Tárgy: Pinokkó Kedd Márc. 27, 2018 3:28 pm | |
| Nem tudom a neved Szabad/Foglalt
Play by Daniel Gillies Csoport civil, vagy kincsvadász Rang civil Lakhely Kristályváros Életkor 28-35 Szerepkör jövendőbeli szerelem, esetleg vőlegény Kapcsolatok nem ismerem a kapcsolataidat, de biztos jó sok van belőlük Foglalkozás nekem azt mondtad orvos vagy, de ez közel sem biztos | |
Nos, először is, ez egy nem szokányos karakterhirdetés lesz, mert nem szeretnék semmi konkrétat megszabni a karakterrel kapcsolatban. Akinek megtetszik, annak ajánlom elolvasásra az előtörténetemet, ugyanis elég nagy szerepet kap benne ez a drága fiúcska. A történet az nagyvonalakban, ha nincs kedved ET-t olvasni hogy egy bárban találkozott a két karakter, és eléggé leitták magukat, össze"feküdtek" a kocsma mosdójban majd elváltak útjaik. Ekkor a férfi Adrianként mutatkozott be, és azt mondta, hogy orvosként dolgozik. Chloe számára itt véget is ért a történet, de másnap mikor a lány bement dolgozni ( pszichiáter), akkor új betege jött, a fent elmített úriember személyében. Ám a kartonján nem az Adrian név szerepel. Hogy mi a szándékai Chloe-val, hogy milyen a múltja, miért hazudott a nevéről, esetleg van e egy másik titkos családja azt mind rábízom a megalkotóra. Annyi kikötésem lenne igen,mégis van, hogy a pb az mindenképp maradjon, és a későbbiekben komolyabb szerelmi szál, esetleg leánykérés is legyen kijátszva, persze lassan haladva. Majd a játéktér alakítja a dolgokat, Nagyon várom őt, ha megérkeztél kérlek írj nekem! |
|
|
|