Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Hétf. Szept. 20, 2021 7:22 am-kor volt itt.


Share
 

 Szabad udvarrész

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Szabad udvarrész   Szabad udvarrész EmptyVas. Május 03, 2020 9:57 am

A kör lezárult
Enigma-disease

A játéktér felszabadult

Admin

Consulatus
Szabad udvarrész Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Szabad udvarrész Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Szabad udvarrész Giphy
Reagok száma :
1652

Szabad udvarrész Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szabad udvarrész   Szabad udvarrész EmptySzomb. Jan. 25, 2020 7:17 pm

Még életemben nem láttam ilyen beképzelt számító némbert mint ez a szőke nő. Meg volt róla győződve, hogy egy nyamvadt macival le lehet minket kenyerezni. Tisztában voltam én a piszkos kis szándékaival miszerint el akarta tőlem venni a szeretetét. Ahogy elnéztem nem vitte túlzásba az ajándékozást ugyanis a véleményem szerint ez a plüss elég kicsike volt és nem is olyan szép. Azon kezdtem el gondolkodni, hogy a titkos raktáramban nincs-e véletlenül valami hasonlóm, de csalódnom kellett. Minden vicket-vackot összegyűjtöttem, de gyerekjáték az nem sok volt. Elhatároztam, ha legközelebb kimegyek gyűjtögetni akkor kirámolok egy egész játékos boltot. Ráadásul mindent el akartam követni, hogy egy ember nagyságút találjak egy brumit vagy esetleg egy kutyuskát. Nem voltam valami kedves vele viszont attól, hogy a városból jött még nem várhatta el, hogy mindenki a lábai előtt fog heverni. Ráadásul egy nő akkor a legcsinosabb, ha egy csöppet dühös.
-Meghiszem azt sok fáradságba kerül a nagykutyák parancsait teljesíteni.
Éva ezen kicsit meglepődött és arról faggatott, hogy milyen kutyáról van szó illetve nem kaphatna-e véletlenül egy kutyust. Erre persze elnémultam, köhögésen kívül más nem jött ki a torkomon és esdeklő tekintettel néztem a szőkeségre. Tisztában vagyok vele, hogy egy számító dögnek tűntem, de tudni illik kint az élet elég kemény. Ha valaki egy picinyke csipkelődéstől kiborul, az nem marad életben, ráadásul mikor valaki begurul, akkor lehull minden áll arc.

Évát nézegetve, hogy mennyire örül annak a macinak még az én szőrös szívem is megpuhult egy kissé és egy őszinte mosoly jelent meg az arcomon. Nem volt épen illendő a viselkedésem ezért előadtam egy bocsánatkérő féleséget.
-A városiak gyakran lenézik azokat, akik mások mint ők, mert azt hiszik mindent jobban tudnak. Persze ritka esetben akadnak kivételek.
-Miért nem kérsz inkább bocsánatot? – mondta Éve.
-Most elég legyen belőled, mert itt helyben felfallak. ezzel felkap és játékosan kitátottam rá a számat.
Csak ekkor jutott el a tudatomig, hogy már megint azt csinálta velem. Elég egy apró mosoly és mindenki elolvad tőle akár a hó a nyári napon. Persze igyekeztem ellen állni, de nem mindig jártam sikerrel. Nem akartam, hogy a vén pokróc, aki lett belőlem egy nyámnyila alak váljon aki elérzékenyül ha meglát valami cuki dolgot.
-Nagyon szépen köszönöm. Ez olyan aranyos!
Vendég

Vendég

avatar

Szabad udvarrész Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szabad udvarrész   Szabad udvarrész EmptyKedd Jan. 14, 2020 10:42 pmTo: Shane
Tudom, hogy nem mindenki örül nekünk, de nem nagyon izgat a dolog. Sokaknak viszont igen is segítünk azzal, hogy ide csempészünk pár dolgot. Bár nálunk sincs habzsi-dőzsi, de sokkal jobb az életünk. Látom a hálás tekinteteket, ami valahol jól eső érzés, bár nem ezért csinálom. Nem várok el semmit viszonzásképpen.
Éppen egy idős asszonnyal beszélek, mikor valaki hangosan elkiáltja magát. Értetlenül pislogok a fickó felé, majd csak megforgatom a szemeimet.  Megtanultam jobb nem foglalkozni az ilyenekkel. Ha hagynám, hogy felbosszantsanak megint elveszíteném az irányítást. Egyszer ez már megtörtént és megbántam, nem is kicsit. Nem szeretném újból megtenni. Főleg, hogy itt szerintem nem is tudják, hogy mi is vagyok igazából.
Miután az idős hölggyel befejeztem a beszélgetést tovább indulok. Ekkor pillantom meg azt a pasast, aki az imént kimutatta nem tetszését. Ami meglep, hogy egy nála jóval aranyosabb kislány is vele van. Egy mosoly kúszik az arcomra, ahogy leguggolok hozzá, majd előhalászok egy kis plüss. Néha a gyerekek jobban tudnak örülni egy ilyen apróságnak, mint például egy adag kenyérnek.
-Nézd ennek a macinak nincs gazdája. Bevállalod, hogy vigyázol rá? Nekem sajnos nincs túl sok időm rá.-Mondom neki kedvesen. Ha elfogadja az ajándékot odaadom neki, majd felegyenesedem és a pasasra nézek.
-Senkit sem kötelezünk arra, hogy elfogadja az ajándékokat, de ilyenek miatt nem fogjuk mástól megvonni őket. Mert van akik igen is értékelik a "fáradtságunkat". -Nem akarok a kislány előtt elkezdeni veszekedni vele, így próbálok kedves hangnemben beszélni a fickóval.

words ••• youtube ••• note: xx ••• kredit


Vendég

Vendég

avatar

Szabad udvarrész Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szabad udvarrész   Szabad udvarrész EmptyCsüt. Jan. 09, 2020 3:29 pm

Mit is kéne mondanom ez a nap is pont úgy indult, ahogyan az összes többi. Mikor felébredtem hatalmasat ásítottam, olyan volt akár a szamár bőgés, innen tudhatták a többiek, hogy aznap esni fog. Megvakartam a fejemet, amin gyakorlati okokból vágattam rövidre a hajamat így legalább megúsztam a fésülködés. Az ilyenekkel csakis a baj van másra nem is jók csakhogy felbosszantsanak, engem nem igazán érdekel, hogy áll a hajam. Amúgy a tűsibe a bogarak sem mennek bele olyan könnyen nem mintha akkoriban lett volna bajom velük, de fő az óvatosság. Mikor kinyitottam a szemet már meg sem lepet az a kép ami elém tárult. Késő este mikor lefeküdtem szépen minden ruhámat elszórtam a padlón, hogy reggel ne keljen keresgélni. Akkor viszont minden össze volt hajtogatva egy kupacba rögtön azok a göncök mellett, amiket úgy találtam valahol. Fogalmam sincs, hogy Éva kitől örökölte ezt a takarítási szenvedélyt, de nem egyszer mondtam neki, hagyja abba, mert minden úgy jó, ahogy van. Erre ő azt felelte, hogy egy ilyen disznó ólban nem lehet élni közben pedig csípőre tette a kezét és szúrós szemekkel nézett rám. Velem ellentétben eme kis tündér mindig olyan ápoltnak és tisztának tűnt engem meg jó, ha hetente egyszer be lehetett zavarni a zuhany alá. Egyszerűen nem tudtam neki nemet mondani mikor így viselkedett meg persze máskor sem. Nem tudom mi módon, de képes volt megbabonázni az embereket azzal, hogy csak rájuk nézett és így belopni magát a szívükbe. Egyszer érdeklődött egy tanga iránt, hogy az mit is keres nálam én persze nem tudtam rá mit felelni. hebegtem valamit arról, hogy az egyik portyám során leletem rá, de nem voltam valami túl meggyőző.

Miközben lassan magamra rángattam a rongyaimat Éva odarohant hozzám kipirult arccal teljesen feldob odva.
- Képzeld, jöttek a kristály palotából. – persze a városra gondolt.
- Megint mi a fenét akarnak itt?
-Gyere nézzük meg őket.
- Fölösleges úgyse érdekes, biztosan csak bosszantani jöttek.
- Légyszíí úgy szeretném.
Meg se várta a válaszomat csak megragadtam gyengéden a kezemet és ajtó felé húzott. Kicsikét úgy éreztem, mint mikor valaki bernáthegyit sétáltat majd kiderült nem a gazdi sétáltatja a kutyát. Két kezével szorosan fogta a karomat nehogy el tudjak szökni így mentünk le a jövevényekhez.

Számomra azon nyomban világossá volt, hogy valamiféle adományokat jöttek osztani, mint általában. Megjegyzem nem szoktak sörön jönni, amit én annyira nem is bántam, de ez a nyolc éves kislány valósággal el volt ájulva tőlük. Én nem bírtam kiállni, hogy ne szóljak oda nekik valami érceset.
- Megint hoztak valami alamizsnát? Persze szegény koldusok rászorulnak minden egyes falatra! – kiáltottam vagy tízméternyire tőlük.
A leánykának ez egy cseppet sem tetszett hiába a fiatal kór sokkal érettebbek tűnt, mint én.
- Odanéz, de gyönyörű. Ő egy hercegkisasszony? – kérdezte Éva.
A titkos gyűjteményemet képezte pár mesekönyv és abban a hercegnők mind szőke hajúak és rendkívüli szépséggel bírnak.
- Meglehet, de talán egy angyal, aki leszállt az egyszerű halandók közé.
- Mi az a halandó? – ekkor jöttem rá, hogy megint kár volt kinyitni a számat.
- Hát az, szóval egy olyan. Nézzük meg közelebbről őket jó? – ezzel olyan közel mentünk amilyen közel csak lehetett.
Vendég

Vendég

avatar

Szabad udvarrész Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szabad udvarrész   Szabad udvarrész EmptySzer. Jan. 08, 2020 10:12 pmTo: Shane
A mai napra egy könnyed kis utazást terveztünk. Egy jó barátunk szívességet kért tőlünk. Igazából az ötlet nagyon is tetszett. Segíteni a rászorulókon. Valahol ez a feladatunk, csak valamiért valaki kitalálta, hogy Tulsa a rossz hely, hogy az ottaniaknak nem lehet segíteni. De miért nm? Ha van mit adni, akkor miért ne osztanánk meg? Nem pont az a lényeg, hogy az emberi faj megvédjük, hogy összefogjunk? Sokszor nem értem a fejesek gondolkodását. Biztosan mindennek megvan az oka, ahogyan az is biztos, hogy sok ostoba döntést hoznak, hisz ők sem tökéletesek. Mindenki hibázhat, csak van akinél ez akár az életébe is kerülhet. Jó magam is összeszedek egy kisebb adag ellátmányt, majd felveszem az egyenruhám, hisz elvileg úgy tudják, hogy terepre megyünk. Utolsóként a hátamra az íjamat veszem és a tegezt. Fegyver nélkül nem lenne túl hihető a fedősztorink.
Az út szerencsére elég nyugisan telik. Nem kapkodunk, hisz nincs miért. Kellemesen elbeszélgetünk egymással,.
Amint megérkezünk már érzem is a tekinteteket magamon. Már jártam itt egyszer, valamikor rég, így miután az ellátmányt átadom a megfelelő embernek elindulok, hogy kissé körbenézzek. Kíváncsi vagyok, hogy mire emlékszem, hogy hova tudtak fejlődni úgy, hogy nem kapnak túl sok támogatást Kristályvárostól.
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy édesapám anno Kristályváros felé vette az irányt. Bár tény azért nem olyan rossz a helyzet itt sem, de nem is olyan jó mint odaát. Ennek ellenére itt is látni vidám tekinteteket. Nem is szabad hagyni, hogy a keserűség uraljon el rajtunk, mert akkor sosem tudjuk meg milyen is élni. Igaz amióta megjelent a kór sokat változott a világ és sokkal zordabb, de hiszem, hogy idővel legyőzhetjük és helyre állhat a rend.


words ••• youtube ••• note: xx ••• kredit


Vendég

Vendég

avatar

Szabad udvarrész Empty
TémanyitásTárgy: Szabad udvarrész   Szabad udvarrész EmptyHétf. Jan. 22, 2018 7:50 pm


Admin

Consulatus
Szabad udvarrész Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Szabad udvarrész Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Szabad udvarrész Giphy
Reagok száma :
1652

Szabad udvarrész Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szabad udvarrész   Szabad udvarrész Empty

Ajánlott tartalomSzabad udvarrész Empty
 

Szabad udvarrész

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Látóhatár :: Wyndham Tulsa :: Belsô udvar-
^
ˇ