Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 My little sister and Babysitter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: My little sister and Babysitter   Hétf. Ápr. 02, 2018 11:23 pm

Charlotte Argent
Szabad/Foglalt
Play by
Summer Fontana
(ragaszkodunk hozzá!)
Csoport
Civil
Rang
Civil
Lakhely
Kristályváros
Életkor
11 év
Szerepkör
a kishúgom vagy
Kapcsolatok
Arielle Argent, Juliette Argent, valamint a meghirdetett babysitter, amennyiben ő érkezik meg előbb
Foglalkozás
Iskolás (?)
Részletek az ET-mből:

"Család. Nevetséges ez a szó. Semmi olyat nem jelent a számomra, mint annak idején, mikor még az anyánk is élt. Az ő halálával, s a legkisebb húgom, Charlotte megszületésével minden megváltozott. Az egész életem, mondhatni. A családi béke egyszerűen köddé foszlott, hiszen a kishúgom egy félvér. Ennek következtében halt meg anyám a szülésben is, hiszen egy félvér világra hozása ezt vonja maga után. S míg kapunk valakit, addig elveszítünk egy másvalakit. Az élet rendje, igaz? A fenéket. Nem így kellett volna lennie, de talán anyám halálával könnyebben megbirkóztam, mint azzal, ami ezután jött. Apám egyszerűen gyűlölte Charlie-t. Megvetette azért, ami. Sőt, most is ezt teszi. Ezen kívül az alkoholba menekül a csúf valóság elől. Anya halála megviselte, s ezért Charlie-t okolja. Bizonyos értelemben jogosan, másrészt viszont mégis csak a lánya! Ráadásul a legkisebb, akinek még bőven szüksége lenne egy igazi apára. De nem, mert ő erre nem képes. Hát a szememben ettől egyre inkább összemegy.
A húgomra, Juliettere tudok támaszkodni, másra aligha. De rá sem szoktam. Úgy gondolom, hogy anya után én vagyok az, aki a hátán cipel mindenféle terhet. A család terhét. Ha már apánk nem képes erre… Szóval, számomra ez a család. Pazar, ugye? Juliette, Charlotte… ők a mindeneim. De nem tudom, meddig bírom még ezt így, ebben az állapotban, ahogyan van."

"Épp az ajtónál jártam, a kulcsokat kerestem, hogy be tudjak menni, mikor hallottam Charlie sikítását odabentről. Egyből felkaptam a fejem és nyilván a lehető legrosszabb dolgok futottak át az agyamon.
- Charlie?! – Emeltem meg a hangom, miközben a kulcsot elővéve idegesen, remegő kézzel helyeztem a zárba. Hallottam, hogy odabent felborul egy üveg, majd összetörik. Apám követhette Charliet, ugyanis a kislány kiabálni kezdett. Avagy kiabált volna, de nem értettem egy szót sem, ugyanis utána elhaltak a hangok. Mikor sikerült végre benyitnom, mintha egy csatatér tárult volna a szemeim elé. Nem érdekelt. Berohantam.
- Charlie, jól vagy? – Néztem körbe, majd a nappali egyik sarkában találtam meg a kislányt, az apámmal együtt. Charlie a földön kuporgott, felhúzott lábakkal, kezeit maga elé tartva védekezőn. Apám fölötte magasodott, alkoholtól bűzlött, ideges, dühös arccal. Keze, mintha épp lendült volna, de megakadt a levegőben a jelenlétemre. Szinte nem hittem a szememnek. Bántotta?! Hisz a szemem nem hazudik, nem igaz?
- Tűnj onnan, apa… ha hozzá mersz érni, én… - Összepréseltem az ajkaimat, majd odalépve elrántottam onnan a férfit. Apám botladozva lépett félre, de nem tudta megtartani az egyensúlyát, így elesett. Nos, sok volt az alkohol, nem igaz? Én Charliehoz siettem, leguggoltam hozzá, majd a karjaimba kaptam, szorosan magamhoz ölelve.
- Semmi baj, itt vagyok. Nem hagyom, hogy újból bántson. – Suttogtam a kislánynak, aki remegett a karjaimban. Megszakadt érte a szívem.
- Mégis mit pátyolgatod azt a szörnyszülöttet?! Elvette tőlünk anyádat…! Egy mocskos kis félvér… az lenne a legjobb, ha meghalna. – Érkeztek apám szavai, melyekre idegesen fordultam oda. Még a számat is kinyitottam, de tudtam, hogy a kishúgom előtt nem szabad balhét rendeznem. Nem, neki épp elég volt, amit kapott. Zakatolt a szívem, de ezúttal az eszemre hallgattam.
- Anya szomorú lenne, ha látná, mi lett belőled. – Ennyit mondtam, ezt is halkan. Talán el sem jutottak hozzá a szavaim. Kisétáltam a szobából, s megfürdettem Charliet. Próbáltam megnyugtatni, elérni, hogy ne féljen, ne remegjen. Sírt. Órákon át sírt a karjaimban, mielőtt el tudott volna aludni. Mellette maradtam, az arcát, haját simogattam, mígnem rápillantottam az órára. Tudtam, hogy egy fél órán belül hazaér Juliette. S tudtam azt is, hogy mit kell tennünk. Apánkban többé nem bízhattunk, ez tiszta sor volt. Szükségünk volt azonban még valakire… egy olyasvalakire, aki vigyáz a kislányra, míg mi távol vagyunk és dolgozunk. Muszáj volt. De ekkor még nem tudtam, hogy újabb „szörnyet” hozok ezáltal az otthonunkba."

// Azt hiszem, ebben minden benne van, ami fontos volna. A kislány fontos szerepet tölt be mindkét nővére életében, de szenved. Félvérként nem vár rá más, csak szenvedés - legalábbis eddig úgy néz ki. A saját apja is képes bántani őt, valamint a babysitter, akit Arielle felfogad. Ő nem tudja, hogy mit vállal, avagy kit hoz a házhoz, de Charliet szenvedésnek teszi ki...
Mindenesetre, várjuk mindketten a leányzót, hiszen fontos karakter. Ha megérkeztél, dobj egy pm-et nekem vagy Juliette-nek, mindketten ugrálni fogunk örömünkben, ha jössz! //


Alkotóra bízva
Szabad/Foglalt
Play by
Merritt Patterson
(változtatható megegyezés alapján)
Csoport
Civil
Rang
Civil
Lakhely
Kristályváros
Életkor
23-26 év
Szerepkör
a kishúgunk babysittere vagy
Kapcsolatok
Arielle Argent, Juliette Argent, valamint Charlotte Argent, a kishúg, amennyiben ő érkezik meg előbb
Foglalkozás
Babysitter
Nem olyan rég fogadtunk fel Charlotte kishúgom mellé babysitternek, azért, hogy legyen, aki felügyel rá, amíg én, valamint Juliette távol vagyunk és dolgozunk. Ugyanis apánk nem épp megbízható fajta, s gyűlöli a félvéreket, ezáltal a saját kislányát, Charlie-t is. A nap nagyrészét tehát veled, a te felügyeleted alatt tölti. Én azt hiszem, hogy minden a lehető legjobban megy, azonban tévednem kell. Nagyot.
Ugyanis nem tudtam rólad, mikor alkalmaztalak Charlie mellé, hogy Te magad is gyűlölöd, s megveted a félvéreket. Szerinted pusztulniuk kéne, s apám is pont így vélekedik. Terrorban tartod, avagy sokkal inkább tartjátok a kishúgomat. S ebből sem én, sem Juliette nem sejt semmit.
Nem tudom, mi az okod arra, hogy utáld a félvéreket és bánts egy ártatlan kislányt, még ha csak szavakkal is. Legalábbis, remélem, hogy nem fogsz elmenni tettlegességig...

// Nem akarunk többet megszabni, ami azt illeti, mint amennyit leírtam. A PB változtatható, amennyiben megbeszéli az alkotó velem vagy Juliettevel. A név pedig szabadon választott. Ha megérkeztél, írj pm-et, hogy egyeztethessünk a továbbiakról. Várunk! //The point is just be yourself!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

My little sister and Babysitter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: A horizont :: Adoptáció :: Adoptálható karakterek-
^
ˇ