Tárgy: Patricia Woods Pént. Márc. 16, 2018 6:02 pm | |
| Patricia Woods (née Sutherland) "Nehéz elengedni a dolgokat. Még akkor is, ha az, amit el kéne engedni, csupa tövis. Talán éppen azt a legnehezebb." | Becenév Tricia Születési hely, idô London, UK - 1995. 11. 13. Lakhely Kristályváros Beállítottság hetero Családi állapot házas Foglalkozás kardiológus, ex-katonaorvos |
Család Londonban születtem közel negyven éve... Apám katona volt, anyám szociális munkásként dolgozott. Egy autóbaleset következtében haltak meg, én már nagykorú voltam, ezért én voltam a húgom gyámja, aki nálam tizenegy évvel fiatalabb. Richard Woods a férjem. Nagyszerű ember, akit még akkor ismertem meg, amikor katonaorvos voltam hét évvel ezelőtt. Megmentettem az életét, ő pedig enyémet. Rajta kívül csak a húgom, Annalise az, akiért bármit megtennék. Tulajdonságok Erősségek: higgadtságom és határozottságom; ragaszkodom az igazamért és mások életéért való küzdést is erősségeim közé sorolom; kellemes beszélgetőtárs vagyok, de nem vagyok pszichológus, így profilalkotást és teljes körű párkapcsolati és egyéb tanácsadást se várj tőlem; portré rajzolás Gyengeségek: a végletekig önfejű vagyok; megesett, hogy hezitáltam már; az énekhangom egy szörnyűséges dolog - lehet azzal eltudok ijeszteni bárkit, még egy esetleges támadó se maradna ott szerintem; a csokoládé Elsődleges fegyvered: Jártas vagyok önvédelemben, ellestem néhány praktikát, de nem vagyok G.I. Jane azért. The world of the Enigma diesease Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen,ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Ide jön a leírás a karakteredről, legyen az egy reag példa, az életének fontosabb eseményei bemutatása, vagy bármi. A lényeg, hogy minimum 300 szó legyen, ebben az esetben azonban, ha valaki a minimum korláthoz akarja tartani magát, az írása legyen tartalmas és lényegre törő! Our story was written by blood |
|
|
|