Memories
from the past
Everything we know
Welcome to the
World of the
Enigma-disease
2035. 21 év telt el azóta, hogy egy ismeretlen vírus ütötte fel fejét, mely aztán futótűzként terjedt el az egész világon. Az egykoron tündöklő modern társadalmat a földdel tette egyenlővé. Megannyi élőlény vállt szörnnyé, így letaszítva az emberiséget a táplálkozási lánc csúcsáról. A városok elpusztultak, s ismét törvénybe lépett az Ölj, vagy megölnek elv. A kezdeti katasztrófa és pánik után azonban az emberek megtalálták a módját, hogy szembeszálljanak a szörnyetegekkel. A KRC-nek elnevezett kristályból fegyvereket gyártottak, és a vörös szemű gyermekeket bevetve megkezdődött az ellenállás. 2021-re pedig létrejött az első biztonságos város, a Kristályvárosnak elnevezett hely, melyet a KRC-ból épített fallal vettek körül. Az életben maradt emberek nagy része idemenekült, s azóta is viszonylagos békében és biztonságban élnek, miközben mindent megtesznek, hogy visszahódítsák maguknak a földet. A fal azonban nemcsak védelmet nyújtott, hanem teljesen el is szeparálta lakosait a külvilágtól, így még csak nem is sejthetik, hogy a legnagyobb veszély, ami rájuk leselkedik, azt nem az orruk előtt kell majd keresniük...
Belépés
Find a way
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Messages
From the world


A Z O L D A L B E Z Á R T
Last activities
in the world
Avada Kedavra - Harry Potter frpg
írta: Vendég
Szer. Jún. 27, 2018 7:29 pm

I.N.F.E.C.T.E.D
írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 12:27 am

Hírek
írta: Consulatus
Csüt. Május 17, 2018 6:25 pm

EOF - Empire of Fantasy
írta: Vendég
Szer. Május 16, 2018 10:34 am

Nora Haytham
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:07 pm

Konyha és Nappali
írta: Sebastian Carter
Pént. Május 11, 2018 3:00 pm

Benzinkút
írta: James H. Creek
Hétf. Május 07, 2018 5:29 pm

Laborok
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 5:55 pm

Kórtermek
írta: William J. Holland
Szomb. Ápr. 28, 2018 4:25 pm

Seek the light
Find a way
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Pént. Márc. 09, 2018 8:42 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Pult balszél

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Pult balszél   Szomb. Márc. 31, 2018 12:32 am


to a beautiful ginger
And I can't change into a person I don't wanna be, so
oh its saturday night

Szerettem az ilyen estéket. A zene kellemes dörömbölt a falakon belül, a fények érdekes árnyékokat vontak a táncolókra. A pult mögött egyedül én voltam, és égett a kezem alatt a munka. Egy sör a nyolcas asztalra, egy adag tequila a hölgyeknek és nem utolsó sorban a híres neves bloody marym annak a csinos szőke lányzónak a sarokban.
Egy szokásos mosoly kíséretében küldtem ki. Julie úgy szaladgált ide oda a placcon mint egy apró szőke tornádó.
A Bittersweet lassan a város legnagyobb bárjává nőtte ki magát. Egyre több vendég, egyre nagyobb bevétel egyre több titok ami szépen elraktározódott bennem.
Egyre több lehetőség, egyre több tudás. Egyre finomabb dolgok szaladtak át a kezem alatt.
Az informátoraim mint vendégek jártak ki be a bárból, néha egy egy vaskos borítékot nyújtva át nekem amit egy még vaskosabb követett. Viszonzásul a fáradozásokért.
Az áruk egyből a raktárba mentek, legyen szó alkoholról, más tudatmódosító szerekről vagy épp olyan illegális holmikról amik alig pár percig pihentek itt majd mentek is tovább, valaki máshoz.
Élveztem ezt az életet. A folyamatos pörgést. A zenét. A lányokat, vagy fiúkat akik éppen aznap este az ágyamban üdvözölhettem.
Ez az élet volt a nekem való. Én nem tudtam volna katona lenni, nem tudtam volna életeket menteni, vagy házakat felépíteni. Nem... Én a szórakoztatósról gondoskodtam.
Kenyér és cirkusz mint mondták régen... A kenyérre ott volt Jorge és a kilenc kis jobbkeze hogy irányítsák a várost. A cirkusz már az én felelősségem volt.
És azanyját... én aztán gondoskodtam cirkuszról.
Az este hangulata csak nőni látszott mikor újra kinyílt a bár ajtaja. Egy vörös szépség lépett be rajta. Az a fajta amin az ember szereti sokáig rajta hagyni a szemét, vagy a kezét... Legalábbis a szerencsésebbek.
Nem én voltam az egyetlen férfi aki utánafordult és alaposan megnézte mikor belépett.
Lassú mozdulatokkal törölgettem egy poharat ahogy a pult balfelére sétált, közvetlenül a sörcsapokhoz.
Ő is végigmér ahogy hozzám szól én pedig félmosollyal nyúlok hátra és teszek le elé egy hamutálat.
Poharat ragadok, jeget, szívószálat.
Gyakorlott mozdulatokkal kapom el a vodkásüveg nyakát, és nem sajnálom az anyagot a pohárból amit aztán felöntök narancslével. Úgy látom nehéz napja volt, igazán ráfér.
Elé teszem a poharat majd a sörcsaphoz lépek pont elé és egy tökéletes habmennyiségű sört is lerakok elé. Közben a szemébe nézek és ha sikerül elkapnom a tekintetét elmosolyodom.
- Adhatok még valamit, szépségem? - érdeklőtem félmosollyal a pult oldalára támaszkodva a kezemmel - Még nem láttalak a pult azon oldalán, legnagyobb sajnálatomra... Pedig egy ilyen arcot megjegyeznék... Sebastian Carter, örvendek a szerencsének - nyújtottam kezet neki.

✗          ✗          ✗          ✗          ✗          ✗          ✗          ✗

421┃Oh OoohYou know, I can take you straight
to heaven if you let meYou know I, I can make your body
levitate if you let me

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Pult balszél   Pént. Márc. 30, 2018 11:18 am


To; Sebastian
a hazug embert hamarabb utolérik, mint hogy most ugrik a majom a szatyorba

Az este rátelepedett a városra. Körülbelül ez az egyetlen helyzet mikor magára hagyhatom kis védencemet a szobámban, mert elnyomja az álom, és még ha ki is lépne az ajtómon a nővérem nem veszi észre, mert ha rajta múlna, álmában egy világháború is kitörhetne közvetlenül a kertünkben. Nem kel fel míg nem csörög reggel az órája. Vörös hajamat lazán kiengedtem, és magamra húztam a jobbik farmeremet, meg a bőr kabátomat. Kell egy kis nyugi, egy kis kikapcsolódás, és mi is lehetne jobb erre, mint a közeli kocsma. Megiszok pár sört, beszélek egy-két ismeretlennel és felszabadultabbnak érzem magamat. Főleg, hogyha kegyesen elmesélik nekem a problémáikat, hogy láthassam, nem én vagyok az egyedüli ebben a világban, aki nem éli a megálmodott álom életet.
Nils, - mert időközben megtudtam, hogy így hívják - nem könnyíti meg túlságosan a dolgomat. A sebei szépen gyógyulnak, de még mindig nem tudom, hogy mit is kezdhetnék a szemével. Nem fogom visszaengedni a vadonba, mint egy kölyök gepárdot. Nem tehetem meg vele, hogy ismét baja essen, vagy neadjisten meghaljon. Nem biztos, hogy legközelebb is én fogok rátalálni.
Benyitok a kocsmába, és komótosan rágyújtok egy cigire. A sűrű füst beteríti előttem a szabad levegőt. Egész sokan vannak most, bár ez nem meglepő. Sebastian, akié a hely, elég szépen kikupálta. Hamar híre ment, és az emberek szeretnek idejárni az alkohol és a hangulat miatt. Leülök a pulthoz, és a magam mellett álló bár székre ejtem a táskámat. Hátradobom eperszőke tincsemet, ami épp készült belehullani a látó terembe, és ismét beleszívok a cigibe. Tekintetemmel hamu tálat keresek, de nem sikerül elsőre megtalálni.
- Kérnék egy sört, egy vodkanarancsot, és egy hamust, hogyha lehet - szólalok meg fennhangon, és végigmérem Sebastiant. Nem sűrűn találkoztam vele eddig, főleg nem ilyen közelről, tekintve, hogy most először járok itt. Eredendően elítéltem eddig az ivókat, de most olyan kényelmesen érzem magam itt, hogy talán meg kéne változtatnom a gondolkodás módom. Két ujjam között szorongatom az elégett csikkemet, és várom, hogy kapjak valamit, amibe elnyomhatom, mert igazán szeretnék már rágyújtani a következő szálra.


✗          ✗          ✗          ✗          ✗          ✗          ✗          ✗

331┃heathens (metal cover)┃remélem tetszik, bár kicsit rövid lett     ┃

Kincsvadász
avatar

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Pult balszél   Pént. Márc. 30, 2018 10:10 am


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Pult balszél   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Pult balszél

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Enigma :: Látóhatár :: Kristályváros :: D - Piackörzet :: Bittersweet pub-
^
ˇ