Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Nora Haytham

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Nora Haytham   Szer. Május 02, 2018 4:27 pm

Nora Haytham
Life isn't about waiting for the storms to pass... it's about learning how to dance in the rain.
Camila Queiroz
Civil
Civil
Becenév
Ne is próbálkozz.
Születési hely, idô
Little Rock, 2010. 02. 26.
Lakhely
Kristályváros
Beállítottság
Hetero
Családi állapot
Szingli
Foglalkozás
Pultos, könyvelő, főnök jobb keze
Család
A választott családom a Bittersweet bár. Vér szerintiről szinte semmit sem tudok, de nem is bánom. Anyámon kívül mást úgysem ismertem, de ő már meghalt, apám pedig bárki lehet, hála anyám "hivatásának".

Tulajdonságok
Erősségek: Kiváló meggyőző képesség, türelem, logika, talpraesettség, széles látókör, hatóságok kijátszása.
Gyengeségek:Minden ami csokoládé, édes vagy finom.

Elsődleges fegyvered: Szavak. Ha az nem használ, általában van egy kis tőr, illetve egy kis pisztoly nálam. Az ember lánya mégsem lehet felkészületlen.
The world of the Enigma disease
Négy évesen az ember máshogy látja a világot. Az ízek intenzívebbek, a színek élénkebben, az érzelmek tisztábban még ilyenkor. Négyévesen mindenen tud szívből nevetni, és a legnagyobb sérülés is csak egy bibi lesz anya varázs puszija után. Négyévesen az ember nem törődik azzal, hogy anyja a testéből él, apja pedig tulajdonképpen bárki lehet. Ahogy az sem érdekli, hogy a világ összeomlás szélén táncol. De honnan is tudhatná egy ilyen csöpp gyerek, hogy egy drogbáró eldugott magánkastélyában ragadt, míg odakint tombol egy ismeretlen járvány…?

Apró, nesztelen léptekkel halad a kis Nora, kisírt szemekkel. Bár tudja, hogy nem szabadna kijönnie a szobájából, de rémálma volt. Egy nagy kígyóval álmodott, ami el akarta őt kapni. Egy rossz álom után pedig csak anya altatódala segít. Még egy kanyar balra, és ott lesz anyukája. És akkor minden jobb lesz. Megszaporázza lépteit, hogy mihamarabb ott legyen. A kilincshez nyúl, beveti minden erejét, hogy kinyissa a gyermeki szemmel hatalmas faajtót. Rényire kinyílik, éppen csak annyira, hogy beférjen. De bár ne lett volna benne ennyi erő... Szemei tágra nyílnak az előtte feltárult jelenettől. Bácsik és nénik egymáson, meztelenül. Fehér por száll a szobában, amitől köhögnie kell, de visszatartja. Csak az anyukáját akarja megtalálni, odaszaladni hozzá, mert ő majd megvédi mindentől. Amint azonban meglátja, földbe gyökerezik a lába. A fiatal nő kifeszítve áll, korbáccsal verik őt, miközben azt ismételgeti, hogy „Rossz voltam Uram, megérdemlem”. Azóta is azt gondolja, bárcsak a kígyók lennének még mindig a legnagyobb gondjai.

Tizennégy évesen már túl is van az első csalódásokon. Azt hiszi, nincs mit veszítenie. Tizennégy évesen megtanulja a túlélés nevű játék szabályait. Tudja, hogy senki másra nem számíthat, csak önmagára. Tizennégy évesen már megérti, anyja miért került az alvilág berkeibe. Ahogyan azt is, hogy bár prosti, mint az anyja, sosem lenne, de az alvilágot nem kerülheti el.

Egy kisbusz hátuljában utazni napokon át, nem a legjobb dolog, amit egy tizennégy éves lány el tud képzelni. Legalább a hangulat jó. Ja, nem, mégsem. Mert egy rakás szerencsecsomaggal zárták őt össze. De tényleg, hogy lehet valaki olyan együgyű, mint ezek ketten?  Ráadásul még el is vannak szállva maguktól. Azt hiszik, ahova megyünk, nincsenek veszélyek.
- Tündérbogyók, a biztonság nem jár alanyi jogon. Még Kristályvárosban sem.Jegyzi meg, mikor már nem bírja útitársai szivárványos, szinte unikornisokkal teletűzdelt elképzeléseit az útcéljukról. Úgyhogy legyetek jó kisfiúk, és szálljatok vissza a földre a felhők közül.
Nem hallgattak rá, azt mondták, hogy buta. Két nap múlva holtan találták őket.

Huszonnégy évesen rengeteget változott, úgy érzi, tartozik valahova. Tudja a helyét, a határait, ismeri önmagát. Számít valakinek. Szükség van rá. Huszonnégy évesen olyan élete van, amit ő választott, aminek ő határozza meg a szabályait. Ez pedig felemelő érzés.

Minden hajnalban ugyanaz a forgatókönyv: zárva tábla kirakása, pult letörlése, kassza zárása, végül egy ital a főnökkel. Szinte már nehéz elképzelni azokat a napokat, amikor ez a pimasz nőcsábász nem volt része a napjaimnak. Oh, azok a régi szép idők... Még mindig emlékszem arra a napra, amikor elsőnek találkoztunk. Akkoriban még piti kis informátor voltam, akiről mindenki azt hitte, a szép kis pofija mögött egy marék szárított lepkének az intelligenciája lappang. Neki csak néhány információ kellett volna az akkori főügyfeleim egyikéről. Jó néhány hónapba telt, mire belátta, hogy egyik alkalmazottja sem bír velem, így saját magának kell jönnie. Persze hetek kellettek ahhoz is, hogy belássa, nem egy butus fruskával van dolga... A többi pedig már történelem.
- Kelleni fog egy új pultos. Szólalok meg néhány korty vörösbor után a szokásos napi rutin részeként. Ezt is elkergetted. Szinte már úgy érzem, ezt mondat a részemmé vált, hiszen hetente egyszer minimum elhagyja az ajkaimat.
- Ugyan… Csak nem bírják a strapát… Sóhajtott Sebastian egy nagyot. Mintha ez az ő gondja lenne. De ezt rád bízod. Ezt valahogyan előre sejtettem. Szerezz valaki, ha úgy gondolod, hogy kell.
- Mindig mindent rám bízol. Érzem, hogy a hangom morcossá válik, holott pontosan tudom, hogy ő is tudja, a bárral kapcsolatos szervezés a lételemem.
- Tudom, hogy élvezed, hogy a jobb kezem lehetsz... Szemtelen mosolya, amit egy kacsintással told meg, visszatükrözi, hogy már megint igazam van, és pont annyira vagyok számára nyitott könyv, mint ő énnekem.  Már éppen elmerülnék ebben a kis meghitt gondolatmenetemben, amikor ismét megszólal a főnök. „Sosem fogsz majd férjet ilyen karikákkal a szemed alatt.” Bennem pedig elpattan valami. Válogatás nélkül minden létező, valamint a pillanat hevében kreált szitokszót a fejéhez vágok. Egy szerencséje van csupán a fiúnak: nem veszem őt célba a borospoharammal. De csak azért, mert akkor nekem kéne feltakarítanom az üvegdarabokat.
Our story was written by blood

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nora Haytham   Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Welcome to the world of the
Enigma-disease
Gratulálunk, elfogadva!
Oh Nora a lehető legjobbkor jössz. Már megint feje tetején áll az egész kóceráj. Ötletem sincs mit csináltam eddig nélküled!
Hmmm... bosszantalak mi?
Dehát tudom hogy szeretsz. Én is szeretlek. Te vagy az egyetlen állandó nő az életemben még akkor is ha nem olyan minőségedben mint azt sokan gondolnák.
Néha belegondolok hogy mekkora szarban lennék nélküled aztán... Rájövök hogy itt vagy nekem.
A múltad... nos ismerem, ahogy mindent, ami veled kapcsolatos. Nem volt könnyű, és tudom, a jelened sem az, hála nekem, de mostmár tudod a helyed. Tudod hogy ki vagy és azt teszed amit akarsz.
Számítasz. Nekem a legjobban.
De mielőtt túlságosan átcsapnánk érzelgősségbe, kapd össze magad, végre megérkeztél, és szükségem van a vaskezedre hogy a jobbomon működjön.
Adminisztráld magad mindenhol ahol szükséges, aztán találkozunk a Bittersweetben!
Üdv köztünk drága Noram~

Avatar nyilvántartásLeader nyilvántartásRangfoglalóPrefektus nyilvántartásYou know, I can take you straight
to heaven if you let meYou know I, I can make your body
levitate if you let me

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Nora Haytham

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» mozi, bevásárlás, tesós programok - Nora & Louis

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: A felkelô nap :: Civilek-
^
ˇ