Belépés
ismeretlen vizekre
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kincset érô
világunk mosolyai
Vöröslô szempárok
bújnak meg a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Hétf. Márc. 16, 2020 2:53 pm-kor volt itt.


Share
 

 Karantén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Karantén   Karantén EmptyCsüt. Dec. 05, 2019 5:27 pm

Karantén
Enigma-disease
Aktivitási rendszer
A fórumon, szakítva a hagyományokkal, nem Activity Check-eket tartunk, hanem havonta a tagjaink körmére nézünk - az elfogadott canon-, illetve saját karakterek hozzászólásait futjuk a rendszer kapcsán át és nézzük meg, ki mennyire volt aktív. A canon karakterektől 2 reagot, a saját karakterektől pedig minimum 1 reagot várunk el!

Az elsõ reagmentes hónap
Semmi vész, még nem fertőzött meg téged az ihlettelenség! Legalábbis nem túlzottan. Annyi a dolgod, hogy a következő hónapban összeszedd magad és nekiállj a tartozásaidnak! Ne pánikolj! A figyelmeztető üzeneten kívül semmit nem von maga után a hanyagságod.

A második reagmentes hónap
Eddig nem volt okod aggódni, de a helyzet az, hogy mi, staff tagok már-már aggódunk érted. A figyelmeztető üzeneten kívül megkapod a Karanténba helyezettek színét is, ami azt jelzi, hogy a következő hónapban sürgősen pótolnod kell, különben nagy bajba kerülsz!

A harmadik reagmentes hónap
Sajnos eljött a végső szint - három hónapja nem írtál reagot, s mondtuk, hogy bajban leszel, nem igaz? A harmadik üzenet kézbesítése után 24 óra múltán törlésre kerül az adott tag, amennyiben nem jelez vissza.

Kiegészítõ információk
Aki a hónap 10. napja után került elfogadásra, arra a hónapra mentesül a kötelezettségei alól. Azonban, aki a hónap 10. napja előtt már bekerült a rendszerbe, annak írnia kell reagot!
A hiányzásnaplóba írt jelzéseket természetesen elfogadjuk, amennyiben időben jelezve van a távolmaradás! (A hónap 15. napjáig, utána ugyanis csak indokolt esetben fogadjuk el a jelzést.)
Amennyiben nem tudsz írni, figyelmedbe ajánljuk a Jegeltetés lehetőségét is. Érdemes megfontolni.
Canon karakterek esetében, ha fontos játéka van (például kalandban vesz részt) és nem ír valamilyen okból kifolyólag reagot egy vagy több hónapban, a staff mesélőként mozgathatja a karakterét!
Mi van akkor, ha 2 reag helyett csak 1 reagot tudsz megírni a canon karaktereddel? Sajnos ugyanúgy jár a figyelmeztető pm.
Mi van akkor, ha önhibádon kívül nem tudsz reagot írni? Például a partnered nem ír vissza és te nem akarsz új körökbe kezdeni? Ebben az esetben mentesülsz az adott hónapra a kötelezettségeid alól - így tehát, ha pmet kaptál és jogtalan, kérlek, jelezd felénk!

KRC ampulla
Várjunk, most ez...? Gondolom, mindenkinek felszaladt a szemöldöke most, hogy ezt az elnevezést itt látja. Vagy talán mégsem? Ugyebár az ellenszerről van szó. Mivel stílusosan úgy neveztük el az aktivitási rendszerünket, mint egyfajta fertőzés, avagy vírus, így gondoltuk, legyen nektek gyereknap! Meg lehet szerezni ugyanis az ellenszert, egy KRC formájában.

✥ Mikor kaphatok ellenszert?
Csakis abban az esetben, ha elérted a 20 reagot - nyilván nem egy hónapban, hanem összesen!

✥ Hány KRC-t gyűjthetek?
Egyszerre csak egyetlen egy ampulla lehet nálad.

✥ Mire jó pontosan, hogyan használhatom fel?
Ezt akkor tudod felhasználni, mikor elérted a legmagasabb fertőzöttségi szintet. Ekkor az ampulla felhasználásával plusz egy hónapot nyersz magadnak arra, hogy pótold a reagjaidat.

✥ Hol igényelhetem a KRC-t?
Amint megvan a megfelelő reagszámod, dobj egy pmet valamelyik adminnak és máris feltüntetésre kerül a profilodon!Admin

Consulatus
Karantén Giphy
Múltam darabkái :
Keresem :
Karantén Giphy
Az emberiség a kezdetektől küzdött kórságokkal. Talán visszavetett minket egy időre, de aztán magunkhoz tértünk. A természet gyógyítja magát, helyreállítja az egyensúlyt.
Karantén Giphy
Reagok száma :
1652

Karantén Empty
 

Karantén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Lépteid apró nyomai :: Hírfolyam-
^
ˇ