Egy történet
ami reád vár
Események horizontja
ahol a nap kél és nyugszik
Kristályváros: A kancellár elleni merénylô után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy két lábon járó, szőrős lény mászik elô a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.

Wyndham Tulsa: Az idegenek megérkezése gyökerestül megváltoztatta a Tulsaiak békés életét. Az új lakóterületek építése továbbra is folyik, mint ahogy a kiképzések is, ám továbbra is vannak, akik nem bíznak bennük. Winona Johnson is azon igyekezik, hogy kiderítse Nicholasék valódi szándékait.

Abee: Robb egyre gyakrabban hagyja el Abee falait, s viszi magával legbizalmasabb embereit. Senki nem tudja, hogy hova mennek, s mit csinálnak, ám olybá tűnik, hogy valami fontosat találtak. Enyhe feszültség uralkodik, mindenki érzi, hogy hamarosan valami történni fog. Mindeközben a legújabb rabjukat próbálják szóra bírni, ám a férfit még mindig nem tudták megtörni.

Atlantisz: Több kisebb összecsapásra is sor került már a Nameless Brotherhood és Tartarosz gyermekei között. Mindenki egyre inkább érzi egy nagyobb csata eljövetelét, amely el fogja dönteni, hogy az eddigi Semleges körzet melyik testvériség kezére jut, s ezáltal az Atlantiszi főhatalom is.

Aureus: A bázis körüli nyugalmat egy idegen érkezése zavarta meg, akit rögtön elfogtak, ám nem került azonnali kivégzésre. Garrick a férfi kivallatását rendelte el, aminek feladata Nayara hárult. Mindenkinek rossz előérzete támadt, s attól tartanak, ennyi év után végül valaki felfedezte a bázist. Az utóbbi hetekben ugyanis túl sokan ólálkodtak Aureus környékén.
Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kincset érô
világunk mosolyai
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Hétf. Márc. 16, 2020 2:53 pm-kor volt itt.

Legenda születik ott
ahol vérrel festették meg a poklot.

Jackson Rousseau
Karantén Emptyírta: Jackson Rousseau
Yesterday at 11:46 am

Társalgó
Karantén Emptyírta: Ashley O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 6:20 pm

Játszótér
Karantén Emptyírta: Caroline O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 4:28 pm

Backstage
Karantén Emptyírta: Christian Reed
Hétf. Ápr. 06, 2020 1:26 pm

The last day together ℘ Caia & Raziel
Karantén Emptyírta: Caia Rockwell
Vas. Ápr. 05, 2020 12:11 am

Figyelmeztetések, törlések
Karantén Emptyírta: Consulatus
Pént. Ápr. 03, 2020 4:54 pm

Hiányzásnapló
Karantén Emptyírta: Victor O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 5:23 pm

Jayden Amyen Wick
Karantén Emptyírta: Jayden Wick
Pént. Márc. 27, 2020 5:18 pm

Jonah Russell
Karantén Emptyírta: Caroline O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 10:21 am


Share
 

 Karantén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Karantén   Karantén EmptyCsüt. Dec. 05, 2019 5:27 pm

Karantén
Enigma-disease
Aktivitási rendszer
A fórumon, szakítva a hagyományokkal, nem Activity Check-eket tartunk, hanem havonta a tagjaink körmére nézünk - az elfogadott canon-, illetve saját karakterek hozzászólásait futjuk a rendszer kapcsán át és nézzük meg, ki mennyire volt aktív. A canon karakterektől 2 reagot, a saját karakterektől pedig minimum 1 reagot várunk el!

Az elsõ reagmentes hónap
Semmi vész, még nem fertőzött meg téged az ihlettelenség! Legalábbis nem túlzottan. Annyi a dolgod, hogy a következő hónapban összeszedd magad és nekiállj a tartozásaidnak! Ne pánikolj! A figyelmeztető üzeneten kívül semmit nem von maga után a hanyagságod.

A második reagmentes hónap
Eddig nem volt okod aggódni, de a helyzet az, hogy mi, staff tagok már-már aggódunk érted. A figyelmeztető üzeneten kívül megkapod a Karanténba helyezettek színét is, ami azt jelzi, hogy a következő hónapban sürgősen pótolnod kell, különben nagy bajba kerülsz!

A harmadik reagmentes hónap
Sajnos eljött a végső szint - három hónapja nem írtál reagot, s mondtuk, hogy bajban leszel, nem igaz? A harmadik üzenet kézbesítése után 24 óra múltán törlésre kerül az adott tag, amennyiben nem jelez vissza.

Kiegészítõ információk
Aki a hónap 10. napja után került elfogadásra, arra a hónapra mentesül a kötelezettségei alól. Azonban, aki a hónap 10. napja előtt már bekerült a rendszerbe, annak írnia kell reagot!
A hiányzásnaplóba írt jelzéseket természetesen elfogadjuk, amennyiben időben jelezve van a távolmaradás! (A hónap 15. napjáig, utána ugyanis csak indokolt esetben fogadjuk el a jelzést.)
Amennyiben nem tudsz írni, figyelmedbe ajánljuk a Jegeltetés lehetőségét is. Érdemes megfontolni.
Canon karakterek esetében, ha fontos játéka van (például kalandban vesz részt) és nem ír valamilyen okból kifolyólag reagot egy vagy több hónapban, a staff mesélőként mozgathatja a karakterét!
Mi van akkor, ha 2 reag helyett csak 1 reagot tudsz megírni a canon karaktereddel? Sajnos ugyanúgy jár a figyelmeztető pm.
Mi van akkor, ha önhibádon kívül nem tudsz reagot írni? Például a partnered nem ír vissza és te nem akarsz új körökbe kezdeni? Ebben az esetben mentesülsz az adott hónapra a kötelezettségeid alól - így tehát, ha pmet kaptál és jogtalan, kérlek, jelezd felénk!

KRC ampulla
Várjunk, most ez...? Gondolom, mindenkinek felszaladt a szemöldöke most, hogy ezt az elnevezést itt látja. Vagy talán mégsem? Ugyebár az ellenszerről van szó. Mivel stílusosan úgy neveztük el az aktivitási rendszerünket, mint egyfajta fertőzés, avagy vírus, így gondoltuk, legyen nektek gyereknap! Meg lehet szerezni ugyanis az ellenszert, egy KRC formájában.

✥ Mikor kaphatok ellenszert?
Csakis abban az esetben, ha elérted a 20 reagot - nyilván nem egy hónapban, hanem összesen!

✥ Hány KRC-t gyűjthetek?
Egyszerre csak egyetlen egy ampulla lehet nálad.

✥ Mire jó pontosan, hogyan használhatom fel?
Ezt akkor tudod felhasználni, mikor elérted a legmagasabb fertőzöttségi szintet. Ekkor az ampulla felhasználásával plusz egy hónapot nyersz magadnak arra, hogy pótold a reagjaidat.

✥ Hol igényelhetem a KRC-t?
Amint megvan a megfelelő reagszámod, dobj egy pmet valamelyik adminnak és máris feltüntetésre kerül a profilodon!Admin

Consulatus
Karantén Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Karantén Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Karantén Giphy
Reagok száma :
1619

Karantén Empty
 

Karantén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Lépteid apró nyomai :: Hírfolyam-
^
ˇ