Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Boxok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Boxok   Vas. Márc. 18, 2018 8:46 am


Irgumm & Burgumm

Egy hosszú és fárasztó nap után nincs is jobb, mint kiereszteni a fáradt gőzt. S mi lehetne ennél jobb módszer, mint a D körzet legjobb bárja? Valójában ez nem igaz, mégis ide vezetnek lépteim.
Hazafelé menet újra nyitva találtam az egyik sikátor mélyén néha fellelhető lángosost. Mit ne mondjak, felsikítottam örömömbe, mikor megláttam. Ritkán adatik oly kegy az életembe, hogy nyitva találjam őket és ne nekem kelljen megsütnöm.
Sajtos. Fokhagymás. Még több sajt, tejföl. És még több sajt. Tocsogó zsír, amit a zsírpapír is képtelen teljes egészébe felszívni.
Mennyei manna, ez forró, de mily ízletes! Komolyan, aki ezt feltalálta, megérdemelné, hogy szobrot emeljenek neki. Csakhogy van egy nagyon, nagyon rossz tulajdonsága ennek az egésznek. Mégpedig, hogy iszonyatosan szomjassá tesz. De olyannyira, hogy már kínozni lehetne vele.
Ezért is örülök, hogy utamba esik hazafelé a Bittersweet. Ritkán térek be ide és még ritkábban maradok három másodpercnél tovább. Esetleg csak akkor, ha vééééleeeetleeeeeeeen betér ide olyan egyén, akinek nem kellene, és épp én meg a Guardianom keressük. De hát ez ha hat évente ha egyszer előfordul.
- Forró, forró - suttogom halkan, fejemet felemelve, kényszerítve magamat, hogy ennek ellenére is lenyeljem a falatot. Két kezem már könyékig zsíros a kora tavaszi estén. Toporogva állok az ajtóba, az mégsem nyílik ki magától. A faragatlanja! Megfordulva vállal dőlök neki, könyököm behajlítva guggolok le addig, amíg az előbb említett testrészemmel ki nem nyitom a helység ajtaját. Ezután már könnyedén hajtom be a bejáratot a vállammal. Nem szívesen mancsozok össze így semmit, ennyi neveltség még szorult belém éjnek évadján, éhes óráimon.
És mily szerencsém van! Nemhogy alig vannak, de még egy elsuhanó pincérnő is utamba kerül.
- Ú, elnézést kisasszony! - kiáltok utána, könyökömet emelve csak felé. Nem akarok én bunkó lenni, de mindkét kezemre szükségem van, hogy a legalább két tenyérnyi nagyságú korongot tartani tudjam - Ööö, megtenné, hogy hozna nekem egy larger sört? Üvegeset ha lehet! Zöldet, tudja az elővigyázatosság miatt. És szalvétát is kérhet? Sok, sok szalvétát - nevetem kissé idétlenül. Nem zavar a nő enyhe undora, ahogy végigmér. Megértem reakcióját. Kopottas farmerom kissé koszos, az utca mocskát viseli. Egyszerű tornacipő simul lábamra, felsőmre pedig még ennél is egyszerűbb fekete trikó, rajta lenge bőrkabáttal. Hajam mégis túlélte a mai napot és kivételesen nem szénaboglyaként helyezkedik el takaros kis buksimon.
- Köszönöm! - mosolygom lelkesen a nőnek, miközben elindulok az egyik boxba. Ahogy látom a pultnál nem nagyon van már hely. - Ott leszek, a… - mutogatok továbbra is könyökkel az egyik üresen álló bőrrel vont székek felé. A nő továbbra is furcsán méreget, én pedig kezdek enyhén zavarba jönni. Előbb csak az üres hely felé nézek, hogy biztos üres-e, azért néz-e így. De az az. Ezért is nézek rá vissza, ám ő továbbra is csak bámul. Végül nem szólok semmit, csak ajkaimat préselve bólogatok neki, és innentől már csak remélni tudom, hogy megkapom az áhított italomat.
Meglehet, hogy ide ételt be se lehet hozni? De hát akkor mit egyen az embere, ha ivászat közbe megéhezik? Lépteim mégis elbizonytalanodnak, s még ennél is tétovábban ülök le. Nem szívesen teszem, de muszáj vagyok letenni az asztalra zsírban tocsogó ételemet. Máshogy nem fogom tudni enni, csak ha apró darabokat szakítok ki belőlük.527 || A szent lángos hívó szava || kredit


Each generation should be made to bear the burden of its own wars, instead of carrying them on, at the expense of other generations

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Boxok   Hétf. Jan. 22, 2018 4:05 am


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Boxok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Látóhatár :: Kristályváros :: D - Piackörzet :: Bittersweet pub-
^
ˇ