Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Ha Ru Seong

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ha Ru Seong   Szer. Ápr. 04, 2018 12:04 pm

Ha Ru Seong
Boldogok, akik jóindulattal értelmezik mások botlásait, akkor is, ha naivnak tartják őket, mert ez a szeretet ára.
Kim Ye Rim
Túlélők
Vándor
Becenév
Haru
Születési hely, idô
Oklahoma, 2017. 04. 04.
Lakhely
Elhagyatott gyárépület és környéke
Beállítottság
Hetero
Családi állapot
Egyedülálló
Foglalkozás
-
Család
Édesanyámat sosem ismertem meg, mivel már a születésemkor meghalt, így maradtam két gyakorlatilag felnőtt férfival, akik végül felneveltek. Ők voltak édesapám és a testvérem. Egy éves sem lehettem, amikor apám fontos munkája miatt Kristályvárosba költöztünk.  Mivel tehetősebbek voltunk, gyakorlatilag mindent megkaptam, amit ebben a világban megadhatnak egy gyermeknek. Én voltam apám és a bátyám kis hercegnője, akit a széltől is óvtak, akire úgy vigyáztak, mint a szemük fényére. Számomra ők ketten a legértékesebb és legtökéletesebb emberek. Nagyon közel állok mind a kettejükhöz, és talán az egésznek annyi hátulütője volt mindig, hogy soha az életben nem lehettem szerelmes, pedig a régi rongyos könyvekben leírt érzés annyira csodálatosnak tűnt... Viszont amint a közelembe férkőzött valaki aki férfi, a két házisárkányom rögtön elkergette. Négy éve változott meg nálunk a családi idill, amikor az apukánk eltűnt. Egy ideje már csak ketten élünk a bátyámmal, aki három éven keresztül folyamatosan kereste, aztán végül feladta, mert úgy gondolta, hogy már biztosan halott.

Tulajdonságok
Erősségek:Annyira makacs és önfejű, hogy lényegében bármit meg tud tanulni. A plusz naivitása és a gyerekessége miatt dédelgetett olyan álmokat, hogy táncolni és énekelni fog, ami félig meddig össze is jött neki. Ugyanez volt az iskolával meg  többi ilyesmi dologgal, hiszen addig addig ült felette, amíg legyőzte a dolgot. Az ő igazi erőssége a "már csak azért is" mentalitásában rejlik, ami mellé pofátlanul sok bátorság társul. Ezért ha ő valamit a fejébe vesz, azt véghez is viszi. És még a halálba is "hát akkor csináljuk!" felkiáltással vetné bele magát.

Gyengeségek:Nem gondolkozik előre, mindig mindent csak megcsinál teljes mértékben telibeszarva azt a tényt, hogy nem kéne megcsinálni. A makacssága és önfejűsége ugyanúgy gyengeség is, mint erősség. Ahányszor bajba keveredett mindig a "csak azért is hogy ne legyen igazad" magatartás volt az, ami miatt megsérült, vagy rosszabb esetben kárt okozott. És ami egyértelműen gyengeség nála, hogy képtelen megvédeni magát. Sosem kényszerült arra, hogy fegyvereket használjon, ezért félő, hogy megfogni sem tudná őket.

Elsődleges fegyvered: Cain Moon nevű, hivatásos őrző védő szolgálat. Előnye a fizikai erő. Hátránya a kiszámíthatatlan viselkedés, az örökös morgás és goromba viselkedés. Amikor alszik, akkor egészen aranyosnak is mondható.
The world of the Enigma disease
Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen,ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő!
Our story was written by bloodVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ha Ru Seong

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: Egy új élet :: Karakteralkotás-
^
ˇ