Egy történet
ami reád vár
Események horizontja
ahol a nap kél és nyugszik
Kristályváros: A kancellár elleni merénylô után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy két lábon járó, szőrős lény mászik elô a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.

Wyndham Tulsa: Az idegenek megérkezése gyökerestül megváltoztatta a Tulsaiak békés életét. Az új lakóterületek építése továbbra is folyik, mint ahogy a kiképzések is, ám továbbra is vannak, akik nem bíznak bennük. Winona Johnson is azon igyekezik, hogy kiderítse Nicholasék valódi szándékait.

Abee: Robb egyre gyakrabban hagyja el Abee falait, s viszi magával legbizalmasabb embereit. Senki nem tudja, hogy hova mennek, s mit csinálnak, ám olybá tűnik, hogy valami fontosat találtak. Enyhe feszültség uralkodik, mindenki érzi, hogy hamarosan valami történni fog. Mindeközben a legújabb rabjukat próbálják szóra bírni, ám a férfit még mindig nem tudták megtörni.

Atlantisz: Több kisebb összecsapásra is sor került már a Nameless Brotherhood és Tartarosz gyermekei között. Mindenki egyre inkább érzi egy nagyobb csata eljövetelét, amely el fogja dönteni, hogy az eddigi Semleges körzet melyik testvériség kezére jut, s ezáltal az Atlantiszi főhatalom is.

Aureus: A bázis körüli nyugalmat egy idegen érkezése zavarta meg, akit rögtön elfogtak, ám nem került azonnali kivégzésre. Garrick a férfi kivallatását rendelte el, aminek feladata Nayara hárult. Mindenkinek rossz előérzete támadt, s attól tartanak, ennyi év után végül valaki felfedezte a bázist. Az utóbbi hetekben ugyanis túl sokan ólálkodtak Aureus környékén.
Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kincset érô
világunk mosolyai
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Hétf. Márc. 16, 2020 2:53 pm-kor volt itt.

Legenda születik ott
ahol vérrel festették meg a poklot.

Társalgó
Konyha és ebédlô Emptyírta: Ashley O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 6:20 pm

Játszótér
Konyha és ebédlô Emptyírta: Caroline O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 4:28 pm

Backstage
Konyha és ebédlô Emptyírta: Christian Reed
Hétf. Ápr. 06, 2020 1:26 pm

The last day together ℘ Caia & Raziel
Konyha és ebédlô Emptyírta: Caia Rockwell
Vas. Ápr. 05, 2020 12:11 am

Figyelmeztetések, törlések
Konyha és ebédlô Emptyírta: Consulatus
Pént. Ápr. 03, 2020 4:54 pm

Hiányzásnapló
Konyha és ebédlô Emptyírta: Victor O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 5:23 pm

Jayden Amyen Wick
Konyha és ebédlô Emptyírta: Jayden Wick
Pént. Márc. 27, 2020 5:18 pm

Jonah Russell
Konyha és ebédlô Emptyírta: Caroline O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 10:21 am

Demetria & Wyatt - Underground
Konyha és ebédlô Emptyírta: Demetria Dalton
Pént. Márc. 27, 2020 12:27 am


Share
 

 Konyha és ebédlô

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Konyha és ebédlô   Konyha és ebédlô EmptyKedd Feb. 25, 2020 11:39 am

A kör lezárult
Enigma-disease

A játéktér felszabadult

Admin

Consulatus
Konyha és ebédlô Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Konyha és ebédlô Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Konyha és ebédlô Giphy
Reagok száma :
1619

Konyha és ebédlô Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha és ebédlô   Konyha és ebédlô EmptySzomb. Jan. 18, 2020 4:03 pm

All the finest people

As long as there's beer and Chinese food in the world, I'm okay.

404// shotsshotsshots // zoknit kapsz Vick  Konyha és ebédlô 1250926388

Vannak napok amikor csak azt akarom hogy vége legyen ennek az egész őrületnek. Csak szeretnék hazamenni, inni egy sört, enni valami vacak kaját amit másnap nagyon megbánok mert le kell dolgoznom, és bedögleni a tévé elé lehetőleg úgy hogy a gyökér öcsém is ott van valahol és szemmel tudom tartani, tudva hogy éppen nem keveri magát bajba, vagy öleti meg magát valamivel/valakivel.
A mai is egy ilyen nap volt. Edzések sorozata, némi Guardian kiképzés egy hosszú beszélgetés Sethtel és az apámmal... Semmi másra nem vágytam minthogy végre hazakeveredjek.
Persze a munkaidő végéhez híven, a tömegközlekedésre nem fértem fel, így maradt a két szép lábam, meg egy jó háromnegyed órás séta a hazáig vezető ötvennégy lépcsőfokkal egyetemben. SZép az élet mi?
Ami már messziről furcsa volt hogy ég a konyhában a villany. Ez legfőképp azért volt kissé ijesztő mert
1. Nem voltam otthon
2. Reggel nem voltam a konyhában
3. Vick nekiállhatott főzni. Ennek pedig jobbára katasztrófa volt a vége, mint az az eset, két évvel ezelőttről, a felrobbant teafőzővel, amiről azóta sem eshet szó a háznál. Persze nem bírom ki hogy időről időre ne emlegessem fel, így megesik hogy kapok egy öklöst a vállamba legdrágább öcsémtől.
Viszont eza  verzió megijesztett így kicsit gyorsítottam a lépteimen fel a bejárati ajtóig. ELővettem a kulcsaimat, de hamar rájöttem hogy nyitva az ajtó és benyitottam. Bentről két ismerős női hang és Vick magyarázása hallatszott. Oh... szóval...
Csak Eli átjött főzni.
Elengedtem egy apró, megkönnyebbül sóhajt és kibújva a cipőmből beléptem a nappaliba, amiből a konyhánk is nyílt.
- Szép estét emberek! - köszöntem jókedvűen. Ledobtam a táskám a kanapé lábához a lányokhoz lépve mindkettő kapott egy egy nagy, szakálltól szúrós puszit.
- Hugi, ezer éve nem láttalak - borzoltam meg a lány haját - Jöhetnél felénk gyakrabban is...
Eli mellé lépve loptam egy paprikának tűnő valamit, rákacsintva a lányra aztán mentem oda Vicktorhoz aki roppant ártatlan arckifejezéssel állt a hangszóróm mellett.
- Te? - vontam fel a szemöldököm - Az az enyém - böktem a kezében tartott hangszóróra és a vállába boxoltam hogy arrébb menjen. Így már könnyen, egy mozdulattal össze tudtam rakni a hangszorót. Amint megszólalt a zene visszaléptem Eli mellé, Corával egyetemben.
- Kell valami segítség? - közben megfogtam egy sört hogy kinyissam. Voltam olyan jófej, hogy ha már úgyis ott álltam a sörök mellett Vicknek is odadobtam egyet. Jóleső sóhajtással kortyoltam bele a sajátomba.
- Minek köszönhetjük a látogatást csajok? Hányzott a képünk? - vigyorogtam

// //
Call my name


Heart! What is it I hear? I'm moving towards the fear And it wants to feel you. Heart! What is it I feel? I'm moving past the real And it wants to hear you


Guardian

Maximilian O'Connor
Konyha és ebédlô Tumblr_inline_o937ehUhVl1sc1u2x_250
Múltam darabkái :
Itt rám lelsz :
Kristályváros
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
Konyha és ebédlô Tumblr_inline_o937dwSavD1sc1u2x_250

Reagok száma :
30

Konyha és ebédlô Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha és ebédlô   Konyha és ebédlô EmptyKedd Jan. 14, 2020 8:05 pm
Cora & Kajás csapat

The night never ends

A testvéri kapcsolatokat azt hiszem mindig is nehéz volt jellemezni, főleg szavakban. Egy kívülálló számára például úgy tűnhetett, hogy nem szeretem Victort, mert állandóan az agyát húztam, vagy legalábbis azt próbáltam. Szerettem kötekedni vele, mert olykor nagyon könnyedén meg lehetett tenni vele, én pedig élveztem látni, ahogy elakad a szava, mert hirtelen már azt sem tudja, mivel vágjon vissza nekem. Mindezt azonban nem gonoszságból tettem, hanem pont ellenkezőleg – valójában ez is utalt arra, hogy milyen jó volt a kapcsolatunk. Persze, éppen amikor nem ment az agyamra. A legjobb az egészben pedig az volt, hogy nemcsak én, hanem Max, Ashley, olykor pedig még Ade is beszállt Vic vérének a szívásába, tehát mondhatni, ez nagyon megszokott volt nálunk. De ettől függetlenül családom minden tagját szerettem, és mindent megtettem volna értük. Kérdés nélkül.
Ha barátokról volt szó, akkor mindig őket tudtam volna Killiant leszámítva – bár ő is már szinte családtagnak számított – a legközelebbi és legfontosabb barátaimnak mondani. Ez a kör azonban lassan bővülni kezdett, és mára már például Elenor is a megbecsült barátunk volt. Én pedig, pontosan miatta vettem az irányt éppen Vic és Max háza felé. Elenor megemlítette, hogy átugrik Vichez főzni neki valamit, mert már régen találkoztak, én pedig, lévén, hogy nem volt semmi dolgom, úgy döntöttem, hogy én is becsatlakozok a partiba. Egyébként is régen láttam már Victort is, és hiányzott a sok hülyeségével együtt. Persze nem felejtettem el azt sem, amiről legutóbb Elenorral beszéltünk, az említett dolog pedig itt lapult a zsebemben, a megfelelő pillanatra várva, amikor felhasználhatom majd. Emellett hoztam magam is egy kis alkoholt, amit találtam otthon, meg sütit, amit a napokban sütöttem (borzalmas, hogy minden férfi ismerősöm ilyen bélpoklos!). Victort ismerve, biztos voltam benne, hogy nem fogja visszautasítani.
A házukhoz érve mosolyogva megnyomtam a csengőt, igazából nem bebocsátást várva, inkább csak a tudtukra akartam adni, hogy vendég érkezett. Épp ezért, ha sem Elenor, sem Victor nem volt elég gyors, én teljesen otthon érezve magam fikarcnyi bűntudat nélkül beengedtem magamat. Az ajtó egyébként is nyitva volt, mondhatni, én csak éltem a lehetőséggel.
- Victor! Elenor! – kiáltottam be, hátha nem vették észre, hogy megjöttem, majd mivel sehol nem láttam őket, a konyha felé vettem az irányt, gyanítva, hogy ott fogom találni őket valahol. A tippem pedig be is jött, mindketten ott álltak, Vic éppen egy hangszórót szerelt össze, míg Elenor a pultnál állt. Figyelmemet egy pillanatra se kerülte el a hozzávalók tengere – nagyon úgy tűnt, hogy a lány egy egész hadsereget készült ma este vendégül látni. Bár, nem kételkedtem abban, hogy minden el fog fogyni Victort ismerve.
- Remélem egyikőtök sem bánja, hogy én is átugrottam. Nem volt semmi dolgom, és hiányzott már Victor… – pillantottam bátyámra lebiggyesztett ajkakkal, majd szinte rögtön pajkos mosoly vette át a helyét – szekálása – nevettem fel. – Hoztam egyébként egy kis sütit, meg egy-két üveg bort, és egy kis sört – tettem még hozzá felemelve a szatyrot, hogy ezzel is mutassam hozományomat, majd kerestem egy kis szabad helyet, és letettem oda. Végül ismét Elenor felé fordultam. – Segítsek valamiben? – ajánlottam fel neki széles mosollyal az arcomon, miközben közelebb lépve hozzájuk megálltam a pult mellett, és csípőmet neki támasztottam.  

511 words ◆ Alone in a roomcredit

I'LL PUT MY ARMOR ON, SHOW YOU HOW STRONG I AM
I'LL PUT MY ARMOR ON, I'LL SHOW YOU THAT
I'M UNSTOPPABLE

Silah

Caroline O'Connor
Konyha és ebédlô Tumblr_inline_p707fdcBxi1s6eco5_250
Having courage does not mean that we are unafraid.

Múltam darabkái :
Itt rám lelsz :
Kristályváros
Kapcsolatban :
Play by :
Adelaide Kane
Konyha és ebédlô Tumblr_inline_p707fqFjRh1s6eco5_250
Having courage and showing courage means we face our fears.
We are able to say, I have fallen, but I will get up.

Reagok száma :
31

Konyha és ebédlô Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha és ebédlô   Konyha és ebédlô EmptySzomb. Jan. 11, 2020 5:03 pmuuu Chinese


Victor &  Ellie &  Cora &  Maxi
Kisangyalok reppentek fel fejem mellett, légies könnyedséggel suhantak körülöttem, majd aranylóan csillogó hárfájuk húrjait pengetve töltötték meg a szobát lágy dallamokkal. Selyemkönnyű hangjukkal áriázva ölelték magukhoz reményveszett gyomrom éhező lelkét. Persze csak képzeletben... Könnyebb azt mondani, hogy mocskos nasizhatnékom volt és nem kellett több, hogy rávessem magam a gyömbéres sütire. Voltak kétségeim ezt az egzotikumot hallva, de hát éhes pocak nem válogat. Szóval elkapva Elenor arcát, nyomtam szája mellé egy cuppanós csókot örömömben, majd kapom ki kezéből a műanyag kajás dobozt és türelmetlenük roppantom le fedelét. Hát... Nem reccsent egyet a szerencsétlen? A hangra persze rémüten pillantok fel a szőke szépségre, aki ha nem lenne a barátom már az ágyamban lenne, és mint rossz kisfiú az anyukájára, na valahogy valami hasonló képpen pillantok fel rá. Nem én nem tettem tönkre. Óvatosan húzni kezdem a fedelét, aminek a másik fele csak ragaszkodik az edényhez, így... Lerántom? Ó naná. Mint annak a rendje. Olyan lendülettel, légies könnyedséggel hajítom magam mögé a törött darabot, számat csücsörítve mintha nem is érdekelne, ha ezért Elenor rámküld valami rontást. Lehet tényleg nem érdekel... Legalább az utolsó amit ettem nem valami egészséges szar volt, amit Max kotyvaszt a boszorkány konyhájában. De mit szaporítsam a szavakat és az utolsó mozzanatokat, hát elkezdem magamba tömni a könnyed, omlós sütit. Meglepően finom. Hát jóízüen nyammogok rajta.
Eszembe jut a bor. Hát igen a borocska. Asszem azt kért. Vagy nem? Na várj... Mindegy kap bort. Ha nem azt kért, hát max megiszom helyette is. Szóval odalépek a vitrinhez, majd kiszedek két boros poharat, majd megragadom a bor nyakát és fröcskölve kezdem el tölteni. Nem vagyok én úriember... Legalább nem is teszek úgy. Az is valami, nem?
- Öööö...- teli szájjal magyarázok. - Nem tom'. Maxi'a kony'aja, szó'va' .... - vonom meg vállaimat két kezemben egy-egy borral telt üveggel, mintha csak valami kicseszett mérleg lennék. Azt hiszem a jobb oldali nehezebb. Ja hát meg kell adni a módját ha iszol. Mindíg iszok... 
Nyelek egy nagyot ahogy a zenére kérdez. - Megbaszódott a hangszoróm...- hunyorgok elgondolkodva, majd eszembe jut, hogy Maxinak van valami extra terto bluetooth-os marhasága. Azt hiszem többet nem is kell mondanom. - De szerzek. - válaszolom neki magabiztosan, majd nyújtom át neki a poharát elmosolyodva.
Végül hátamat neki döntöm a konyhapultnak. Nem túl nagy konyha. Mindíg is szerettem volna egy amerikai konyhát. Persze főzni nem tudok, csak menő. Talán egyszer Maxi végre megdolgozik érte, hogy nekem is lehessen... Hmm...Csak hallgatom őt, ahogy elmélyülve sorolja a finomabbnál finomabb fogásokat. - Nagyon benne vagy ebbe a kínai kaja dologban - nevetek fel, majd leteszem poharamat magam mögé, lököm el magamat a púlttól és fordlok a mosogató felé. Ekkor jut eszembe ismét a hangszóró. Felkapom fejemet, majd fordulok hátra a lépcső felé, majd vissza Elenorra.  
- Azonnal jövök! Szerzek hangszórót! - majd azzal szapora léptekkel suhanok ki a konyhából, egyenesen az emeletre, aholis bátran rontok be Max ... Makulátlanúl rózsa illatú szobájába? Hipohonder kis buzi..Forgatom meg szememet, majd unott tekintettel nézek végig az egészen. Hát az nem úgy megy.. Szóval míg a hangalát keresem, felrúgom a szobanövényét, hasalva túrok bele az ágynemüjébe, vágom hozzá az íróasztalához a párnáját, hajigálom ki a zokniai egy részét...kifordítva. És persze hozok egy fél pár büdös zoknit a szennyesemből, amit az ágykeretébe dugok. Tökéletes darab egy csatorna tisztítás után. De megtalálom út közben a hangszórót, amivel vigyorogva jelenek meg a konyha közepén. - Meg van a hangszoró! Maxi biztos kölcsön adná!- a nagy frászt. -Szóval miben segítsek?  

554┃UNFORGETTABLE┃Kínaiiiii!  ┃The secrets we're keeping could be usedSilah

Victor O'Connor
Konyha és ebédlô XqjZNXX
Múltam darabkái :
I’m out of my head
Of my heart and my mind
Itt rám lelsz :
Kristályváros
Play by :
Chris Wood
Keresem :
Konyha és ebédlô F7ab0b0b3b373d28b114817de771e2c97069faf5

Konyha és ebédlô D91a45ee7c11f1a2090f45161d1adb45ce9a4700
Reagok száma :
20

Konyha és ebédlô Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha és ebédlô   Konyha és ebédlô EmptyPént. Dec. 20, 2019 10:29 am


Victor & Ellie

Boldogan harapok bele a fügébe, miután az egyik kupac alján megtaláltam. Halkan nyammogva, behunyt szemekkel guggolok a zacskók előtt, amikor nyílik az ajtó. Sőt, meg sem hallom, csak amikor Victor köszön. A boldog nyammogást itt hagyom abba és tekintek fel rá. Alsó ajkamba harapok és már bocsánatkérően tekintek fel rá.
- Éhen? - sápadok el, amikor átadok neki két papírzacskót, kettő másikat felveszek és követem a konyhába. - Még órákig nem lesz második ebéd, uzsonna, vacsora, második vacsora, harmadik vacsora, esti nasi - sorolom, hogy mely kategóriákba tud esni, amit készíteni akarok majd.
Leteszem a zacskókat, de fordulok még egy adag zacskóért, amit a többi mellé teszek le.
Hallatlan kérdése hallatán, pedig már szinte sértődötten csapom kezem a csípőmre.
- Elenor Crawford vagyok, szerinted kilépek a saját lakásomból, anélkül, hogy ne lenne nálam nasi? - kérdezem tőle, meghökkenve. Ezt a feltételezést, hogy van-e!
Az egyik zacskót feltúrom, hogy egy ételest dobozt vegyek ki belőle.
- Gyömbéres süti, reggeli és friss - mosolygok rá boldogan, ahogy átnyújtom neki. - Csak hagyj pár falatot, mert hatszor éhen halok, mire elkészülök mindennel - kezdek is el kipakolni és lényegében van itt minden, ami csak szemnek és szájnak ingere. Garnélarákok, egzotikus gyümölcsök, csirke különböző részei, különböző fűszerek, gyömbér, bambusz, babcsíra, tojás, pritamin paprika, rendes paprika, csípős paprika, chili, rizs, saláta, abból is több fajta, retek, uborka és még rengeteg más összetevő, ami a mai vacsorához kelleni fog.
- Ne pazarold rám a piákat - felelem, ahogy meghallom az ütős italokat, és átnézek a vállam fölött. Csuklómon pihenő hajgumival hajam gyorsan a fejem tetejére varázsolom, semmi szükség, hogy belelógjon a kajába és kéretlen szőke hajszálak jelenjenek meg benne.
- De egy bort elfogadok, de még mielőtt otthon érezném magam. Mit hol találok? Edények, szűrők, tálak, evőeszközök, olaj, - kezdem el sorolni, hogy mi mindenre is lesz szükségem, hogy elkészüljek. - Zene. Bocsánat, kényszeres zene hallgató vagyok főzés közbe, néha éneklek is, ezért elnézést - húzom el a szám. Nem sűrűn főzök máshol a saját szokásiam meg hát… kialakultak az elmúlt évek során.
- A mai alkotásom mennyei lesz, imádok kínait csinálni, de Chris ki nem állhatja, pedig ha tudná, hogy milyen egészséges, szóval első fogásnak garnélarákok lesznek ezer sziget öntettel, meg édes-chilis rákok is. Az egyik csípősségét tökéletesen kioltja a másik tejfölös krémessége - ééééés, máris éhes vagyok. Pedig még el sem kezdtem főzni. - De nem tudtam, hogy csak neked főzök, vagy mindenki másnak is, szóval… bőven vettem mindenből mindent - nézek szét a pulton, ahova tetemes ételt készítettem elő, még egy sóhaj is elhagyja ajkaimat.422|| youtube || note: xx || kredit
an optimist sees the opportunity in every difficulty
A pessimist sees the difficulty in every opportunity

Silah

Elenor Crawford
Konyha és ebédlô Tumblr_inline_nj4qdglKZ21r679lt
Múltam darabkái :
Kapcsolatban :
Konyha és ebédlô Giphy
Play by :
○Emily Wickersham
Keresem :
Reagok száma :
40

Konyha és ebédlô Empty
TémanyitásTárgy: Konyha és ebédlô   Konyha és ebédlô EmptyKedd Dec. 17, 2019 12:26 pm


Admin

Consulatus
Konyha és ebédlô Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Konyha és ebédlô Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Konyha és ebédlô Giphy
Reagok száma :
1619

Konyha és ebédlô Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha és ebédlô   Konyha és ebédlô Empty

Ajánlott tartalomKonyha és ebédlô Empty
 

Konyha és ebédlô

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Látóhatár :: Kristályváros :: A3 - Félvérkörzet :: Max, Vic O'Connor rezidencia-
^
ˇ