Egy történet
ami reád vár
Események horizontja
ahol a nap kél és nyugszik
Kristályváros: A kancellár elleni merénylô után továbbra is folyik a keresés. Mindeközben az a hír járja, hogy egy két lábon járó, szőrős lény mászik elô a csatornákból, s garázdálkodik éjnek évadján Kristályváros utcáin.

Wyndham Tulsa: Az idegenek megérkezése gyökerestül megváltoztatta a Tulsaiak békés életét. Az új lakóterületek építése továbbra is folyik, mint ahogy a kiképzések is, ám továbbra is vannak, akik nem bíznak bennük. Winona Johnson is azon igyekezik, hogy kiderítse Nicholasék valódi szándékait.

Abee: Robb egyre gyakrabban hagyja el Abee falait, s viszi magával legbizalmasabb embereit. Senki nem tudja, hogy hova mennek, s mit csinálnak, ám olybá tűnik, hogy valami fontosat találtak. Enyhe feszültség uralkodik, mindenki érzi, hogy hamarosan valami történni fog. Mindeközben a legújabb rabjukat próbálják szóra bírni, ám a férfit még mindig nem tudták megtörni.

Atlantisz: Több kisebb összecsapásra is sor került már a Nameless Brotherhood és Tartarosz gyermekei között. Mindenki egyre inkább érzi egy nagyobb csata eljövetelét, amely el fogja dönteni, hogy az eddigi Semleges körzet melyik testvériség kezére jut, s ezáltal az Atlantiszi főhatalom is.

Aureus: A bázis körüli nyugalmat egy idegen érkezése zavarta meg, akit rögtön elfogtak, ám nem került azonnali kivégzésre. Garrick a férfi kivallatását rendelte el, aminek feladata Nayara hárult. Mindenkinek rossz előérzete támadt, s attól tartanak, ennyi év után végül valaki felfedezte a bázist. Az utóbbi hetekben ugyanis túl sokan ólálkodtak Aureus környékén.
Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kincset érô
világunk mosolyai
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Hétf. Márc. 16, 2020 2:53 pm-kor volt itt.

Legenda születik ott
ahol vérrel festették meg a poklot.

Jackson Rousseau
Larice - Beginnings Emptyírta: Jackson Rousseau
Yesterday at 11:46 am

Társalgó
Larice - Beginnings Emptyírta: Ashley O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 6:20 pm

Játszótér
Larice - Beginnings Emptyírta: Caroline O'Connor
Hétf. Ápr. 06, 2020 4:28 pm

Backstage
Larice - Beginnings Emptyírta: Christian Reed
Hétf. Ápr. 06, 2020 1:26 pm

The last day together ℘ Caia & Raziel
Larice - Beginnings Emptyírta: Caia Rockwell
Vas. Ápr. 05, 2020 12:11 am

Figyelmeztetések, törlések
Larice - Beginnings Emptyírta: Consulatus
Pént. Ápr. 03, 2020 4:54 pm

Hiányzásnapló
Larice - Beginnings Emptyírta: Victor O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 5:23 pm

Jayden Amyen Wick
Larice - Beginnings Emptyírta: Jayden Wick
Pént. Márc. 27, 2020 5:18 pm

Jonah Russell
Larice - Beginnings Emptyírta: Caroline O'Connor
Pént. Márc. 27, 2020 10:21 am


Share
 

 Larice - Beginnings

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Larice - Beginnings   Larice - Beginnings EmptySzomb. Feb. 15, 2020 10:05 pm

A kör lezárult
Enigma-disease

A játék archíválva

Admin

Consulatus
Larice - Beginnings Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Larice - Beginnings Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Larice - Beginnings Giphy
Reagok száma :
1619

Larice - Beginnings Empty
TémanyitásTárgy: Re: Larice - Beginnings   Larice - Beginnings EmptyVas. Feb. 09, 2020 5:39 pm
Alarick & Alice

Some people will cross your path, just to change your whole direction

385// Love& Grace //  Larice - Beginnings 3510126437

A dícséretére elmosolyodok halványan. Persze hogy szép. Messze én voltam a legjobb a képzettek között. Hiába, az egész életemet kiképzéssel töltöttem. Hat éve koromtól kezdve tudok lőni, arról nem is beszélve hogy előbb tanultam emg erőset ütni mint járni. És persze ezt Ianen gyakoroltam a legtöbbet.
A szemei rajtam függenek, hosszú percekig. mást talán zavarbahozna de én állom a pillantását. Ő a guradianom. Egyenlőek vagyunk, nem fogok tartani tőle.
A kérdésére elgondolkodom egy pillanatra aztán ahogy kinyitottam volna a számat hogy elmondjam még csak nem is hallottam ilyen levesről de már elkezdi magyarázni.
Idegesítő kis lény? Olyannal találkoztam már én is, rengeteggel, pedig nem élek olyan nagyon régóta.
De nem fejezi be a mondatot helyette nagyon csúnyán néz rám mire megint összevonom a szemöldököm.
Fura egy fazon ez a Colt. És pont őt kaptam társamnak... csodás lesz ez a közös munka.
AZ orrom előtt kezdi lobogtatni a mappát mire kicsit hátrább hőkölök de aztán elveszem.
- Már vagy három ilyet kitöltöttem mind kiváló eredménnyel... - jegyeztem meg félrebiccentve a fejem de ez sem hatja meg. Ki kell töltenem egy példányt neki is. De szeretem a civilizált lét szépségeit. Apró sóhajjal elvettem a mappát és kinyitottam. Remek. Megint kitölthetem ezt a tizenakárhány oldalt.
Megint kérdez de megint nem várja meg hogy válaszoljak. APrót sóhajtok és ahogy elindul én is követem.
Megint kérdez és most legnagyobb meglepetésemre rám pillant. A szemeibe nézek és halványan elmosolyodok.
- Ez az első kérdésed amire megvárod hogy válaszoljak is - jegyzem meg kissé gúnyos mosollyal. A híréből ítélve eddig nem mertek sokan packázni vele mert szigorú kiképző és tanár. Igazi magányos farkas akit senki nem bír sokáig elviselni a közelében. Szerencsére kemény fából faragtak és nem ijedek meg egy kis kihívástól.
- Raziel Rockwellel jöttem. Miatta engedtek be - felelm végül szűkszavúan. Nem kell tudnia honnan jöttem pontosan. Senkinek nem kell. Már nem az vagyok aki voltam.
Visszaérünk az öltözőkhöz én pedig bólintva indulok el a női részleg felé. Egy gyors zuhany és egy felöltözés után immáron egy laza fehér pólóban és egy kényelmes nadrágban keresem új társamat akivel elméletileg együtt fogunk reggelizni de még nem látom sehol.
Átvágva a prefektusokon járom körbe a termet mire végre meglátom és odasietek hozzá.
- Na mit reggelizünk? - torpanok meg mellette széles mosollyal. Mi sem dob fel jobban mint az ingyen reggeli gondolata.

// //
Lost and insecure You found me


Rescue my soul

Lying on the floor  Surrounded


Veszett

Alice Rowena
Larice - Beginnings Tumblr_inline_otfdc4rjsz1t8bm8b_540
Múltam darabkái :
Itt rám lelsz :
Abee
Kapcsolatban :
Somebody I don't even know yet
Larice - Beginnings Tumblr_n2tlb4zNnI1tu1gjuo2_250
Play by :
Jenna Coleman
Keresem :
Larice - Beginnings Tumblr_ndr9f5QOyl1r09qfio5_r1_250

Reagok száma :
9

Larice - Beginnings Empty
TémanyitásTárgy: Re: Larice - Beginnings   Larice - Beginnings EmptyKedd Feb. 04, 2020 11:02 pm


To Alice  Larice - Beginnings 1936936019
It has begun

Kellemes csalódásként ért, ahogy a második kocogó kört követően felverve maga mögött a port, lőtte ki magát, mint golyót a puskacsőből. Ellendűéve tőrtem én is ki, s bár le tudtam volna előzni, mégis valami a kelleténél is jobban lekötött. Márpedig, az előttem haladó formás fenék, amiről egy pillanatra még csak le se tudtam venni a szememet. A pillanat épp azelőtt tőrt rám, mielőtt beelőzhettem volna, hogy a célba beérve ingyen ebédet nyerjek magamnak. Lassított, majd zihállva állt meg, s fordúlt felém, mire én arcára kaptam tekintetemet és fékeztem le a lendületből, majd álltam meg előtte, neki háttal. Mély levegőt véve, szívtam teli tüdőmet, majd fordúltam vele tátott szájból nyúló mosollyal. Nem azon mosolyogtam, hogy levert, mint nyugdíjast a gyorsvonat, hanem azon, hogy miért tudta. Az se volt persze hátrányára, hogy félvérként olyan izomzattal rendelkezett, amivel pillanatok alatt le tud futni bárkit,  de az ok még is az én kalandozásom volt. Idegesítően kötött le, s olybá tűnt, tetszik amit látok. Nem az bosszantott, hogy leköt, hanem az, hogy élvezem, hogy leköt. Az istenért már Rick... Ez egy félvér. Mit akarsz egy félvértől? Kiszámíthatatlanok...
- Szép. -vetem oda neki, majd huppanok le a padra, hogy ismét nagyokat kortyoljak a lassan fogyatkozó vízemből. A nagy kortyok alatt végig méregetve nézek rá, mintha csak valami perverz tuskó lennék. Tuskó vagyok... Perverz nem. Végül két lábam közé eresztem kulacsomat, megtámasztva alkaromat combom eslő felén.
- Ettél már York levest? - vontam fel szemöldökömet, majd meg se várva a válszt folytattam.- Idegesítő kis lény, de a leves amit készítenek belőle...- miért nyílok meg ennyire? Csak meglepődve magamon, hallgatok el komor arckifejezéssel és nyúlok a mappa felé, és emelem magam elé, felé nyújtva, s rá tűzve tetejére egy tollat.
- Tölsd ki ezt a kérdőívet. Káros szokások, egészségügyi gondok, műtét és egyéb alap kérdés, mint példáúl születési év és hozzátartozók. Harcművészeti ismeretek. Gyakorlati kérdések, mint példúl: Mit teszel, ha a társad súlyosan megsérül? És még néhány hasonló. - Ha felhozta, hogy kitöltötte már a kérdőívet, egyszerűen vállat vonok és lengetem meg előtte a mappát, hogy ugyan engem nem érdekel. Igazából nem számított, hiszen ha én nem kaptam meg, akkor elveszett vagy elfelejtették csatolni... Én ugyan nem fogok semmi után sem rohangálni.
Megvártam míg kitöltöti, majd anélkül, hogy rápillantok, összecsukom a mappát és ismét rá emelem tekintetemet.
- Reggeliztél már? - emelem fel szemöldökömet, majd meg se várva válaszát indulok el a kantin felé. - Hogy jutottál be a városba? -teszem fel a kérdésemet és tekintek rá, ahogy megtekintem magam mellett sétálni a tőlem talán egy fejjel alacsonyabb lányt. Nem szoktak beengedni mostanság senkit. Túlnépesedés van és vészesen kevés a Guardian egy újabb félvérhez. Mégis beengedték ezt a lányt. Ami pedig még jobban aggaszt, hogy nem látom a szemeiben azt a törtést, ami egy túlélőben benne van. Minden nap egy kihívás. Minden nap egy szenvedés. Ez a lány nem szenvedett. De nem vetem elé kérdéseimet. Talán csak én kombinálom túl.
Ahogy fedél alá érünk, állok meg az öltözők előtt, majd pillantok a férfi öltözőre.
- A kantinban találkozunk. - azzal eltűnök az ajtó mögött, majd egy alapos zuhany alá vetve magamat mosom le a hajnali párát és az izzadtságcseppeket. Nem várok semmit se lánytól, hisz talán azt se tudja melyik dimenzióban van, de ahhoz a kínlódáshoz nem fűlik a fogam, hogy rohangáljak utána, mint egy rohadt kiskutya. Márpedig jelenleg ez a feladatom. A Guardianjává kell vállnom, amíg kész nem lesz rá, hogy hivatalosan is kikerüljön valaki mellé. Ami pedig gyanús, hogy a kérdőív alapján átesett már a bejáratáson. Akkor mégis miért küldték hozzám? Vagy talán tényleg ennyire alkalmas volna? Nem az ki van zárva. Új. Nem tudhatja, hogy mi az a Guardian, s mégis olybá tűnik, tisztában vele. Rossz előérzetem van. Ezzel a gondolattal léptem be a kantin széles ajtaján, végig pillantva az előttem felsorakozó kör alakú asztalokon és a néhány lézengő alakon. Csak ezen a Silah avatáson járt a fejem, egy pillanatra még arról is megfeledkeztem miért vagyok ott ahol.

✗          ✗          ✗          ✗          ✗          ✗          ✗          ✗

-┃YOUTUBE┃  Larice - Beginnings 3954517582  ┃Watching every minute fall through I will pay the price Never satisfied I'm never gonna be refused I feel it in my soul I ain't gonna break I'ma make you wonder Rolling in the deep Can't steal my thunder


In my bones

Guardian

Alarick Colt
I've made a few mistakes
Larice - Beginnings Giphy But I'm not the only one
Kapcsolatban :
Soon with Alice
Larice - Beginnings Original
Keresem :
My Sister, Robyn Colt
Larice - Beginnings Giphy
Larice - Beginnings Tumblr_n4g14sbhog1qcil2jo1_250

Larice - Beginnings Tumblr_n8cqx68th21r9n4hjo3_250
Reagok száma :
3

Larice - Beginnings Empty
TémanyitásTárgy: Re: Larice - Beginnings   Larice - Beginnings EmptyCsüt. Jan. 30, 2020 10:18 am
Alarick & Alice

Some people will cross your path, just to change your whole direction

369// Love& Grace //  Larice - Beginnings 3510126437

Ahogy odaléptem a férfihez azt már láttam hogy jóval magasabb és szélesebb mint én. A karjai és a mellkasa izmosak voltak akár csak a lába. Gyors lehetett és erős. Lustán nézett fel rám és szinte láttam hogy mit gondol. Hogy egy gyenge kislány vagyok.
Akaratlanul is elöntött a gyilkos düh. Azon kezdtem el gondolkodni hogy közelharcban hogy tarolnám le a lábáról. Milyen mozdulatokkal cselezném ki hogy a földre kerüljön. Szinte éreztem hogy a szemem egy pillanatra vörösen villan fel de lesütöttem a szemem.
Urrá kell lennem az agressziómon ha itt akarok maradni. Ezt tudtam. Raziel is elmondta...
Hirtelen a keze bekúszott a látóterembe és.... megpöckölte az orrom.
Nagyokat pislogva néztem fel rá, a szemem egy pillanatra megint vörösen villant de uralkodtam az érzéseimen. Legszívesebben felképeltem volna.
Figyeltem ahogy rém egyszerű mozdulattal ledobja a mappát a padra és elindul. Értetlenül néztem utána kissé összevonva a szemöldökeimet mire megfordul és odaszól nekem.
Elaludtam? Belenyomom a fejét a gumipályába mindjárt. Elindulok utána, hamar beérem és csendben kocogok mellette tovább. Ugyan nem ilyen zárt edzőscucchoz vagyok szokva de megteszi. Jobb szeretem szabadon hagyni a végtagjaim, pláne a karom. Kicsit úgy érztem fojtogat a pulóver így menet közben húztam át a fejemen és dobtam le a műfüves részre. Alatta csak egy egyszerű fekete ujjatlan ami a csípős reggeli levegőre talán kicsit lenge de nem érdekel. A hajam kibomlik a mozdulattól és a hátamat verdesi. De nem érdekel. Máris kényelmesebb így.
Colt felém fordul mire felvonom a szemöldököm.
- Ha én nyerek te fizeted az enyémet - bólintottam. Talán nagyobb tisztelettel kellett volna beszélnem vele, de az orrpöckölgetés meg a a fogadások egyenlőre elég komolytalanná tették őt számomra. Na meg... szeretek ingyen enni. Itt mgé úgysincsen nagyon saját pénzem csak amit Razieltől kapok.
Alaposan átmozgattam magam a kocogás közepette így amikor  elértük a második kör végét valósággal kilőttem mellőle.
Tisztában voltam azzal hogy hogy kell futnom hogy a leggyorsabb legyek. Ismertem a testem határait és közel sem voltam az a gyenge kislány akinek gondolt. Hallottam ahogy fut.... mögöttem.
Nagyobb test, nagyobb erő megmozgatni azt. Egyszerű fizika.
Én pedig előtte értem be a célba a sprintkör végén.
Széles mosollyal, kissé borzasan és pihegve fordultam felé, csípőre téve a kezem.
- Mit ebédelünk? - kérdeztem széles mosollyal.

// //
Lost and insecure You found me


Rescue my soul

Lying on the floor  Surrounded


Veszett

Alice Rowena
Larice - Beginnings Tumblr_inline_otfdc4rjsz1t8bm8b_540
Múltam darabkái :
Itt rám lelsz :
Abee
Kapcsolatban :
Somebody I don't even know yet
Larice - Beginnings Tumblr_n2tlb4zNnI1tu1gjuo2_250
Play by :
Jenna Coleman
Keresem :
Larice - Beginnings Tumblr_ndr9f5QOyl1r09qfio5_r1_250

Reagok száma :
9

Larice - Beginnings Empty
TémanyitásTárgy: Re: Larice - Beginnings   Larice - Beginnings EmptyPént. Jan. 24, 2020 12:04 am


Alice & Alarick

Mentes vagyok minden előítélettől. Egyformán utálok mindenkit.


Végül lehuppantam a padra és unottan olvastam a csekély információval rendelkező mappa tartalmát. Igazából nem lenne sok mindenre szükségem az oktatás elkezdéséhez, viszont amire igen, az kicseszettül nem lett felmérve. Mérgesen pöcköltem át a mappa egyik oldaláról a másikra az üresen tátongó felmérési lapokat, miközben az átvevő személy édesanyjára gondoltam. Csupa jót kivántam neki... Végül mire ideért a delikvens sikerült mérgemben meginnom a kulacsom tartalmának a felét. Bár Whisky lenne benne basszameg.
Csekély jóindulattal megáldva emeltem fel rá tekintetemet, majd mint aki levegőnek nézné, komótosan engedtem vissza szemeimet az üresen álló felmérési lapokra. Beszívtam egy mély levegőt. Egészen annyit, hogy a tüdőm jól megteljen oxigénnel, majd lassan kiengedtem, mint amikor a nagyit kísérik át a zebrán. A türelmem is vetekedett vele...
- Lassú vagy. - böktem oda neki, majd felállva pöcköltem meg az orra hegyét. Reakciót vártam. Agresszívitást vagy egyszerű meglepettséget. Zavarodottságot. Hiszen ki pöcköli meg egy ismeretlen orrát. Én... Persze nem tartozik fura perverzióim közé, mielőtt valaki azt hinné, hogy azzal töltöm értékes szabad perceimet, hogy kislányok orrát pöckölgetem, hátha kapok egy akkora taslit az arcomra, hogy átvigyem a közfalat. Nem, mazochista sem vagyok.
Végül egyszerű könnyed mozdulattal hajítottam le a natúr színben pompádzó mappát a padra, majd komótos kocogással indítva indúltam el a szokásos reggeli edzésemre. S persze nem fogta az adást, hisz miért is fogná. De nem is én volnék, ha nem állítanék olyan elvárásokat a tanítványaim elé, amit még csak nem is közlök. Szóval megfordúlok és háttal kezdek el kocogni, majd intek neki számonkérő tekintettel, felvont szemöldökkel.
- Elaludtál kislány? - kiáltok neki, majd megfordulok és kocogok tovább arra várva, hogy beérjen. Az öltözete mit sem izgat, ha utcai is, hát így járt. Most megizzasztom.
Ha beér nem tekintek rá csak pár másodpercig csöndben kocogok az ovális, műfűvel bélelt vörös útszakaszon. Végül hamar megtöröm a csendet.
- Két kör kocogó bemelegítés, majd egy sprint. Ha én nyerek, te fizeted az ebédemet. - imádom az ingyen ebédet.


314 ~ Megjegyzés ~ dal neked ~


Watching every minute fall through I will pay the price Never satisfied I'm never gonna be refused I feel it in my soul I ain't gonna break I'ma make you wonder Rolling in the deep Can't steal my thunder


In my bones

Guardian

Alarick Colt
I've made a few mistakes
Larice - Beginnings Giphy But I'm not the only one
Kapcsolatban :
Soon with Alice
Larice - Beginnings Original
Keresem :
My Sister, Robyn Colt
Larice - Beginnings Giphy
Larice - Beginnings Tumblr_n4g14sbhog1qcil2jo1_250

Larice - Beginnings Tumblr_n8cqx68th21r9n4hjo3_250
Reagok száma :
3

Larice - Beginnings Empty
TémanyitásTárgy: Re: Larice - Beginnings   Larice - Beginnings EmptyPént. Jan. 17, 2020 4:57 pm
Alarick & Alice

Some people will cross your path, just to change your whole direction

419// Love& Grace //  Larice - Beginnings 3510126437

Ez a város annyira más volt mint otthon bármi. Az utcák rendezettek voltak és tiszták. A házak egészen az égig nyúltak és... nem volt minden ember harcos. Voltak itt gyerekek aki nem rejtegettek fegyvert koszos kis kezükben.
Viszont engem is máshogy láttak. Mintha nem lettem volna egyenrangú velük. Mintha azért lettem volna hogy szolgáljam őket és a békéjüket. A békéjüket ami olyan törékeny volt akár a magas épületeik ablakai. Egyetlen repedés tönkreteheti az egész kócerájt.
Roberth pedig... Darabokra zúzná ezt a kristálypalotát.
Mióta itt voltunk alig láttam Razielt. Hiába követtem  őt ide, elárulva ezzel a szeretteimet és az otthonomat... Neki most minden új volt, minden fontos.... És én örültem neki hogy megtalálta a húgát és a régi társát de.. egyedül voltam. Nagyon egyedül.
Félvérként nem volt más esélyem, muszáj volt Silahnak állnom. Igaz egyenlőre azt se tudtam mi az, de nem tartottam tőle túlzottan. Egész életemben kiképeztek. Ez sem lehet sokkal nehezebb.
Raziel egyik reggel bevitt magával a karonai központban. Kitöltettek velem egy csomó papírt és kaptam egy órarendet. A többi Silahval kellett edzenek hónapokon át. Kaptam egy edzőruhát, az akadémia logójával díszítve, hisz mi hozná jobban össze az embereket mint az egyenruha?
A reggeli edzés még úgy ahoyg rendben volt, bár nem élveztem. Nem volt elég. Éppenhogycsak átmozgatott míg a többiek mind komolyan megizzadtak. Ennél keményebb dolgokhoz szoktam, igaz Remivel és Raziellel egészen más volt edzeni mint velük.
Sokkal kisebb és vékonyabb voltam mint a legtöbb Silah jelölt, de néhányuknál idősebb is. Mindenhogyan kilógtam a sorból.
Az edzés után egy elképesztő, szoborszerű szépségű nő keresett meg. Vagyis... kurjantotta a vezetéknevemet az edzőterem széléről. Hosszú ébenfekete haja volt ami Athenára emlékeztetett és olyan ragyogó kék szemi voltak mint Aphroditének. Kár hogy a hangja és a tartása semmi jót nem sugallt.
Megkaptam a leendő kiképzőtanárom nevét és  hogy mikor lesz vele edzésem. Ő tanít meg a Silah technikákra.
Alarick Colt... Öregember neve van.
A megadott időre értem a szabadtéri kiképzőpályára ahogy kellett. Az égy be volt borulva, a hajam szabadon lógott és a logóval ellátott pulóvert viseltem. Egy férfi ült az egyik padon, az enyémhez hasonló edzőruhában. Ahogy felpillantott rám a szemein megcsillant a fény. Ragyogó kék szemei voltak. A halántéka kissé őszes, az arca szépvonású. Határozott... jóképű. Annyi idős lehet mint Raziel...
Elélépve állok meg.
- Alarick Colt? - kérdezem és ha igenlő választ kapok kezet nyújtok - Alice Rowena vagyok. Magához küldtek kiképzésre.
A szemeit fürkészve próbáltam meglátni a reakcióját. Vajon ő is olyan gyengének és törékenynek lát mint a többiek vagy ő látja bennem a lehetséges veszélyt...?

// //
Lost and insecure You found me


Rescue my soul

Lying on the floor  Surrounded


Veszett

Alice Rowena
Larice - Beginnings Tumblr_inline_otfdc4rjsz1t8bm8b_540
Múltam darabkái :
Itt rám lelsz :
Abee
Kapcsolatban :
Somebody I don't even know yet
Larice - Beginnings Tumblr_n2tlb4zNnI1tu1gjuo2_250
Play by :
Jenna Coleman
Keresem :
Larice - Beginnings Tumblr_ndr9f5QOyl1r09qfio5_r1_250

Reagok száma :
9

Larice - Beginnings Empty
TémanyitásTárgy: Re: Larice - Beginnings   Larice - Beginnings EmptySzomb. Jan. 11, 2020 9:35 pm


Alice & Alarick

Mentes vagyok minden előítélettől. Egyformán utálok mindenkit.


A szokásos felállás volt. Szürke melegítőbe bújva élveztem a tavasz hajnali sugarait, ahogy bizsergetim az arcomat. Hátra vetett fejjel, a szabadtéri gyakorlótér egyik padján kényelmesedtem el. Combjaim között támasztottam vízzel teli fekete kulacsomat. Hideg ujjbegyeim úgy éreztem lassacskán hozzáfagynak a rugalmas anyaghoz. Ez is csak azt jelezte, hogy ideje lesz megmozgatnom magamat, ha nem akarok fázni. Mindenkinek van egy bölcs ember az életében. Az én bölcs emberem azt mondta: Ha remegnie kell az izmaidnak, az ne a hideg miatt legyen, hanem a kemény munka miatt. Sokat segített és sokat is fog még, hiába nem lehet köztünk.
- Colt. - rántott ki hirtelen egy női hang a Hétfő hajnali napfeltkeltében való sütkérezésemből. Szemeim úgy pattantak ki, mintha kötelezőek lettek volna. Ismertem ezt a hangot. A katonai szárny egyik ügyvezetőjének asszisztense. Többször meggyűlt vele a bajom a kelleténél. Hatalmas festett szempillái alól rideg kék szemei egy baba arcba hányt kődarab. Gyönörű nő volt ébenfekete hajjal és hófehér börrel. Kár, hogy egy aljas kétszínű tyúk volt.
- Jessica... - mormoltam orrom alatt. Az hogy ő megjelent az orrom előtt, már nem jelentett semmi jót.  Mi több. Kezdhettem rettegni attól, hogy megint valami szart akaszt a nyakamba. - Nem megyek vissza...- gondoltam a szoksásos sztori kezdődik amit néhán havonta eljátszanak velem. Fenyegetőzés és zsarolás. De egy valamit mind elfelejtenek. Kényszerrel csak az tesz bármit is, akit a szerettei életével fenyegetnek. A többi csak humbuk. Ebben a világban okosan kell játszanod. Mert ez egy sakktábla és ha hagyod, hogy parasztnak nézzenek, bizony az is vagy.  Hát felálltam, és hagytam, hagy játssza ő a paraszt szerepét. Ott akartam hagyni...
- Ezúttal nem azért vagyok itt Rick. - felelte Jessica a szokásos ridegséggel, amit valaha ember az arcára tudott költöztetni. Felkeltette a figyelmemet egy pillanatra. De hamar egyértelművé vállt a helyzet. Legalábbis azt hittem.
- Már kiadtam a kezeim közül a félvéredet. - rühellem a Silah szót. -  Ha panasz van rá, már nem az én felelősségem. - fordítottam oldalra fejemet, és pillantottam vissza rá a vállam felett. Csak egy pillanatra, majd újabb lépteket tettem előre, a kezemben lendítve kulacsomat, emeltem számhoz.
- Egy új tanulóról van szó! - szólt utánam, de én rá sem hederítettem. Csak felemelve kezemet intettem neki, lassan távolodva tőle.
- Alice Rowena. - tette le légies könnyedséggel  a padra a lány aktáit. - A mai naptól, munkábaállásig a te felelősséged! - jelentette ki, majd hasonlóan hozzám, távozott a másik irányba minden további nélkül. Hát azzal megálltam, majd hunyorogva néztem magam elé. Magam elé, ahol közeledett egy ismeretlen arc. Egy női arc. Alice Rowena.
- Picsába már! - morrantam el orrom alatt a magamét, majd léptem vissza a padhoz, ahonnan fel emeltem az aktát, majd kihajtva olvastam bele futólag, miközben bele kortyoltam kulacsom tartalmába. Ez más meló lesz. Ezt már akkor tudtam. Hiszen nem csak Silah munkáját kell megalapoznom, de segítenem kell a városba való beilleszkedését. Csak tudnám miért gyüjtik ennyire a fajtáját, ha egyszer Guardiant nem tudnak biztosítani nekik. A város szemében egy Guardian nélküli félvér haszontalan.

476 ~ Megjegyzés ~ dal neked ~


Watching every minute fall through I will pay the price Never satisfied I'm never gonna be refused I feel it in my soul I ain't gonna break I'ma make you wonder Rolling in the deep Can't steal my thunder


In my bones

Guardian

Alarick Colt
I've made a few mistakes
Larice - Beginnings Giphy But I'm not the only one
Kapcsolatban :
Soon with Alice
Larice - Beginnings Original
Keresem :
My Sister, Robyn Colt
Larice - Beginnings Giphy
Larice - Beginnings Tumblr_n4g14sbhog1qcil2jo1_250

Larice - Beginnings Tumblr_n8cqx68th21r9n4hjo3_250
Reagok száma :
3

Larice - Beginnings Empty
TémanyitásTárgy: Larice - Beginnings   Larice - Beginnings EmptySzomb. Jan. 11, 2020 8:36 pm

***Watching every minute fall through I will pay the price Never satisfied I'm never gonna be refused I feel it in my soul I ain't gonna break I'ma make you wonder Rolling in the deep Can't steal my thunder


In my bones

Guardian

Alarick Colt
I've made a few mistakes
Larice - Beginnings Giphy But I'm not the only one
Kapcsolatban :
Soon with Alice
Larice - Beginnings Original
Keresem :
My Sister, Robyn Colt
Larice - Beginnings Giphy
Larice - Beginnings Tumblr_n4g14sbhog1qcil2jo1_250

Larice - Beginnings Tumblr_n8cqx68th21r9n4hjo3_250
Reagok száma :
3

Larice - Beginnings Empty
TémanyitásTárgy: Re: Larice - Beginnings   Larice - Beginnings Empty

Ajánlott tartalomLarice - Beginnings Empty
 

Larice - Beginnings

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Idôn túl :: Jövô :: Archivált, lezárt játékok-
^
ˇ