Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Chery Jornet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Chery Jornet   Kedd Ápr. 10, 2018 9:26 pm

Chery Jornet
Ide jön valami szép kis idézet
Sophie Turner
túlélő
vándor
Becenév
amit adsz nekem
Születési hely, idô
25 (Oklahoma, 2010. december 12)
Lakhely
ahol éppen nem éri az eső, vagy a hideg
Beállítottság
hetero
Családi állapot
egyedülálló
Foglalkozás
túlélő
Család
Ide jön a leírás bővebben a családodról, családi hátteredről - élnek-e még, van-e testvéred, milyen kapcsolatod volt velük. Lehet felsorolásszerű, hogy kivel milyen a kapcsolatod, ez rajtad áll. Nem kell feltétlenül kisregényt írni, de ne is csak két szó legyen.

Tulajdonságok
Erősségek: Távol harcra specializálódott, sokkal jobban szeret az ellenfeleitől távol maradni, mint közel kerülni hozzájuk, mert izmai nem olyan erősek. Bárkivel megtalálja a közös hangot, azonban idő kell, hogy megnyíljon, szereti megismerni az embereket, mielőtt a legféltettebb titkait elmondja bárkinek is. A családjához, barátaihoz ragaszkodik, nem engedi, hogy bajuk essen. Korához képest érett, okos nő, aki nem dől be minden egyes szónak. Megfontolt, jó stratéga, aki képes jó döntéseket hozni. A túlélés a vérében van, majdnem mindenre van megoldása.

Gyengeségek: Nem szereti kimutatni az érzéseit, elsőre ridegnek, érzelemmentesnek tánhet, holott nagyon is érzékeny lány, egyedül sokat szokott sírni, ha más nem látja. Mint említettem megfontolt, ami mellett képes túlgondolni mindent, egy döntést akár a végtelenségig elhúz.
Elsődleges fegyvered: Amit éppen talál, botok, kavicsok stb, illetve van nála egy tőr, valamint egy saját készítésű íj, nyilakkal, bár ez nem profi munka.
The world of the Enigma disease
Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen,ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő!
Our story was written by blood

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Chery Jornet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: Egy új élet :: Karakteralkotás-
^
ˇ