Egy történet
ami reád vár
Események horizontja
ahol a nap kél és nyugszik
Kristályváros: A kancellár elleni merénylô után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy két lábon járó, szőrős lény mászik elô a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.

Wyndham Tulsa: Az idegenek megérkezése gyökerestül megváltoztatta a Tulsaiak békés életét. Az új lakóterületek építése továbbra is folyik, mint ahogy a kiképzések is, ám továbbra is vannak, akik nem bíznak bennük. Winona Johnson is azon igyekezik, hogy kiderítse Nicholasék valódi szándékait.

Abee: Robb egyre gyakrabban hagyja el Abee falait, s viszi magával legbizalmasabb embereit. Senki nem tudja, hogy hova mennek, s mit csinálnak, ám olybá tűnik, hogy valami fontosat találtak. Enyhe feszültség uralkodik, mindenki érzi, hogy hamarosan valami történni fog. Mindeközben a legújabb rabjukat próbálják szóra bírni, ám a férfit még mindig nem tudták megtörni.

Atlantisz: Több kisebb összecsapásra is sor került már a Nameless Brotherhood és Tartarosz gyermekei között. Mindenki egyre inkább érzi egy nagyobb csata eljövetelét, amely el fogja dönteni, hogy az eddigi Semleges körzet melyik testvériség kezére jut, s ezáltal az Atlantiszi főhatalom is.

Aureus: A bázis körüli nyugalmat egy idegen érkezése zavarta meg, akit rögtön elfogtak, ám nem került azonnali kivégzésre. Garrick a férfi kivallatását rendelte el, aminek feladata Nayara hárult. Mindenkinek rossz előérzete támadt, s attól tartanak, ennyi év után végül valaki felfedezte a bázist. Az utóbbi hetekben ugyanis túl sokan ólálkodtak Aureus környékén.
Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kincset érô
világunk mosolyai
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Hétf. Márc. 16, 2020 2:53 pm-kor volt itt.

Legenda születik ott
ahol vérrel festették meg a poklot.

Jackson Rousseau
Állandó küldetések listája Emptyírta: Jackson Rousseau
Yesterday at 11:46 am

Társalgó
Állandó küldetések listája Emptyírta: Ashley O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 6:20 pm

Játszótér
Állandó küldetések listája Emptyírta: Caroline O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 4:28 pm

Backstage
Állandó küldetések listája Emptyírta: Christian Reed
Hétf. Ápr. 06, 2020 1:26 pm

The last day together ℘ Caia & Raziel
Állandó küldetések listája Emptyírta: Caia Rockwell
Vas. Ápr. 05, 2020 12:11 am

Figyelmeztetések, törlések
Állandó küldetések listája Emptyírta: Consulatus
Pént. Ápr. 03, 2020 4:54 pm

Hiányzásnapló
Állandó küldetések listája Emptyírta: Victor O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 5:23 pm

Jayden Amyen Wick
Állandó küldetések listája Emptyírta: Jayden Wick
Pént. Márc. 27, 2020 5:18 pm

Jonah Russell
Állandó küldetések listája Emptyírta: Caroline O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 10:21 am


Share
 

 Állandó küldetések listája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Állandó küldetések listája   Állandó küldetések listája EmptySzomb. Dec. 07, 2019 10:10 pm

Állandó küldetések listája
Enigma-disease
Csatornatisztítás
Kristályváros csatornarendszere egy igen bonyolult és érzékeny gépezet, amely folyamatos felügyeletet és karbantartást igényel. Nem a legkedveltebb munka a prefektusok körében, és soha nem is lesz az, mégis mindenki itt kezdi.
Feladatok: A csatornába jutó szemét összeszedése, eltávolítása és megsemmisítése, a csatorna gépezeteinek karbantartása és ellenőrzése.
Figyelem! Fedeztek már fel a csatornákban F és E típusú mutánsokat. Ezek egyenlőre csak elpusztult egyedek voltak, akiket valószínűleg az esővíz mosott le a csatornarendszerbe, de kérünk minden prefektust, hogy különös elővigyázattal végezzék el ezt a küldetést!

Pontszám elvárás: 0 pont

Járőrözés a falon belül
A prefektusok feladatai közé tartozik a városon belüli békefenntartásba való besegítés is. Ezt a munkát a városi katonákkal, illetve polgárőrökkel is végezhetik. Nappali és éjszakai műszakban lehet beosztást kérni.
Feladatok: A rend fenntartása, a civilek védelme, esetleges veszélyforrások elhárítása.

Pontszám elvárás: Nappali műszak 0 pont // Éjszakai műszak 3 pont

Járőrözés a falon kívül
Kristályváros falai nyújtanak védelmet a városnak és annak lakóinak. A falat folyamatosan ellenőrizni és karbantartani kell, megvédeni azt a mutánstámadásoktól. Nappali és éjszakai műszakban is lehet beosztást kérni.
Feladatok: A fal megóvása, a mutánstámadások és az esetleges veszélyforrások elhárítása, bejutási pontok felügyelete, illegális behatolás megakadályozása.
Figyelem! A falon kívül folyamatos mutánstámadásokra lehet számítani. A fal közelében ez a szám ugyan minimális, de fel kell készülni az esetleges támadásokra!

Pontszám elvárás: Nappali műszak 4 pont // Éjszakai műszak 7 pont

Kristályváros fennhatóságainak felügyelete
A Kristályváros körül elterülő erdőségekből és földekről szerzi a város a legfontosabb alapanyagait, így azoknak a felügyelete igen fontos és kiemelt feladat. A prefektusok itt jóval távolabb kerülnek a faltól, így annak védelme már nem áll fent. Csak nappali beosztás lehetséges, naplemente után senki nem tartózkodhat ennyire messzire a faltól!
Feladatok: A kijelölt területek felügyelete és mutánsmentesítése, a szükséges nyersanyagok begyűjtése, az esetleges munkások védelme.
Figyelem! Ezeken a területeken D és C típusú mutánsok is előfordulhatnak, így kérjük a prefektusokat, hogy fokozott óvatossággal és szakértelemmel végezzék a küldetést!

Pontszám elvárás: 9 pont

Felderítés
Mivel Kristályváros fokozatosan növekszik a népességgel egyetemben, ezért szükség van terjeszkedési területekre, illetve újabb és újabb nyersanyag lelőhelyekre. A prefektusok feladata ezek megtalálása és mutánsmentesítése. Csak nappali beosztás lehetséges, naplemente után senki nem tartózkodhat ennyire messzire a faltól!
Feladatok: Az erdőségek és a földek felderítése, azok mutánsmentesítése, megjelölése és körbekerítése.
Figyelem! Ezeken a területeken D és C típusú mutánsok is előfordulhatnak, így kérjük a prefektusokat, hogy fokozott óvatossággal és szakértelemmel végezzék a küldetést!

Pontszám elvárás: 12 pont

Begyűjtés
Kristályváros kutatói folyamatosan vizsgálják a vírus fejlődését és annak mutációit. Ehhez pedig kísérleti alanyra van szükségük. A magas pontszámú prefektusok rendelkeznek a tapasztalattal és az erővel ahhoz, hogy elfogjanak odakint akár D és C típusú mutánsokat is. Ezeket kell biztonságosan, kellőképpen elkábítva elszállítani a kutatólaborokba.
Feladatok: Falon kívüli felderítés, mutáns becserkészése, elkábítása és leszállítása. A tudósok biztonságának biztosítása, a mutáns esetleges szabadon engedése.
Figyelem! Ezeket a feladatokat csak a legképzettebb prefektusok hajthatják végre. Minnél magasabb típusú mutánst hoznak be, annál magasabb pontszámot kapnak.
Pontszám elvárás: 20 pont


Admin

Consulatus
Állandó küldetések listája Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Állandó küldetések listája Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Állandó küldetések listája Giphy
Reagok száma :
1619

Állandó küldetések listája Empty
 

Állandó küldetések listája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Látóhatár :: Küldetés: elfogadva :: Tudástár és felhívások-
^
ˇ