Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Bárpult

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Szomb. Ápr. 14, 2018 10:03 amquinn x chloe


Nagy testvérnek lenni mindig nehezebb.


A fejem tele van gondolatokkal. Napok óta nem tudom kiverni a fejemből Adrient. Nem is tudom, hogy mi ütött belém aznap este, amikor úgy tapadtam az ajkaira, mint egy éhes gyermek anyja kebleire. Sosem voltam ilyen. Persze szerettem, és szeretek is bulizni, kikapcsolódni, de hogy ilyen tettekre vetemedjek, mint szexuális kontaktus kialakítása egy ismeretlennel egy koszos kocsma mosdójában valószínű valami lappangó elmebajra utal.
Meglepődtem, amikor Quinn elhívott iszogatni. Velem szemben mindig távolság tartóbb volt, és inkább, illetve szívesebben időzött Claire-el. Gondolom amiatt, mert ő sosem törődött annyira velük, mint én. Mármint, ő a lazább fél a testvériségünkben, ő simán hagyja, hogy mindenki bontogassa a szárnyait, és nem kotnyeleskedik bele egyikünk ügyes-bajos dolgába, amíg mi se avatkozunk bele az övéibe. Persze én mindent elmondok neki, s hasonlóképpen tudok én is róla mindent, de ez a közöttünk lévő nagyon szoros, ikrek szerű vér kötelék miatt van.
Egy étterembe vesszük az irányt, s én követem Quinnt, aki rögvest be is célozza a pultot. Nem láttam még inni, és őszintén szólva nem is tudom elképzelni, hogy milyen lehet, amikor túl sok alkoholt gördít le azon a vékony kis torkán. De nem leszek ünneprontó, és nem fogom itt helyben megdorgálni, hogy épp hogy csak átlépte a nagykorúságát és máris alkoholizál. Helyette csak mosolyogva leülök mellé a bár székre, és rágyújtok egy cigarettára.
- Oh, micsoda nagylelkűség egy Belchertől - mondom viccesen, és eleresztek egy halk nevetésfélét, mielőtt levenném az első slukkot. Élvezem ahogy a nikotin marni kezdi a torkomat, és megállapodik a tüdőmben. Kifújom a füstöt.
- Nekem egy vodka narancs lesz - mondom és végigjáratom a pillantásom a pultoson, majd tekintetem a húgomra emelem - kérsz egyet? - mutatom felé a doboz cigit - erdei gyümölcsös, pattintós.

words ••• youtube ••• köszönöm a türelmet    ••• kredit

I'm bigger than my body, I'm colder than this home, I'm meaner than my demonsI'm bigger than these bones.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Pént. Márc. 30, 2018 3:01 pm


chloe&&quinn


Őszintén szólva kissé meglepett, hogy ilyen könnyen sikerült elrángatnom Chloe-t, hogy elmenjünk kettesben egy kicsit iszogatni. Először igazából úgy terveztem, hogy otthon beülünk a tv elé a többiekkel és nézünk valami sírós filmet, de aztán rájöttem, hogy most nem ez kell nekem. A szomorú alkotástól csak még jobban elromlana a kedvem és a kicsik előtt amúgy sem szívesen mutatom a gyenge oldalamat. Erős vagyok, ezt mutatom a külvilág felé, de azért két ember kivételt képez ez alól. Celeste-nek tudom, hogy nem mondhatom el a szívügyes bajaim, mert úgyis csak azt válaszolná, hogy kine kell kapcsolat és még folytathatnám. Persze ezzel semmi gond nincs, mert én is így gondolom vagy gondoltam a mai napig, igazából fogalmam sincs, hogy mit szeretnék. Talán csak a tiltott gyümölcs tetszik, hogy valaki olyan után sóvárgok, akit nem kaphatok meg, akinek gyémánt gyűrű ékesíti gyönyörű ujjait.
Chloe elég sokat anyáskodik felettünk,a mivel nagyon sokszor ki tud borítani. Claire sokkal lazább, ám most mégis valaki olyanra volt szükségem, aki tud komoly is lenni, ezért esett pont rá a választásom. Talán ha pár feles után neki öntöm ki a szívem, akkor minden jobb lesz. Nem kell tanácsokat adnia, csak hallgasson meg, hiszen erre való egy nővér.
Egy közeli étterembe vezet az utunk, s azonbelül is rögtön a bárpult felé veszem az irányt. Nem vagyok éhes, ha az lennék sem bírnék enni. Mindössze temérdek mennyiségű alkoholra van szüksége a testemnek. Azt mondjuk nem mondom, hogy leiszom magam a sárga földig, mert mégis csak a nővéremmel vagyok itt és nem egyedül meg nem baráttal. Nem akarom, hogy meglássa a részeg Quinn-t, az senkinek sem tenne jót.
Leülök az egyik bárszékre, még csak délután négy óra van, így rajtunk kívül nincs itt senki. Pont a nyugalom miatt akartam ilyen korán jönni, de úgy néz ki, hogy be is vált a kis tervem.
- Nem állom az összes piád, de mivel én hívtalak el az elsőt igen – közlöm vele egy mosoly kíséretében. Ha Leah engem fog meghívni pár év múlva egy ilyen alkalomra, akkor biztosan elvárom majd, hogy mindent ő álljon és meg is fogom magyarázni neki, hogy miért.
Gyors intek a pultosnak, hogy jöjjön oda hozzánk, hogy tudjunk rendelni. – Nekem egy korsó sör lesz. Chloe? – pillantok a lányra kíváncsian, mert érdekel ő mivel szokott kezdeni. Még sosem jöttünk így el kettesben inni meg amúgy sem voltunk még együtt egyáltalán. Legalább jobban megismerjük a másik szokásait.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Bárpult   Hétf. Jan. 22, 2018 4:02 am


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Bárpult

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Látóhatár :: Kristályváros :: D - Piackörzet :: Étterem-
^
ˇ