Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


Last activities
in the world
Helyszínkérés
írta: Consulatus
Today at 10:27 pm

Régi Ólomgyár
írta: Consulatus
Today at 10:26 pm

Aphrodite Vinham
írta: Eris Vinham
Today at 8:03 pm

Sacha Heartwood
írta: Sebastian Carter
Today at 7:50 pm

Faith Vegas
írta: Caroline O'Connor
Today at 5:47 pm

Készen az új világra
írta: Sacha Heartwood
Yesterday at 4:20 pm

Asztalok
írta: Elenor Crawford
Yesterday at 8:16 am

Folyosók
írta: Seth Wilson
Szer. Márc. 21, 2018 10:52 pm

Vizsgáló szoba
írta: Mary Alsey Hanser
Szer. Márc. 21, 2018 12:14 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Elenor Crawford, Lysandra Lockhart, Maximilian O'Connor, Sedrick Byrnes, Selynda Wissen

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Biliárdasztal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Cube Tate Friend'S & Cody   Pént. Márc. 16, 2018 12:42 am


Tate Friend's & Cody
what the hell I'm doing here???
Hogy kerültem én ide? Igazából sikerült valamit összetörnöm ami fontos volt a Kockának, és a pszichológusom is valami olyasmit magyarázott, amit nem volt rest felhasználni ellenem, hogy ki kellene mozdulnom és nyitnom a világ felé. Hááát jó. Egyébként is kicsit furcsán éreztem magam a pár nappal ezelőtti orvosi vizsgálaton, az a nő…a szőke hajával és az illatával, nagyon furcsa volt nekem, gyanús. Nem tudom. Gondolkodnom kellett, és bár én az otthon, a hátsó verandán való sörözés híve voltam mindig is. A rohadt pszichológiai maszlag és a Kocka morcogása miatt, kénytelen voltam kocsiba vágódni, és eljönni ide. Én tudtam, amit lehet, hogy ők nem, de itt frankón be tudtam olyan cuccokat szerezni a fegyvertáramba, amit a katonaság visszatartott, és az illető nem kérdezett, nem érdekelte, hogy honnan jön a pénz, hiszen az pénz, csak fizessek. Így kicsit duzzogva adtam be a derekamat a közös programnak, mellékes volt, szerintem e tekintetben, hogy eltörtem azt a valamit, avagy sem. Mintha ő eldöntötte volna ,hogy menni kell összeröffenni, egy csomó olyan ember lesz ott akit szerintem nem fogok ismerni, és egyébként sem a szociális oldalamról voltam túl híres, előbb rúgtam beléd, az úton ha elém kerültél, vagy használtalak volna golyófogónak,mintsem segítsek neked cipőt kötni, vagy átmászni a zebrán.
Morgolódva szálltam ki a kocsiból,és ha lúd, legyen kövér, még a napszemüvegem sem hoztam magammal, ami arra az esetre volt, ha netán spontán dühkezelési problémáim lennének és bevörösödne a szemem, ne kapjon frászt más, azonnal.
A biliárd asztaloknál parkoltunk le, és egy korsó sört már magamnak is tudhattam, vártunk, végül is, mi az nekem? Ha mára nem volt betervezve semmi edzés, semmi vizsgálat, akkor akár olvashattam is volna, de nem, a könyveimtől is el lettem szakítva. Csak az járt a fejemben, hogy összeszedjem a pozitív értékelést és tünés kifelé szörnyeket ölni, abban legalább jó vagyok. Ha nincsenek haverok, nincsen akinek hiányoznék ha netán eltűnnék küldetés közben. Bár érdekelt, hogy az a szöszi dokinéni is csak egy strigulának gondolna a sok közül? Egykedvűen böködtem befele a golyókat egymás után a lyukba, mindig azt amelyik épp következett. Ennyi erővel ki se kellett volna otthonról mozdulnom. Egy korty a sörből és egy mogorva pillantás Kocka Tatenek közben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Biliárdasztal   Hétf. Jan. 22, 2018 4:07 am


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Biliárdasztal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Látóhatár :: Kristályváros :: D - Piackörzet :: Bittersweet pub-
^
ˇ