Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 James H. Creek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: James H. Creek   Szomb. Feb. 03, 2018 1:51 am


James Hal Creek
Rossz ember vagy... Egy szörnyeteg. Annyiszor hallottad már, hogy talán kezded elhinni. De nem engedheted meg magadnak, hogy megmondják ki vagy.
Drew Roy
Félvér
Tulsai
Becenév
Hell, Jim
Születési hely, idô
Kansas, 2013 tavaszán.
Lakhely
Wyndham Tulsa
Beállítottság
Heteroszexuális
Családi állapot
Egyedülálló
Foglalkozás
nope
Család
Annyiszor, de annyiszor gondolkodtam el ezen. Talán jelent-e valamit, vagy mindössze csak egy szó arra, hogy ugyan azok nemzettek minket. Hiszen mindig oly magasztosan adták elő, mintha igaz volna. Mintha nem csak egy illúzió lenne. Pedig az. Mivel ha azt hiszed, hogy számíthatsz rájuk, ha az esetleges viszontagságaitok elfelejtődnek... Hatalmasat tévedsz. Az anyám halott. Az apám öngyilkos lett. A nővéremnek nyoma veszett. A bátyám pedig meg akar ölni. Ez az én családom...

Tulajdonságok
Erősségek: A vadászat mindig is előnyömként szolgálta a Tulsaiakat. Persze nem szeretek vadászni. A harchoz jobban értek. Hiszen félvér vagyok, mi máshoz értenék? Nah jó, eddig kiemelkedően képes vagyok elnyomni a mutáns oldalamat.

Gyengeségek: Sosem voltam képes közel engedni magamhoz senkit. Kivéve Lilian Cottert, aki befogadott. Valahol ő is a gyengém, hiszen miután Wells magamra hagyott.... Nos ő lelt rám. Ő mentett ki a csapdából. De rajta kívül mindenkit elutasítok magamtól, így sokak nem kedvelnek.

Elsődleges fegyvered: Lőfegyvereink vannak. Azonban van egy lopott KRC tőröm.
The world of the Enigma diesease
Kansas. Gyönyörű otthonom, mit csak elképzelek olyannak, mivel illetem. Soha sem láttam. Vagy ha igen... Nem emlékszem rá. Az első évemet tölthettem ott. Anya nélkül... Bár nem volt maradandó a sérülés, hiszen... Még aprócska voltam. Semmire sem emlékszem belőle. Anyám arcából... Mindössze egy kép maradt, amit apám holttestéből túrtam ki, miután Wells magamra hagyott.

Tulsai vagyok. Sáros pofa, elhordott ruhák és a hűvös cellák. Legalábbis a Kristályvárosiak így hiszik. Azt hiszik, hogy mind sárban fetrengünk malac módjára... De a múlt városa már csak ilyen volt. Egy csapat sznob barom, akik azt hiszik, hogy bármivel is többek nálunk. Hogy elfelejti nekik bárki is, hogy kirakták őket, vagy elhajtották a kapuból. Hogy ellátmánnyal kenyerezhetnek? Ha egy orvos áll feletted, miközben haldokolsz, s nem tesz semmit, csak közli, hogy "Sajnálom"... Nos az épp ilyen.  

- Wells? - álltam a hatalmas kapu előtt, az első udvarban, mikor megpillantottam a bátyám vánszorgó testét. Az alak csak úgy hullámzott a betonból felfele áradó hőben. Az arcomról csepegett a víz, a látásomat homályosította. Nem tudtam, hogy napszúrást kaptam-e vagy valóban a bátyámat látom. De őt láttam. Wellst. Közelebb ért, majd pár méterre a kaputól, sárosan, sebesen s kiszáradtan hullott a sistergő talajra.
- WELLS! - kiáltottam el magamat, majd rontottam neki a kapunak, majd rángattam azt teljes erőmből, hogy minél hamarabb kinyíljon. Be volt zárva. - Doug! A kulcsokat! - kiáltottam fel a bástyához, mire egy értetlenkedő arc tekintett vissza rám, a kezében szorítva puskáját.
- Mi ez az egész Jim? - tette fel a kérdést értetlenkedve. S habár jól tudta, hogy ha valaki aggódóan kiabálja a másik nevét, valószínűleg épp nem a Kristályvárosi színházba készül... Mégis feltette a bolond kérdést!
- Add már azt a kulcsot!- kiáltottam el magamat ismét. Ezúttal ércesebben, s türelmetlenebbül. Mindössze ennyire volt szükségem, mire a fickó ledobta a kulcsot, ami a kezem között landolt. Remegő kézzel, sietve dugtam bele a lyukba a fémlapot, majd fordítottam el, hogy aztán kirántva a kerítést, verjem fel a port magam mögött. Pár métert rohanva rogytam le bátyám teste mellé, hogy fejéhez kapva megbizonyosodjak arról, hogy él e még.
- Wells! WELLS! - rángattam ölembe a nehéz testét, majd töröltem le tenyeremmel az izzadtságra tapadt porréteget arcáról. Élt, de ajkai már véresre repedeztek a szomjúságtól. A szemei lassan nyílni kezdtek. A poros szempillák lassacskán váltak egy egymástól, hogy kitűnjön mögülük a világos szempár.
- Hell? - tette fel a kérdést, erőltetett, rekedtes hangon.
- Wells... Te élsz!- örültem meg, az arcomon rég nem látott mosollyal, amire testvérem arca eltorzult.
- Ne érj hozzám! - morrant fel, kipréselve a hangot száradt torkából. S én csak elképedve néztem őt. A világító szemekbe, amely oly gyűlöletet sugároztak felém, ami bármikor el tudott volna pusztítani.
Karok nyúltak elő a semmiből. Felemelték őt, majd egy hordágyra pakolták, hogy aztán távozzanak. Csak néztem nagyra nyílt szemekkel, lesokkolva. Hiszen a fivérem még félholtan is csak a gyűlölet az egyetlen érzés, amit mutat irányomba.

Tizenéves voltam. Ekkor tanultam meg, hogy van, hogy nincs ok, se indíték... Csak a gyűlöletet érzed. A gyűlöletét. S ha hagyod magad, darabokra tép. Semmi sem marad belőled, csak por és hamu. Minden léptével eltipor. De az okát... Sosem fogod megtudni. Egészen addig, amíg nem szorult a nyakad körül a hurok.
Our story was written by blood

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: James H. Creek   Pént. Feb. 23, 2018 3:35 am

Welcome to the world of the
Enigma-disease
Gratulálunk, elfogadva!
Drága... Drága Hell. Üdvözlünk... nos a pokolban. Sajnálom, ezt a szóviccet nem tudtam kihagyni, de szerintem meg is lepődtél volna rajta, ha nem sütöm el.
El sem tudom mondani mennyire örülök hogy ismét, igaz egy másik világ keretein belül de találkozunk.
A lánykám már alig várja hogy megrúgdossa a kis seggedet.
Szóval örülök hogy itt vagy, alig várom hogy hajnali háromkor feletted és Even fangörcsöljünk anyáddal.
Te vagy a szerelem. Te vagy az élet.
Üdv köztünk!

Avatar nyilvántartásLeader nyilvántartásRangfoglalóPrefektus nyilvántartás


♥️
I still love u

The joy and the chaos, the demons we're made of. I'd be so lost if you left me alone

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

James H. Creek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: A felkelô nap :: Félvér-
^
ˇ