2020 4:03 pm

Larice - Beginnings
Ramona Hellfire Emptyírta: Alice Rowena
Pént. Jan. 17, 2020 4:57 pm


Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare
 

 Ramona Hellfire

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ramona Hellfire   Ramona Hellfire EmptySzer. Márc. 28, 2018 9:13 pm

Ramona Riannon Hellfire
You made me a, you made me a believer, believer
Holland Roden
Civil
kincsvadász
Becenév
Ramona, Rami
Születési hely, idô
2014. január 14. New Orleans
Lakhely
Kristályváros
Beállítottság
Hetero
Családi állapot
Egyedülálló
Foglalkozás
egyetemista
Család
Az apám - abban a világban, amikor még az emberek uralták a földet - egy nagyon-nagyon jólmenő divatcég tulajdonosa volt, édesanyám pedig neki tervezett ruhákat. Így is ismerkedtek meg. Én abban az évben születtem, amikor a vírus elszabadult, de előttem már neveltek egy gyereket. A nővéremet. Később született meg az öcsém, Rory. Mióta az eszemet tudom Kristályvárosban élek velük. Nagyon szeretem őket, bár sokat vitázunk. Nem tetszik nekik, hogy mennyire érdeklődöm a régi világ iránt, dehát bizonyosan féltenek.
Tulajdonságok
Erősségek:Nagyon ügyes vagyok a stratégiai helyzetek kibogozásában, szeretem a fejtörőket, és értek valamennyit az orvosláshoz. Jártas vagyok pár harcművészetben, ugyanis apám ragaszkodott hozzá, hogy minden gyermeke meg tudja védeni magát.

Gyengeségek:Tekintve, hogy alig érem el a százhatvan centit nem nehéz engem legyűrni. Gyengém még az, hogy túlságosan kedves vagyok az emberekkel, és hamar megbízok bennük.

Elsődleges fegyvered: az eszemmel, illetve az öklömmel.
The world of the Enigma diesease
“ Kedves Naplóm!
Az öcsém szerint hülye dolog, hogy naplót vezetek, amikor nem is történik velem semmi érdekes. Persze ő könnyen beszél, hiszen minden éjszaka kilóg otthonról, hogy az apokalipszis ribancaival, vagy a drogos, alkoholista haverjaival üsse el az idejét. Persze féltem, de nem szólok róla anyáéknak, hiszen ő sem mondja el nekik az én kis titkomat. Azt persze nem tudja, hogy igenis érdekes dolgok történnek velem, amiket meg akarok hagyni az utókor számára, ha ez a világ örökre fent maradna.
Én abban az évben születtem, amikor a vírus felütötte a fejét. A nővérem, Aurora akkor volt három éves. Nem sokat mesélnek nekem a régi világról. A régi életükről. A szüleim szeretnek mélyen hallgatni. Ezt tanulták. Úgy éljük a mindennapjainkat, mintha teljesen normális lenne. Mintha nem lenne ott az a fal, ami megvéd minket a megveszett szörnyszülöttektől, de én nem tudok így gondolni Kristályvárosra. Szerintem ez a hely egy börtön, ami eltitkolja előlünk a valós kincseket.
A minap találtam egy könyvet odakint. Persze rejtegetem, azon a helyen ahol tudom, hogy sosem találnak rá, mert ott sosem keresnék. Az íróasztal fiókom alján, a festékek, meg az ecsetek alatt. A címe; Anyegin.
Valami orosz fazon írta, elég régen. Egy kirándulásom során akadtam rá. Piszkos, és molyrágta, de olvasható. A legszebb szerelmi történet, amit valaha láttam….


2031. szeptember 12. ”“Kedves Naplóm!
Még nem találkoztam egy olyannal sem, pedig tegnap is kimentem kóborolni. Persze elvittem magammal a bicskámat, amit egy hetekkel ezelőtti kincsvadászat során találtam. Sok mindent találtam akkor; nyakörvet, két doboz csokoládét ami kissé avas volt már, de ehető, szemüveget, és még egy cumis üveget is. Az egyik haverom eladta őket a feketepiacon, és ideadta a részemet. Nem tudom, hogy a nővéremék miért félnek attól, hogy kimenjenek, nincs kint semmi veszélyes. Legalábbis én még nem tapasztaltam. A nővéremmel külön lakásba költöztünk, szóval már nem kell, hogy rejtegesselek.2034. január 03.”


“Kedves Naplóm!
Ma találtam valakit odakint. Egy fiút. Sebesült, és nem nagyon van magánál, de láttam rajta, hogy nincs rossz szánédka szándéka. Fájdalmai voltak, és rettegett, de nem szólt egy szót sem, csak hagyta, hogy ellássam azt a sebet, ami ott csúnyállott a mellkasán, és a térde felett. Nem tudtam ott hagyni. El kellett hoznom magammal. Még jó, hogy már nem élek a szüleimmel, hanem a nővéremmel bérlünk egy lakást a városban, bár anyáék minden hétvégén meglátogatnak. Most itt lakik velem, de még mindig nagyon rosszul van… és a szemei, folyamatosan vérben úsznak… Aurora nem tudhatja meg… de nem hagyhattam ott…


2035.március.28.”

Our story was written by blood
Vendég

Vendég
avatar

Ramona Hellfire Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Ramona Hellfire   Ramona Hellfire EmptyCsüt. Márc. 29, 2018 3:08 pm

Welcome to the world of the
Enigma-disease
Gratulálunk, elfogadva!
Te egy igazi nyughatatlan lélek vagy, nem igaz Ramona?
Nem elég neked a Kristályváros nyújtotta világ, látni akarod az egészet. Látni akarod mindet...
Főleg a régi világot.
Ezt persze megértem. A régi világ titkai, amit mi már csak kisgyermekként vagy egyáltalán nem ismerhettünk olyan csábítóak. Úgy hívogatnak...
Mi pedig mindent tudni akarunk, mindent látni akarunk, nem igaz Ramona?
A család nagyon fontos kincs. A testvérek, az anya, apa. Itt nem mindenkinek adatott meg ez, de te és én mindketten szerencsések lehetünk hogy ez megvan.
A fal pedig megvéd minket. Hiába tűnik úgy hogy bezár... Óv is minket.
De vigyázz... Ha túl vékony jégen jársz könnyen beszakadhat alattad. Kristályváros békéje erősnek látszik ugyan, de törékeny.
A falakon túl ijesztő dolgok is lehetnek.
Mindenesetre, üdvözöllek köztünk Rami, járj kelj Kristályváros utcáin, amint beírtad a rangodat és az avatarodat, és szeretettel várunk a játéktéren!


Avatar nyilvántartásLeader nyilvántartásRangfoglalóPrefektus nyilvántartásCall my name


Heart! What is it I hear? I'm moving towards the fear And it wants to feel you. Heart! What is it I feel? I'm moving past the real And it wants to hear you


Guardian
Maximilian O'Connor
Ramona Hellfire Tumblr_inline_o937ehUhVl1sc1u2x_250
Múltam darabkái :
Itt rám lelsz :
Kristályváros
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
Ramona Hellfire Tumblr_inline_o937dwSavD1sc1u2x_250

Reagok száma :
26

Ramona Hellfire Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ramona Hellfire

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Archivált előtörténetek-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ