Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kincset érô
világunk mosolyai
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Hétf. Márc. 16, 2020 2:53 pm-kor volt itt.


Share
 

 Igénylôlap minta

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Igénylôlap minta   Igénylôlap minta EmptyPént. Jan. 05, 2018 6:33 pm

Karaktered neve
Ide jön valami szép kis idézet
Play by
Csoport
Rang
Becenév
Becenév ide
Születési hely, idô
infó ide
Lakhely
Abee, Kristályváros stb
Beállítottság
Hetero, bi stb
Családi állapot
Egyedülálló, házas stb
Foglalkozás
civil esetében kitöltendő
Család
Ide jön a leírás bővebben a családodról, családi hátteredről - élnek-e még, van-e testvéred, milyen kapcsolatod volt velük. Lehet felsorolásszerű, hogy kivel milyen a kapcsolatod, ez rajtad áll. Nem kell feltétlenül kisregényt írni, de ne is csak két szó legyen.

Tulajdonságok
Erősségek:Miben vagy jó, mihez értesz, lehet ez harcra specializálódva (pl pusztakezes harc, kardforgatás), de lehet egyéb is, pl jól énekelsz.

Gyengeségek:Ide pedig az erősségek ellentettje jön.

Elsődleges fegyvered: ha harcolsz, mivel elsősorban?
The world of the Enigma disease
Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen,ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő!
Our story was written by bloodKód:
<center><div class="ethatter"><table><tbody><tr><td><table class="et_felsosor"><div class="etkarakternev">Karaktered neve</div><div class="etidezet">Ide jön valami szép kis idézet</div><div class="etkiemeltsor"><div class="etkiemelt">Play by</div><div class="etkiemelt">Csoport</div><div class="etkiemelt">Rang</div></div></td></tr><tr><td><div class="etkep_doboz"><img class="etkep" src="https://i.imgur.com/A9u0lAN.png"></div></td><td><div class="etinfodoboz"><div class="etinfocim">Becenév</div><div class="etinfok">Becenév ide</div><div class="etinfocim">Születési hely, idô</div><div class="etinfok">infó ide</div><div class="etinfocim">Lakhely</div><div class="etinfok">Abee, Kristályváros stb</div><div class="etinfocim">Beállítottság</div><div class="etinfok">Hetero, bi stb</div><div class="etinfocim">Családi állapot</div><div class="etinfok">Egyedülálló, házas stb</div><div class="etinfocim">Foglalkozás</div><div class="etinfok">civil esetében kitöltendő</div></div></td></tr></tbody></table><div class="etkisdoboz"><div class="etkiscim">Család</div><div class="etkisinfo"><img class="etgif2" src="https://66.media.tumblr.com/440419df27ac4da52e5c08254efc3e1d/tumblr_nvc2z1b3Uh1unm7w1o3_250.gif">Ide jön a leírás bővebben a családodról, családi hátteredről - élnek-e még, van-e testvéred, milyen kapcsolatod volt velük. Lehet felsorolásszerű, hogy kivel milyen a kapcsolatod, ez rajtad áll. Nem kell feltétlenül kisregényt írni, de ne is csak két szó legyen.

</div><div class="etkiscim">Tulajdonságok</div><div class="etkisinfo"><img class="etgif3" src="https://66.media.tumblr.com/6e57993b7bb8f51223c25e575cf3343c/tumblr_nrhyzsa6WD1rl6zbso4_r1_250.gif">[i]Erősségek:[/i]Miben vagy jó, mihez értesz, lehet ez harcra specializálódva (pl pusztakezes harc, kardforgatás), de lehet egyéb is, pl jól énekelsz.

[i]Gyengeségek:[/i]Ide pedig az erősségek ellentettje jön.

[i]Elsődleges fegyvered:[/i] ha harcolsz, mivel elsősorban?</div></div><div class="etleirasdoboz"><div class="etkiscim">The world of the <span class="etbetu">Enigma disease</span></div><div class="etleiras"><img class="et_gif" src="https://66.media.tumblr.com/632d451f69ce1aa1d1bc7fe600230441/tumblr_nbwx9tzUkJ1s25bcfo6_250.gif">Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen,ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő!</div><div class="etnev">Our story was written by <span class="etbetu">blood</span></div></div></td></tr></tbody></table></div></center>

Admin

Consulatus
Igénylôlap minta Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Igénylôlap minta Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Igénylôlap minta Giphy
Reagok száma :
1652

Igénylôlap minta Empty
 

Igénylôlap minta

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: Egy új élet-
^
ˇ